- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.301
76 ığdır'a selamlarr
iyi akşamlar kızlar
Çanakkaleeeeeeeeeeeeeee 3 saat sonra sendeyimmmmmmmmmm bekle beniiii deliyimmm bennnnnnnn deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam canımm :79: çok sevindim yeni yılda beraber olacak olmanızaaa, yeni yılda tüm güzellikler sizin olsunnn inşallah. Bu arada 27 günün var ama maşallah sürekli görüşerek yediniz askerliği bırakta o kadar olsun annem hiç görmeyenler var 5 aydırrrslmm kızlar nasılsınız yarın akşam aşkımın yanına gidiyorum çok heyecanlıyım yaa çok özledim cumartesi sabahı yani 2011 in ilk günü barberiz inş 2011 bize beraberlik getirir ve bi daha hiç ayrılmayız gözünüz aydın bu arada kavuşmnıza çok az kaldı 2 haftacıkkkk
bizim 27 günümüz var daha sağlık olsun ne diyelim
slmm kızlar nasılsınız yarın akşam aşkımın yanına gidiyorum çok heyecanlıyım yaa çok özledim cumartesi sabahı yani 2011 in ilk günü barberiz inş 2011 bize beraberlik getirir ve bi daha hiç ayrılmayız gözünüz aydın bu arada kavuşmnıza çok az kaldı 2 haftacıkkkk
bizim 27 günümüz var daha sağlık olsun ne diyelim
selam canımm :79: çok sevindim yeni yılda beraber olacak olmanızaaa, yeni yılda tüm güzellikler sizin olsunnn inşallah. Bu arada 27 günün var ama maşallah sürekli görüşerek yediniz askerliği bırakta o kadar olsun annem hiç görmeyenler var 5 aydırrr
oynatmaya az kaldııı doktorummm nerdeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?