- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.201
selamm :80: Tutim ben de merak ettim seni ama buraya yazmadım msnde fln aradm seni yoktun.. Hatta telden msg atcaktım ama dün kendimde diildim bende. Her zamanki gbi sınavlarla uğraşıyorum bide.. Umarım herkes iyidir ben de bugün daha iyiyim sadece 2 hafta 4 günümüz kaldı... Çağlomm bende bakiym hemennn merak ettim
yaaa ben ettim merak nerden biliyorsunküstüm daha akşam bile aklıma geldin alçak
tenk yu bebemmmm
bende ceketimi coook begendim ya utanmasam yatarkende giyecem
bu arada senindemi deden plakalari ezbere biliyor?? benim dedemde öyle gecen gün bu kadar gün kaldi dedim pat hangi sehir oldugunu söyledi agzim acik kaldi
tesekkürler perimmm, Allah hepimize güzel günlerde daha daha hos,cici elbiseler giymeyi nasip etsin insallahhhh=)
aile yüzünden tartismak insana gercekten cok koyuyor anliyorum seni ama üzme kendini canim..
benim nisanlim hayatta birgün ailesiyle ilgili birseyi sorun etmezdi ama askerdeyken dahada dikkatli sanki korumaya calisiyor korkuyor o yokken ailesiyle olan baglarim kopacak veya zarar görecek diye..garip bir durum ama skma canini bence, herkesin yeri farkli sonucta.. hic bu konularla tartisip kendini üzmeye degmezmis ben bunu biraz gecte olsa anladim..
bunada şafak sayıyodk bitti snundatabi bu huzurun sebebi yaprak dökümünün nihayet bitmiş olmasıda olabilir
bunada şafak sayıyodk bitti snundaazaldıgını burdan anlayablrz
iyiyim saoloffffffff şevketi görüp ölseydi bariii
leylayla nejla sarıldı ya orda bittim zaten
senden nbr perii
zaten yazıp yazıp çıkıosunartık burda sayfalar hiç tık tık atmıyo
kmse artık sevmiyo burayıı :97:
hiç artık gülemiyorzz sözde 3 hafta kaldı(kuşkinin özel durum hricinde)
isyanımı yapar çıkar giderim bi cvp gelmiyo kmseden 1 saattr
ayyy bayıldımmmmÇ - ok özledik evet ama neredeyse bitirdik...
O - ndokuzu gördüğümüze ilkkez bu kadar sevindik...
R - esimlere baktık özlemimizi böyle azalttık...
U - yuduk uyandık zor günleri atlattık...
M - erak etmeyin dostlar adanaya çok yaklaştık...
19 :)
çok şükürrr...
ayyy artık ocak gelsin askerlerimiz gelsin ortalık şenlensinnn
yaprak dökümü fenaydi ama daha fena birsey oldu dostlaaaaaarrr
alyansimi yere düsürmüstüm bugün ve bir tane tasi düsmüs acayip üzüldüm gittim banyoda aradim(samanlikta igne arama gibi birsey) ve buldum ama nasil takacam geri yerine pazartesi kuyumcuya gidene kadar tasi nasil saklicam offf acayip kötü hissettim kendimi aglicaktim nerdeyse bir yüzüge sahip cikamadim yaaaaaaaaaaa
bi sigara jelatinine koy canım benimde bi kere küpemin taşı düşmüştü öle muhafaza etmiştim ama üzülme :2:
ayyy bayıldımmmmellerine sağlıkkk
evettt çok az kaldıı yaaa çok mutlu günler bekliyor biziiiiiiii
sigara jelatinini elime alirsam ardindan sigarayida yakarim ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?