335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 4 ziyaretçi)
335dc viole+ emayn+ CagLo+ ozelegtim+ Tuti+ _Hayat__+ Perisoko
kalabalık ama kmse yazmıyo
hayatcm snde kaç gndür giriyosn ama yazmıyosnnnnnnnn ?????

neyse şafak 6 dk snra atar we bn gderm

isyankar perii
bn delimiym kndi kndime güliym
bu hareket bni çok gldürüyo çaktırmıyorm şuan
haha ben mi isyankarım? ben de buna gülerim. sen hayatında benm kadar şikayet etmeyen pozitif insan göremezsin..
sigara jelatinini elime alirsam ardindan sigarayida yakarim ondan korkuyorum
kuzum yaa üzülmee taktırırsın hemennn :127: kibrit kutusuna koy onu da iyi biyerde sakla canım bence, jelatin arada kaynayabilir mazallah

isyankar diyene baakk hep şikayet hep şikayet anacımm

şükürrr bi gün daha bitti hepimize hayırlı uğurlu olsun

ee halay cekelim diyorum kimse katilmiyor
bu arada askimin tezkere tarihi 17ocak yaptilar konustu yavrucum bölük komutaniyla cok zekidir akillidir benim askim nerde nasil konusmasi gerektigini cok iyi bilir

Veeeeeeeeeeeeeeeeee artik safagimdan 100% eminim

18 Cankiri

bana da askerim ilk gittiğinde benzer bi durum olmuştu canım.. anlatıyorum hemen.. aşkım ilk atandığında bana incili günlük kullanım için 3 lü setler oluyo ya kolye ucu yüzük küpe onlardan almıştı ben de çok severim inciyi severek takıyorum hep hem sade hem şık duruyolar.. neyse bi gün bi baktım incisi yok çok üzüldüm takıp dışarı çıkmıştık kuzenim vardı yanımda da sonra dedim arıcaz bu inciyi bulucaz bana diyo sen manyak mısın nasıl bulcaz sokaklarda.. sonra aradık baya sokaklarda yerlerdeee veeeee bulduuuuuk o kadar çok sevindim ki hemen gittim kuyumcuya yaptılar taktılar yerine demekki canı yürekten almış kuzum bana onları kaybolmadı yani

benim şafak 17-Çanakkale'ye selamlar... yuppiiiii aşkım geliyo çok yaklaştı artık canımın içi geliyo ohhh yandan yandan sağdan soldan ohh ohhh :87:

ayy sen beni görseydin, herkes yaprak dökümüne dalmis bende yüzügüme baktim bir orda ufak bir bosluk var nasil ciglik attim aglicaktim..hemen kostum yukari aklima ilk gelen yer banyo oldu zaten buldum annem inanmadi manyaksin sen diyor..
aslinda yüzügü almanyada almis olsam mesele olmaz gider aldigim yerde yaptiririm ama türkiyede aldim, martta gidicem ben o adamin yanina olay cikaricam o görecek acayip kizdim el yapimi bu yüzükler hayatta taslarinda sallanma bile olmaz dedi o kadar
ama cok sükür buldum yoksa hayatta affetmezdim kendimi

hAYDİİ o zaman Çağlommm halayaaa haydi kızllaarrrr. Başı kim çekiyorrrrrrr [video=youtube;l2AgK-iFKLY]http://www.youtube.com/watch?v=l2AgK-iFKLY[/video]

seni çok iyi anlıyorum canım ben de çok sevinmiştim bulunca mucizeydi yani bulmamız o kadr yürüdük çünkü yollara baka baka bulduk acayip sevinmiştim bi de aldığın kuyumcuya götürmen şart deiil yaparlar herhangi birine götürsen de ben hemen yaptırdım yine kaybolur diye bu sefer kendimi hiç affetmezdim sen de hemen yaptır için rahat etsin tatlım :18:

abooooooo siz beni görmelisiniz halayda yaaaaa bunlar neki perimmm
ben ve 2kuzenim 3ücümüz folklor ekibi gibiyiz varya
ayyyyyyyy askimin askerligi bitsin ilk is Halay Nighta gidicem wallaaaaaaa
COME ON EVERYBODYYYYYYYYY

ahan kizlar bunlar benim dügünümde calacak grup iste

[video=youtube;1uVp57vdSj8]http://www.youtube.com/watch?v=1uVp57vdSj8&playnext=1&list=PL64C347259A9F7958&index=6[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…