- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.221
kesinlikle katılıyorm :26:bence bu topik böyleyse kesin askerlerimiz gelince millet burayı sallamaz hatırlamaz bile
haha ben mi isyankarım? ben de buna gülerim.isyankar perii
bn delimiym kndi kndime güliym
bu hareket bni çok gldürüyo çaktırmıyorm şuan
kuzum yaa üzülmee taktırırsın hemennnsigara jelatinini elime alirsam ardindan sigarayida yakarim ondan korkuyorum
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 4 ziyaretçi)
335dc viole+ emayn+ CagLo+ ozelegtim+ Tuti+ _Hayat__+ Perisoko
kalabalık ama kmse yazmıyo
hayatcm snde kaç gndür giriyosn ama yazmıyosnnnnnnnn ?????
neyse şafak 6 dk snra atar we bn gderm
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 4 ziyaretçi)
335dc viole+ emayn+ CagLo+ ozelegtim+ Tuti+ _Hayat__+ Perisoko
kalabalık ama kmse yazmıyo
hayatcm snde kaç gndür giriyosn ama yazmıyosnnnnnnnn ?????
neyse şafak 6 dk snra atar we bn gderm
yaprak dökümü fenaydi ama daha fena birsey oldu dostlaaaaaarrr
alyansimi yere düsürmüstüm bugün ve bir tane tasi düsmüs acayip üzüldüm gittim banyoda aradim(samanlikta igne arama gibi birsey) ve buldum ama nasil takacam geri yerine pazartesi kuyumcuya gidene kadar tasi nasil saklicam offf acayip kötü hissettim kendimi aglicaktim nerdeyse bir yüzüge sahip cikamadim yaaaaaaaaaaa
Şafak 18 ÇankırıAllahım, aklıma mükayet ol
bana da askerim ilk gittiğinde benzer bi durum olmuştu canım.. anlatıyorum hemen.. aşkım ilk atandığında bana incili günlük kullanım için 3 lü setler oluyo ya kolye ucu yüzük küpe onlardan almıştı ben de çok severim inciyi severek takıyorum hep hem sade hem şık duruyolar.. neyse bi gün bi baktım incisi yokçok üzüldüm takıp dışarı çıkmıştık kuzenim vardı yanımda da sonra dedim arıcaz bu inciyi bulucaz bana diyo sen manyak mısın nasıl bulcaz sokaklarda.. sonra aradık baya sokaklarda yerlerdeee veeeee bulduuuuuk o kadar çok sevindim ki hemen gittim kuyumcuya yaptılar taktılar yerine demekki canı yürekten almış kuzum bana onları kaybolmadı yani
hAYDİİ o zaman Çağlommm halayaaa haydi kızllaarrrr. Başı kim çekiyorrrrrrr[video=youtube;l2AgK-iFKLY]http://www.youtube.com/watch?v=l2AgK-iFKLY[/video]
ayy sen beni görseydin, herkes yaprak dökümüne dalmis bende yüzügüme baktim bir orda ufak bir bosluk var nasil ciglik attim aglicaktim..hemen kostum yukari aklima ilk gelen yer banyo oldu zaten buldum annem inanmadi manyaksin sen diyor..
aslinda yüzügü almanyada almis olsam mesele olmaz gider aldigim yerde yaptiririm ama türkiyede aldim, martta gidicem ben o adamin yanina olay cikaricam o görecek acayip kizdim el yapimi bu yüzükler hayatta taslarinda sallanma bile olmaz dedi o kadar
ama cok sükür buldum yoksa hayatta affetmezdim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?