335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlar selm benim nişanlımda 12 ağustosta teslim oldu 3 gün izin aldı 22 ocak terhis diyor doğru mu yoksa sürpriz mi yapacak bilemedim

kızlar selm benim nişanlımda 12 ağustosta teslim oldu 3 gün izin aldı 22 ocak terhis diyor doğru mu yoksa sürpriz mi yapacak bilemedim

selam elifay hoşgeldin aramıza benimki kullanmadı 16sında terhis o zaman seninki de 19 olması lazım ama ktm'de kalacağı gün de etkiliyo terhis günü gelse de ktm'den dolayı şafaklar uzayabiliyo cnm nerdeydi askerin?

benim şafak 17-Çanakkale'ye selamlar... yuppiiiii aşkım geliyo çok yaklaştı artık canımın içi geliyo ohhh yandan yandan sağdan soldan ohh ohhh :87:
msafirimizsn vilecmm
abooooooo siz beni görmelisiniz halayda yaaaaa bunlar neki perimmmben ve 2kuzenim 3ücümüz folklor ekibi gibiyiz varya
ayyyyyyyy askimin askerligi bitsin ilk is Halay Nighta gidicem wallaaaaaaa
COME ON EVERYBODYYYYYYYYY
haly night die bişy mi var

çelammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:80:
duş almam lazım ama çok üşeniyorum....2 saat saçını şampuanla,kremle,duş jeli ile vücudunu yıka haydeee çık saçını tara bir dünya krem,serum sür saçına sonra vücudunu kremle offffffffffff bktım huleynnnnnnnnnnnnnn
:78:

delisin varya görende der tas tasiyacak

hee var tabi ayib ettin halay night, salvar night bakma ben gitmiyom her haftasonu ne eglenceler oluyor benim orda
dalga geçme lennn
işin çok zor gerçekten

Selam kızlar son günlerde nedense kendimi toplayamıyorum hiç sıkıştıramadığıkadar şafak sıkıştırıyo üzerimde gerginlik var geçen gün bişeye bakmak için aşkımın face e girmiştim dayanamadım mesajlarını açtım eski kız arkadaşı avatarda resmimizi göre ve ilişki durumunu göre napiyosun diye mesaj atmış delridim resmen aşkıma bağırdım çağırdım o dedi sen böyle şeyleri takıcak bi kız değildin ben burda face mi giriyorumki bana bağırıyosun dengesiz işte kendinle bir bi tutuyosun herkesi dedi kızdı bana oda gerildi bende sonra ertesi gün dayanamdık ikimizde güzel konuştuk ama halen içimde sinir var atamıyorum delircem :18::18:

o salak kız da niye mesaj atıyo napıyosun diye ona neymiş sinir oldum şimdi ben de hiç gelemem böyle şeylere.. neyse sonra olay tatlıya bağlanmış konuşmuşsunuz güzelce canım işte
o sinir artık sabrımızın tükenmesinden kaynaklanıyo ben de senin gibiyim sebep yok ama çok sinirliyim her şeye az önce yemek yaptım mutfaktaki kepçelerle kavanozlarla kavga ediyorum bi görsen

kiz mesaj yazmissa onun dengesizligi, sevgilinin sucu yokki bunda bence, tabi hala arkadas olarak görüsüp görüsmediklerini bilmeden yapiyorum bu yorumu:26:
üzme kendini böyle bos seylere canim

mayram o modelden bizdede vardı geçen yaz aşkımla tatildeyken kız erkek arkadaşımı arıyordu hep ben açıyordum telefonu kız bana diyorduki ....(ismini yazmak istemiyorum erkek arkadaşımı istiyordu telefona) bende aa tabii veriyim diyordum çünkü kimsin ne istiyorsun desem kızın bu sefer hoşuna gidicek benimkini veriyordum benimki bağırıp çağırıyordu ona nişanlımdan beni nasıl isteyebilirsin sen falan diyordu 1 ay uğraştı sonra bir gün yine aradı yemek yiyorduk yine aradı benimki dediki şuan telefonun dinleniyor eğer bir daha rahatsız edersen savcılığa vercem seni dedi o gün bugün maaşallah aramıyor

bu yüzden mayracım hiiiç oralı olma erkek arkadaşın takmıyorsa sen hiç takma sakın olaki kıza mcevap verme aksine kızın çok hoşuna gider beni kıskandı ben bu kızla uğraşıp ilşkilerini bozayım diye düşünür rahat ol bence sallama...

ay çok alemsin ya kepçelerle kavanozlarl akavga ediyorum dedi geçende ben önüme gelen her şeyi tekmeliyordum bir keresine geçen akşam evin holünde annemin terliğini ayağımla tekmeledim o sırada babam wc den çıktı hop babamın karnına çarptı terlik babam hayırdır futbolamı başladın dedi

iyi akşamlar canlarım
geldim geçmişi okudum ama hepsine cvp verecek alıntı yapacak gücü bulamadım kendimde.
desteğiniz için çok teşekkür ederimbiraz biraz iyi olmaya çalışıyorum,geçecektir bu günler eminim ama bu da bir çeşit imtihan değil midir insanoğlu için?
her ne yaşarsam yaşayayım aklımın ucunda kalbimde siz varsınız inanın.''hadi ordan diyeleriniz olacaktır belki de amabende samimiyetsizlik yoktur.hisseden hisseder zaten. çok takılamasam da arasıra uğramaya çalışıcam asla şafak azalıyo artık takılmıyo die düşünmeyin nolur.kendi içimde hesaplaşmalar yaşıyorum.facesi açık msni açık bi buraya gelmio da demeyin,hepsi açık ama kimseyle görüşecek dermanım yok.

sizleri çok seviyorum,en kısa zamanda eski neşemize kavuşmak dileğiyle canlarım

ya kız dengesizin teki zaten çok kısa süreli bi ilişkisi olmuş senin saçının teli bile olabilecek bi kız değil diyo ya bu kızları anlamıyorum bide bi erkekle resmini koymuş az öncede nasıl mide var bu kızlarda anlamıyorum violem şu kepçelerinden bana bitane gönderde bende kızın kafasına kafasına indereyim

kiz mesaj yazmissa onun dengesizligi, sevgilinin sucu yokki bunda bence, tabi hala arkadas olarak görüsüp görüsmediklerini bilmeden yapiyorum bu yorumu:26:
üzme kendini böyle bos seylere canim

yok canım görüşmüyolar zaten arkadaş listesinde falanda ekli değil bulup mesaj atmış ya ben asla böyle şeyleri takmazdım aşkımda şaşırdı sanırım diyo sen çok özlemişsin beni

ayyy tuticimm bu modellerden nefret ediyorum regl olucam sanırım onunda gerginliği var üstümde:18: yok yok asla yazmam kıza bişey sonuçta aşkımın sorunu bulaşmam hiç o kızın seviyesine inemem kalitesi belli kızın

özom hoşgeldin canım....
mayracım bencede o tip kızlardan maalesf çok var midesizler dediğin gibi acınacak haldeler zavallılar...
kuşkim bir an önce toparlan gl aramıza canım allah sabırlar versin sana ve ailene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…