- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.341
violem naıl hazırlanıyorsun 17 gün boyunca vavvvvv
mesela haftaya saçlarımı boyatıcamsonra o gün giyeceğim kıyafetlerimi daha kararlaştırmadım karar vermem lazım.. sonra şarap istedi kociş şarap alıcam felekten bi gece çalalım dedik başbaşa.. saten nevresim takımlarını çıkardım onlar ütülenicek daha bi sürü şey var yapmam gereken kafam karışıyo sarhoş gibiyim unutuyorum :44: daha hediye almam lazım ona doğum günü hediyesi falan filan işte çok iş var anlayacağın
canım benim yaa çok zor senin için ama kabullenmedikçe senin için daha zor olucak inan.. sen haketmedin bunları kesinlikle o üzülsün senii kaybettiği için
tutim hemde şarap kırmızısı nevresimlerimin rengi gül yaprakları da atmayı düşünüyorum üstüne mumlar falan özel bi ambiyans olsun özel olsun güzel olsun
kızlar merhaba,yeni yılınız şimdiden kutlu olsun,herşey için teşekkür ederim bize hep destek oldunuz,tez zamanda askerlerinize kavuşmanız dileğiyle,aşkınızla geçireceğiniz sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum hepinize çok öptüm
dansözmüüü ???:26: dansöz ne alakya yahu violem o nerden çıktı kim nereye götürüyor dansözü...?:26:
[
hypatia cnm artık lütfen şuna kendini ezdirme lütfen yazık günah yaaaaaaaaaaaa
oyyy ben sana kurban olurum saol canım aynı dilekler sizler içinde geçerli tatlım dilerim sizin içinde ayrı ilk ve son geçireceğiniz yılbaşı olur bundan sonrakilerinde hep beraber olup mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim mutlu yıllar canım...
kızlar merhaba,yeni yılınız şimdiden kutlu olsun,herşey için teşekkür ederim bize hep destek oldunuz,tez zamanda askerlerinize kavuşmanız dileğiyle,aşkınızla geçireceğiniz sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum hepinize çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?