335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

caglom h&m yni açıldı tr de ama ben daha gidemedim aşkımı bekliyorum gitmek için uzak çünkü bana
özom bizim burda mangonun outlet mağazası var anam görme millet birbirini eziyor ayakkabının teki başkasında diğer teki başka kızda kavga edeni bile gördüm hatta benim sepette 2 tane ayakkabı vardı bir kız geldi diyorki hanımefendi kesin alıcakmısınız o ayakkabıları ewet dedim yaaa dedi dedim almasam sepetimde ne işi var millet kafayı yiyor ucuzluğu görünce...

Son düzenleme:

annende alem haaa
bende canta konusunda öyleyim, ayakkabi genelde spor seviyorum belimden rahatsizim diye topuklu cok nadir giyerim ama kirmizi, siyah, beyaz, krem, mavi, kahverengi , gri topuklularim var ayni renkte spor ayakkabilarimda var ama canta olunca konu her renkten iki tane en az var dayanamiyorum görünce

hahaha
ayni olay basima geldi bu ceketi aldigimda tutimm yaa koptum gülmekten
ceketi uzaktan gördüm asiliydi öylece gittim elime aldim bakiyorum kadinin biri bi cekti elimden ceketi görme ters ters baktim ne oluyor dedim ben bu ceketi buraya astim elimde tasimamak icin dedi arkasini döndü hizli hizli kasaya gitti aldi ceketi annem nasil bakiyor arkasindan bende gülüyorum anca ne yapmaya calisti simdi bu manyak diye

Bende haftasonu alışverişe gidicemmm adı da aşk alışverişiiiiii aşkım gelene kadar çıkamam artıkk sınavlardannn :18:
Bu arada Çağlom resimlerine baktmda 2 tane tek taş var o niçüünn bu arada tek taşların maşallahı var aşkınız gibi büsbüyükk sevdimmm

iyi geceler özom...
çağlom yuh öyle bişey benim başıma gelse döverdim o kızı orda sen osmanlı tokadı yedinmi diye al sana ceket diye tokat manyağı yapardım...

yuvarlark tek tasi 2010 girerken yilbasi hediyesi almisti askim, o digeride söz yüzügümüz perim
tesekkür ettim bitanemmmm, ben taki takmayi hic sevmem ama askimdan gelen herseyi üzerimde tasimak istiyorum.. kolumdada 3sene onun 1senedirde benim taktigim nazar boncugu var öyle degerliki herbiri benim icin

iyi geceler özom...
çağlom yuh öyle bişey benim başıma gelse döverdim o kızı orda sen osmanlı tokadı yedinmi diye al sana ceket diye tokat manyağı yapardım...

tutim zaten o benim bedenim degildiki ben sadece ilgimi cekti öyle direk aldim baktim bana büyüktü ceket manyak kadin korktu ki ceketten daha 50tane duruyor orda niye panik yaptiysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…