- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.361
off off sorma tatlım ya askeriyeye getiriyolarmış öle diyo torunlar..ama heryerde mi sadece burdurda mı anlamadım tam olark inşallah her yerde deildir :117: zati bizimkiler şemdinlide nerden bulcak dansözü avutayım kendimi biras
bi de hepsi birbirini gaza getirir bakmıcak olan bile bkar benceyaa benimde içimde bir kurt var şahsen kıskanç bir yapım olduğu için gelmycek desede pek inanasım gelmiyor :44:
o kadar erkeğin içine heleki askerin içine dansöz mü sokulur yahuu
canım senin de yeni yılın kutlu olsun sevenlerin kavuştuğu ayrılıkların hiç olmadığı güzel,renkli,eğlenceli bir yıl diliyorum.. inşallah kavuşucaz askerlerimize ve hiç ayrılmıcaz bidahakızlar merhaba,yeni yılınız şimdiden kutlu olsun,herşey için teşekkür ederim bize hep destek oldunuz,tez zamanda askerlerinize kavuşmanız dileğiyle,aşkınızla geçireceğiniz sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum hepinize çok öptüm
canım benim inşallah siz de evlenince daha güzellerini hazırlarsınızaskerden geldiğinde bende evli olmak isterdim violem... çok güzel şeyler düşünmüşsün
off off sorma tatlım ya askeriyeye getiriyolarmış öle diyo torunlar..ama heryerde mi sadece burdurda mı anlamadım tam olark inşallah her yerde deildir :117: zati bizimkiler şemdinlide nerden bulcak dansözü avutayım kendimi biras
bak canım inan bana öylesi daha iyi olucak senin için yüzünü güldürücek,seni el üstünde tutacak biri çıkacaktır karşına ama böylelerinden sana hayır gelmez tatlım gençliğinin enyok ezdirmiyorum daha doğrusu ezmiyo artık. bitti. bitmiş. bitirmiş.
bi de hepsi birbirini gaza getirir bakmıcak olan bile bkar bence
canım benim inşallah siz de evlenince daha güzellerini hazırlarsınızhihi daha hain planlarım da var du bakalım daha vaktim var hazırlanmak için
perim nerde yaaaaaaaaaaaaaa :26:acaba elektriklerimi kesildi :26:
Seneye yılbaşında evli olucaz inşallahşimdiden düşününce heyecanlanıyorum..
bizde 5 yıldız birlikteyiz ilkkez ayrı bi yılbaşı geçiricezz
neyse hele bi gelsinlerde inşallah aminn sonrası hepimiz için çok güzel olcak..
benim kociş küçüklük aşkım 10 senemiz doldu ben ondan başkasını bilmedim o da benden başkasını.. en büyük şansım derim hep erkenden tanıdığım için onu..senelerdir de birlikte geçiriyoruz yılbaşını bu sene ayrıyız ama olsun gelicek aşkım sonra hep birlikte olucaz inşallah
Ömür boyu böye mutlu elele dizdize olun inşallah canım... insanın doğru insanın nerde ne zaman karşısına çıkıcağı hiç belli olmuyo.. o yüzden buldunmu bizim gibi sımsıkı sarılmak lazım ki beraber hayatın tadı çıksın
Hoşgeldin cağlommm
Babalar annelere göre aslında daha duygusal varlıklar ben bunu anladım.. sadece anneler kadar sık belli etmiyorlar :86:
Tutim kırmızı bişeyim yokmuş zaten ben bunu anladımyaa geçen senede böle bişi olmuştu ne giymiştim onu hatırlamaya çalışıyorumda :44:
neyse pembe bi tişörtüm var onu giyeyim bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?