335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayyyy meyabalaaaa canlar cicişleeeeeeeeee kuzuşlaaaaaaaaaaaaa okuyamadım ben bişiii, ben leyla gibiyimmm bennnnnn, ben çok mutluyummm bennnnnnnnnnnnnnn, Şafak atarsa 17

mayracm sinr oldm şuan o kıza basit noluck sninki zatn fce e grmiyo girincede engeller olur biter takma yaza nişan wr onu düşün
çaglooooo halay night 'ı anladk şalvar night ne ya
neyse aşkn gelsin git dök kurtlarını bebiş

kuşkii inş. en yakın zamanda düzelirsn cnm biz hep burdayz

herkese benden çorum leblebisii afiyetler olsnnn
bişey dicem ya bn ne zaman leblebi görsem gözümün önüne yaşlı amcalar geliyo
leblebiyi amcalara benzetiyorum benli benli esmer

ayy kızlar sinirle söylemeyi unuttum bugün aşkım bana mektupla kendi şafak kartını göndermiş tam 130 günü çizmiş aşkım kart eskimiş aylar geçmiş son 18 günü ben çizeyim diye bana göndermiş kartı görünce nasıl içlendim tek bir satır kalmış görünce dayanamadım bi ağladım bi ağladım rahatladım ama

slmm kızlar nasılsınız yarın akşam aşkımın yanına gidiyorum çok heyecanlıyım yaa çok özledim cumartesi sabahı yani 2011 in ilk günü barberiz inş 2011 bize beraberlik getirir ve bi daha hiç ayrılmayız gözünüz aydın bu arada kavuşmnıza çok az kaldı 2 haftacıkkkk
bizim 27 günümüz var daha sağlık olsun ne diyelim

selam canımm :79: çok sevindim yeni yılda beraber olacak olmanızaaa, yeni yılda tüm güzellikler sizin olsunnn inşallah. Bu arada 27 günün var ama maşallah sürekli görüşerek yediniz askerliği bırakta o kadar olsun annem hiç görmeyenler var 5 aydırrr

Allah kavuştursun canımm
Bitio bitio az kaldı hepimiz için

evet çok şükür 5ayda 5 kez görüştük tabi tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması oluyo 12 gün beraberdik ama 12 gün geç gelcem kocacım onun için ben gidiyorum yarın yanına geldiğimde 24 günü kalıyo inşşş:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…