335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

benimki bandırmada asker orda bulabilirler ama

yaa benimde içimde bir kurt var şahsen kıskanç bir yapım olduğu için gelmycek desede pek inanasım gelmiyor :44:
o kadar erkeğin içine heleki askerin içine dansöz mü sokulur yahuu
bi de hepsi birbirini gaza getirir bakmıcak olan bile bkar bence
canım senin de yeni yılın kutlu olsun sevenlerin kavuştuğu ayrılıkların hiç olmadığı güzel,renkli,eğlenceli bir yıl diliyorum.. inşallah kavuşucaz askerlerimize ve hiç ayrılmıcaz bidaha
askerden geldiğinde bende evli olmak isterdim violem... çok güzel şeyler düşünmüşsün
canım benim inşallah siz de evlenince daha güzellerini hazırlarsınızhihi daha hain planlarım da var du bakalım daha vaktim var hazırlanmak için

ay allah iyiliğini versin violem bizimkiler doğuda hayatta dansöz sokmazlar için rahat olsun sadece kendi aralarında eğlenirler ilahi güldürdün beni gece gece

yok ezdirmiyorum daha doğrusu ezmiyo artık. bitti. bitmiş. bitirmiş.
bak canım inan bana öylesi daha iyi olucak senin için yüzünü güldürücek,seni el üstünde tutacak biri çıkacaktır karşına ama böylelerinden sana hayır gelmez tatlım gençliğinin en
güzel yıllarında kendini böyle bir insan için harab etme yazık sana annen seni böyle bir kişiliksiz biri harcasın diye doğurmadı tatlım kimse kılına zarar veremez senin üzülmeni istemez ama seni üzenle değil seni mutlu edenle ol canım şuan acın çok taze elbette bu söylediklerim için çok erken olucaktır ama zamanla sende gülüceksin bu olanlara sen her zaman değerlisin bunu unutma bir insanın en değerli hazinesi ailesi ve kendidir ne zamanki kalbinin güzelliğini hakedecek biri çıkarsa karşına o zaman o kişide o hazinenin içine girecektir oda kalbinin değerini sana en güzel şekilde verecektir lütfen üzme arık kendini...ve lütfen kendini bırakma bakımı yap,gez toz,giyin kuşan emin o seni güçlü gördükçe daha çok akıılanacaktır...

bi de hepsi birbirini gaza getirir bakmıcak olan bile bkar bence

canım benim inşallah siz de evlenince daha güzellerini hazırlarsınızhihi daha hain planlarım da var du bakalım daha vaktim var hazırlanmak için

Seneye yılbaşında evli olucaz inşallah şimdiden düşününce heyecanlanıyorum..
bizde 5 yıldız birlikteyiz ilkkez ayrı bi yılbaşı geçiricezz
neyse hele bi gelsinlerde inşallah aminn sonrası hepimiz için çok güzel olcak..

benim kociş küçüklük aşkım 10 senemiz doldu ben ondan başkasını bilmedim o da benden başkasını.. en büyük şansım derim hep erkenden tanıdığım için onu..senelerdir de birlikte geçiriyoruz yılbaşını bu sene ayrıyız ama olsun gelicek aşkım sonra hep birlikte olucaz inşallah

Ömür boyu böye mutlu elele dizdize olun inşallah canım... insanın doğru insanın nerde ne zaman karşısına çıkıcağı hiç belli olmuyo.. o yüzden buldunmu bizim gibi sımsıkı sarılmak lazım ki beraber hayatın tadı çıksın

sağol canım amin inşallah hepimiz ömür boyu birlikte oluruz sevdiceklerimizle.. çok şanslıyız doğru insanı bulduğumuz için şükürler olsun

özom acaba elektriklerimi gitti perişimin...
violem iyi geceler balım...
emayn hahah ilahi kırmızı şartmı kuzum ??? yoksam yılbaşı diyemi aaaaaaaaaaaa ben kırmızı don alıcaktım yarın bulursam alırım artık...

Bana kalsa hiç şart değilde tutim...
Bankada parti gibi bi aksiyon tarzı bişiler olcakmış herkes kırmızı giysin dediler o yüzden
bu arada bende kırmızı don almadım henüz yarın iş çıkışı alayım bari

Iyi aksamlar tüm güzellere
Canakkaleden selamlar hepinize
Askimla bugün sadece 10dakika konusabildim ama olsunnnn, hele askerlik bitsin tüm günler bizim olacak diyorum kendimi avutuyorum..
Aslinda biraz daha ilerisini düsününce icim yaniyor, daha 6-7 ay sürecek bu ayrilik diyorum..
Ama simdiden bunu düsünmek istemiyorum..
Dogumgünümde askimin yaninda olacagim, babam dün dediki elin oglunu bize degisip onun yanindami kutlayacaksin.. O el oglu degilki dedim gülümsedi haklisin dedi
Acayip bir duygusallik var suan üzerimde, hüzün degil ama..
Heyecanliyim, bitiyor cünkü, hem askerlik hemde koskoca bir yil..

Hoşgeldin cağlommm
Babalar annelere göre aslında daha duygusal varlıklar ben bunu anladım.. sadece anneler kadar sık belli etmiyorlar :86:

Tutim kırmızı bişeyim yokmuş zaten ben bunu anladım yaa geçen senede böle bişi olmuştu ne giymiştim onu hatırlamaya çalışıyorumda :44:
neyse pembe bi tişörtüm var onu giyeyim bari...

babalar kizlarina daha düskünler ya, kiyamam babama cok sever beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…