335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

violem naıl hazırlanıyorsun 17 gün boyunca vavvvvv

mesela haftaya saçlarımı boyatıcam sonra o gün giyeceğim kıyafetlerimi daha kararlaştırmadım karar vermem lazım.. sonra şarap istedi kociş şarap alıcam felekten bi gece çalalım dedik başbaşa.. saten nevresim takımlarını çıkardım onlar ütülenicek daha bi sürü şey var yapmam gereken kafam karışıyo sarhoş gibiyim unutuyorum :44: daha hediye almam lazım ona doğum günü hediyesi falan filan işte çok iş var anlayacağın

evet violem baya iş varmış su gibi geçer zaman inşallah hergüne bür iş koysan ancak yetişir

ya kızlar bu torunlar dansöz falan dio ne diyolaar cevap da vermediler neden bahsediyo bunlar biliyo musunuz? yılbaşı eğlencesinden bahsediyolar galiba dansöz falan olmasın ya ben çok kıskanırım kocamı

Ç - ok zor sensiz yeni bir yılı karşılamak...
A - yrılığın böylesine yürek nasıl dayanacak...
N - e çok hasret çektik ama bu son olacak...
K - ollarım boynuna sonsuza kadar dolanacak...
I - srarlar boşuna yılbaşını kutlayamam...
R - akı,votka fark etmez ben sarhoş olamam...
I - slanmış yanaklarımı daha fazla saklıyamam...
18 - gün kaldı, işte benim yılbaşım o zaman
:))

slm kızlar...
violem evet yılbaşında dansöz getirtiyorlarmış dışarıdan askerler eğlensin die
ama benim aşkım çok şanslı ki onlarda namaz kılan tutucu birkaç kişi istemedi diye iptal edilmiş
yada bana öyle söyledi :44:

canım benim yaa çok zor senin için ama kabullenmedikçe senin için daha zor olucak inan.. sen haketmedin bunları kesinlikle o üzülsün senii kaybettiği için

asla anlamayacak. bunca zaman anlamayan şimdi mi anlayacak? ben yere çöküp ağlarken zamanımı heba ederken o yoluna istediğiyle istediği şekilde devam edecek.

İÇİM YANGIN YERİ. NE SÖNDÜRECEK BUNU?

peelingler zayıflamalar sporlar saç bakımları tırnak bakımları her şey tamamdı. en son lazer kuaför ve alışverişe gidecektim... şimdi hepsi yalan oldu.

o gelecek ve ben onu göremeyeceğim.

özom evet yaaa artık gelsinler...
violem way way wayyyy nevresimler falanbende saçımı boyatacağım artık zamanı geldi kaşlarımı aldırıcam bayağ uzadı aynaya akamıyorum

hypatia cnm artık lütfen şuna kendini ezdirme lütfen yazık günah yaaaaaaaaaaaa

tutim hemde şarap kırmızısı nevresimlerimin rengi gül yaprakları da atmayı düşünüyorum üstüne mumlar falan özel bi ambiyans olsun özel olsun güzel olsun

kızlar merhaba,yeni yılınız şimdiden kutlu olsun,herşey için teşekkür ederim bize hep destek oldunuz,tez zamanda askerlerinize kavuşmanız dileğiyle,aşkınızla geçireceğiniz sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum hepinize çok öptüm

yaa benimde içimde bir kurt var şahsen kıskanç bir yapım olduğu için gelmycek desede pek inanasım gelmiyor :44:
o kadar erkeğin içine heleki askerin içine dansöz mü sokulur yahuu

oyyy ben sana kurban olurum saol canım aynı dilekler sizler içinde geçerli tatlım dilerim sizin içinde ayrı ilk ve son geçireceğiniz yılbaşı olur bundan sonrakilerinde hep beraber olup mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim mutlu yıllar canım...

dansözmüüü ???:26: dansöz ne alakya yahu violem o nerden çıktı kim nereye götürüyor dansözü...?:26:

off off sorma tatlım ya askeriyeye getiriyolarmış öle diyo torunlar.. ama heryerde mi sadece burdurda mı anlamadım tam olark inşallah her yerde deildir :117: zati bizimkiler şemdinlide nerden bulcak dansözü avutayım kendimi biras

çook teşekkür ederimmm bir ömür sevdiğimiz yanımızda olsun hepimizin inşallaahiyiki varsınız çook öptüm

Sanada iyi seneler canım...
hepimiz için hiç hasret olmayan çok çok çok mutlu bir yıl olur inşallahh

töpe töpeee askeriyede dansözün ne işi var ???:26:
hoş benimki karakolda olduğu için dansöz falan göremeyecek hem olsada bişey olmaz ki eğlensinler ben o konuda çok rahatım sanırım sanatçıdan,dansözden kıskanmıyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…