- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.281
kızlar selm benim nişanlımda 12 ağustosta teslim oldu 3 gün izin aldı 22 ocak terhis diyor doğru mu yoksa sürpriz mi yapacak bilemedim
msafirimizsn vilecmmbenim şafak 17-Çanakkale'ye selamlar... yuppiiiii aşkım geliyo çok yaklaştı artık canımın içi geliyo ohhh yandan yandan sağdan soldan ohh ohhh:87:
haly night die bişy mi varabooooooo siz beni görmelisiniz halayda yaaaaa bunlar neki perimmmben ve 2kuzenim 3ücümüz folklor ekibi gibiyiz varya
ayyyyyyyy askimin askerligi bitsin ilk is Halay Nighta gidicem wallaaaaaaa
COME ON EVERYBODYYYYYYYYY
msafirimizsn vilecmm
haly night die bişy mi var
çelammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:80:
duş almam lazım ama çok üşeniyorum....2 saat saçını şampuanla,kremle,duş jeli ile vücudunu yıka haydeee çık saçını tara bir dünya krem,serum sür saçına sonra vücudunu kremle offffffffffff bktım huleynnnnnnnnnnnnnn:78:
delisin varya görende der tas tasiyacak
dalga geçme lennnhee var tabi ayib ettin halay night, salvar night bakma ben gitmiyom her haftasonu ne eglenceler oluyor benim orda
işin çok zor gerçektençelammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:80:
duş almam lazım ama çok üşeniyorum....2 saat saçını şampuanla,kremle,duş jeli ile vücudunu yıka haydeee çık saçını tara bir dünya krem,serum sür saçına sonra vücudunu kremle offffffffffff bktım huleynnnnnnnnnnnnnn:78:
dalga geçme lennn
işin çok zor gerçekten
Selam kızlar son günlerde nedense kendimi toplayamıyorum hiç sıkıştıramadığıkadar şafak sıkıştırıyo üzerimde gerginlik var geçen gün bişeye bakmak için aşkımın face e girmiştim dayanamadım mesajlarını açtım eski kız arkadaşı avatarda resmimizi göre ve ilişki durumunu göre napiyosun diye mesaj atmış delridim resmen aşkıma bağırdım çağırdım o dedi sen böyle şeyleri takıcak bi kız değildin ben burda face mi giriyorumki bana bağırıyosun dengesiz işte kendinle bir bi tutuyosun herkesi dedi kızdı bana oda gerildi bende sonra ertesi gün dayanamdık ikimizde güzel konuştuk ama halen içimde sinir var atamıyorum delircem:18::18:
Selam kızlar son günlerde nedense kendimi toplayamıyorum hiç sıkıştıramadığıkadar şafak sıkıştırıyo üzerimde gerginlik var geçen gün bişeye bakmak için aşkımın face e girmiştim dayanamadım mesajlarını açtım eski kız arkadaşı avatarda resmimizi göre ve ilişki durumunu göre napiyosun diye mesaj atmış delridim resmen aşkıma bağırdım çağırdım o dedi sen böyle şeyleri takıcak bi kız değildin ben burda face mi giriyorumki bana bağırıyosun dengesiz işte kendinle bir bi tutuyosun herkesi dedi kızdı bana oda gerildi bende sonra ertesi gün dayanamdık ikimizde güzel konuştuk ama halen içimde sinir var atamıyorum delircem:18::18:
o salak kız da niye mesaj atıyo napıyosun diye ona neymiş sinir oldum şimdi ben de hiç gelememböyle şeylere.. neyse sonra olay tatlıya bağlanmış konuşmuşsunuz güzelce canım işte
o sinir artık sabrımızın tükenmesinden kaynaklanıyo ben de senin gibiyim sebep yok ama çok sinirliyim her şeye az önce yemek yaptım mutfaktaki kepçelerle kavanozlarla kavga ediyorum bi görsen
o salak kız da niye mesaj atıyo napıyosun diye ona neymiş sinir oldum şimdi ben de hiç gelememböyle şeylere.. neyse sonra olay tatlıya bağlanmış konuşmuşsunuz güzelce canım işte
o sinir artık sabrımızın tükenmesinden kaynaklanıyo ben de senin gibiyim sebep yok ama çok sinirliyim her şeye az önce yemek yaptım mutfaktaki kepçelerle kavanozlarla kavga ediyorum bi görsen
kiz mesaj yazmissa onun dengesizligi, sevgilinin sucu yokki bunda bence, tabi hala arkadas olarak görüsüp görüsmediklerini bilmeden yapiyorum bu yorumu:26:
üzme kendini böyle bos seylere canim
mayram o modelden bizdede vardı geçen yaz aşkımla tatildeyken kız erkek arkadaşımı arıyordu hep ben açıyordum telefonu kız bana diyorduki ....(ismini yazmak istemiyorum erkek arkadaşımı istiyordu telefona) bende aa tabii veriyim diyordum çünkü kimsin ne istiyorsun desem kızın bu sefer hoşuna gidicek benimkini veriyordum benimki bağırıp çağırıyordu ona nişanlımdan beni nasıl isteyebilirsin sen falan diyordu1 ay uğraştı sonra bir gün yine aradı yemek yiyorduk yine aradı benimki dediki şuan telefonun dinleniyor eğer bir daha rahatsız edersen savcılığa vercem seni dedi o gün bugün maaşallah aramıyor
bu yüzden mayracım hiiiç oralı olma erkek arkadaşın takmıyorsa sen hiç takma sakın olaki kıza mcevap verme aksine kızın çok hoşuna gider beni kıskandı ben bu kızla uğraşıp ilşkilerini bozayım diye düşünür rahat ol bence sallama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?