- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.261
çağlom biriktir paralarını gel hele memleketine...
bende sırf mini elbise bakmak için gidicem mangoya...
özom bende ayakkabı hastalığı vardır aşkım ve babam hep der eğer iflas edersem senin ayakkabılardan bir dükan açarız diyeihtiyacım yoksada alırım hastalık benimki artık koyucak yer bulamıyorum...o değil ben bu kadar ayakkabıyı adanaya götürdüğümde benim aşkımın tarafı şok olur sanırım çeyizden çok ayakkabı getirdi diye hahahah annem diyorki şu ayakkabı almaktan vazgeçte evine çeyizlik al dedi dedim benim ayakkabılarımda servet ama dedim he diyor doğru akşam yemeğine sofraya ayakkabı koycan ondan şarap içer yemek yersiniz benim için hava hoş kızım dedi
caglom h&m yni açıldı tr de ama ben daha gidemedim aşkımı bekliyorum gitmek için uzak çünkü bana
özom bizim burda mangonun outlet mağazası var anam görme millet birbirini eziyor ayakkabının teki başkasında diğer teki başka kızda kavga edeni bile gördümhatta benim sepette 2 tane ayakkabı vardı bir kız geldi diyorki hanımefendi kesin alıcakmısınız o ayakkabıları ewet dedim yaaa dedi dedim almasam sepetimde ne işi var millet kafayı yiyor ucuzluğu görünce...
kızlar herkese ii geceler ben uyuyayım artık kendinize ii bakın:80:
kızlar herkese ii geceler ben uyuyayım artık kendinize ii bakın:80:
Bende haftasonu alışverişe gidicemmm adı da aşk alışverişiiiiiiaşkım gelene kadar çıkamam artıkk sınavlardannn :18:
Bu arada Çağlom resimlerine baktmda 2 tane tek taş var o niçüünnbu arada tek taşların maşallahı var aşkınız gibi büsbüyükk sevdimmm
iyi geceler özom...
çağlom yuh öyle bişey benim başıma gelse döverdim o kızı orda sen osmanlı tokadı yedinmi diye al sana ceket diye tokat manyağı yapardım...
tutim zaten o benim bedenim degildiki ben sadece ilgimi cekti öyle direk aldim baktim bana büyüktü ceket manyak kadin korktu ki ceketten daha 50tane duruyor orda niye panik yaptiysa
komşunun tavuğu komşuya kaz görünür hesabı olmuş biraz canım
ben de yatmalıyım artık canlar hepinize tatlı rüyalar
canlarımm ben de yatıyorummm malum sabaha ders varr son 2 günü okulumunnnnnnnöptüm canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi geceler perim...başarılar yarın için canım....
bende yatıyorum canlarımmmmmm acaip uykum warrrrrrrrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?