- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.241
o zaman napıyormuşsun tuti taşlı alyans almıyormuşsun...
benim taşımın tekidüşse kndimi paralarım bu yüzden ben en iyisi düz alyns alayım
o zaman napıyormuşsun tuti taşlı alyans almıyormuşsun...
benim taşımın tekidüşse kndimi paralarım bu yüzden ben en iyisi düz alyns alayım
violem gittin mi mangoya canım aldın mı bişeyler:26:
gittim özom çok çılgın mor palto aldım kendime
ilk fiyatı 130 lira ama ben 30 liraya aldım canım uygun şeyler var ama erken saatte gitmek gerek çünkü pazar yeri gibi olmuş heryer heryerdeydi aradığını bulamıyosun cumartesi erkenden git bence sen canım
yaa 30 mu neeegüle güle kullan canım da ben gidene kadar birşey kalır mı:26:
evet canım baya uyguna aldım saol tatlım.. sen gidene kadar kalır bişeyler ya bi sürü şey vardı sonuçta etekler ceketler pantalonlar 4,90'a kot pantalon vardı giymeye üşendim ben ama alıyo millet kapış kapış bulursun bişeyler bi git gör bence sen uzak mısınn zafere canım
benimki düz ama kesmeli yani taş varmış gibi duruyo üstünde ne çiziliyo ne taşı düşme gibi sorunu var tavsiye ederim tutim
ayy ben söz yüzügümde alyansimda tas dolu anam haha hangi birine mukayet olam
tamam canımcım bakacağım vakti geldiğinde teşekkür ederim önerin için tlışım...
bende bayılırım taşa,pula,süse ama böyle düşücekse uğraşamam anacım birdben evlilik yüzüğümü tamtur istiyorum tek taşla yan yana durunca çok afili duruyorlaremme düşme tehlikesinden korkuyorum vallahi...
şu mangoya bende bir el atayım gerçi bende şans yoktur hep l,xl bedenler kalmış oluyor mangonun bazı topuklu ayakkabılarını çok beğeniyorum sırf ayakkabı için gidicem mangoyaannem duymasın benden önce koşar
benimki de benden önce koşmuş zaten canım ayakkabılarda da çok indirim vardı ama ben bu aralar çok ayakkabı aldım o yüzden almadım ben de her gittiğimde s ve xs kalmış oluyo ya da 34 beden.. sinir oluyorum ama bugün buldum m beden geçende annemde elbise almış bana 2 tane onlarda tam oldu üstümetamam canımcım bakacağım vakti geldiğinde teşekkür ederim önerin için tlışım...
bende bayılırım taşa,pula,süse ama böyle düşücekse uğraşamam anacım birdben evlilik yüzüğümü tamtur istiyorum tek taşla yan yana durunca çok afili duruyorlaremme düşme tehlikesinden korkuyorum vallahi...
şu mangoya bende bir el atayım gerçi bende şans yoktur hep l,xl bedenler kalmış oluyor mangonun bazı topuklu ayakkabılarını çok beğeniyorum sırf ayakkabı için gidicem mangoyaannem duymasın benden önce koşar
ayakkabi ve mini elbiseleri coook güzel mangonun, ben türkiyeye gelene kadar parami biriktirip gelince orada alisveris yapicam askimla
H&M de'de deli indirim varmış...İstanbul'da bana çok ters yerde H&M of offf...
marks&spencer'dede varmış indirim haberi geldi eskiden oranın görsel uzamanıydım ben sırf iç çamaşırı bakmak için gidicem...
çağlom çok güzel mini elbiseler vardı ben almadım çok mini giymiyorum diye ama çok güzellerdi.. bi de canım her zaman olmuyo indirim bazı dönemlerde çok inidirim yapıyo mango ödemek için bile kuyrukta bekliyosun millet 5er 10ar alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?