335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

şaka yaptım canım geçmişi okudum az biraz gçmiş olsun tatlım enişte rahatsızlanmış umarım daha iyidir şimdi neyse gelmesine az kaldı sen çorbalar yaparsın enişteye 1 güne kalmaz turp gibi olur...

yaaa ben ettim merak nerden biliyorsunküstüm daha akşam bile aklıma geldin alçak

şaka ettum şaka ettum küsme bana,gel hulo hop çevirelim

ebet çağlom maaşallah dedelerimize allah uzun önürler versin hepsine...

yaprak dökümü mahvetti annemle beni hala ağlıyoruz off keşk izlemeseydim

ben sonuna kadar izleyemedim odama koştum çok fena oldum...
bir dahada dizi mizi izlemicem...

perim hamarat hatunum askerin senin elinden zehir ola içer yiwrum...
ben hala çok kötüyüm babamın bile gözleri doldu onu öyle görünce bende dayanamadım allahım ailelerimizi başımızdan eksik etmesin

Son düzenleme:
artık burda sayfalar hiç tık tık atmıyo
kmse artık sevmiyo burayıı :97:
hiç artık gülemiyorzz sözde 3 hafta kaldı (kuşkinin özel durum hricinde)

isyanımı yapar çıkar giderim bi cvp gelmiyo kmseden 1 saattr

Son düzenleme:
Ç - ok özledik evet ama neredeyse bitirdik...
O - ndokuzu gördüğümüze ilkkez bu kadar sevindik...
R - esimlere baktık özlemimizi böyle azalttık...
U - yuduk uyandık zor günleri atlattık...
M - erak etmeyin dostlar adanaya çok yaklaştık...
19 :)

yaprak dökümü fenaydi ama daha fena birsey oldu dostlaaaaaarrr
alyansimi yere düsürmüstüm bugün ve bir tane tasi düsmüs acayip üzüldüm gittim banyoda aradim(samanlikta igne arama gibi birsey) ve buldum ama nasil takacam geri yerine pazartesi kuyumcuya gidene kadar tasi nasil saklicam offf acayip kötü hissettim kendimi aglicaktim nerdeyse bir yüzüge sahip cikamadim yaaaaaaaaaaa

offffffff şevketi görüp ölseydi bariii
leylayla nejla sarıldı ya orda bittim zaten

senden nbr perii
iyiyim saol
[ zaten yazıp yazıp çıkıosun gülmek istersen gülersin.. BU ARADA kuşum herkese çok selam söyledi, kusura bakmayın gönül koymayın gelemiyorum dedi..
ayyy bayıldımmmm ellerine sağlıkkk
çok şükürrr...
ayyy artık ocak gelsin askerlerimiz gelsin ortalık şenlensinnn

evettt çok az kaldıı yaaa çok mutlu günler bekliyor biziiiiiiii

bi sigara jelatinine koy canım benimde bi kere küpemin taşı düşmüştü öle muhafaza etmiştim ama üzülme :2:

anam çağlom dert etme gülüm hallolur yüzüğün allahtan bulmuşsun taşı valla bravo nasıl gördün minicik şeyide buldun...bende bir keresine şilede barda sandaletimin taşları düşmüştü etrafa dağılmıştı top şelindeydi böyle didik didik aradım 5 taşıda buldum garsonlara tembih ettim hepsinden önce ben buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…