335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

emayn haklısın cnm sanırım ondan üşüyorum ben saçlarımı genelde doğal kurumasına bırakırım hep kurutma makinası ile kurutunca acaiyip kabarıyor saçlarım onuda ben sevmiyorum :2:düşüncen için saol bebem

rica ederim canım... hasta olursan yatarsın o zaman seni göremeyiz bizde üzülürüz
bende kurutma makinesi kullanmıyorum genelde ama kışın üşüo insan..
dikkat et tatlım :)

musur canım yarın aşkına gidiyormuşsun çok sevindim senin adına gelde şafakları yiyelim keyfini çıkar birlikte olmanın canım gelirkende üzülme çünkü tamamen kavuşacağımız gün yaklaşıyor

ii geceler kızlar yarın erken kalkıp hazırlanmam lazım pzartesi akşamı görüşmek üzere inşş çok güzel geçicek ve ben onu orda bırakırken zorlanmıycam Allahım sabır biraz daha sabır yaa son 27

yazmayayım yazmayayım diyorum ama...... ben bu kadar şafak saydım, sabah 6'da arardı nöbet tuttum arayacak diye. evimiz havaalanına yakın tel çekmiyor camdan sarkıp konuştum soğukta sıcakta. ben haketmedim :'(((((((

çok seviyordum, o orada üşüyorum dedikçe ben üşüdüm...... ne diyeyim ne anlatayım?? of of. yüreğim acıyor sadece. ağlaya ağlaya uyuyorum uyandığımda yanaklarım hala ıslak oluyo.

aşkım bana söz vermişti:'(((((((((( SÖZ VERMİŞTİ!!! ((

canım benim yaa çok zor senin için ama kabullenmedikçe senin için daha zor olucak inan.. sen haketmedin bunları kesinlikle o üzülsün senii kaybettiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…