335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

emayn inanırmısın benimde kırmızı giyecekbişeyim yoktur bana kırmızı yakışmadığı için almam pek kırmızı en son noel şapkası aldım kırmızı yarında don alırım beyaz giy kuşum olmazmı ama pembe daha iyi olur sanırım...:26:

çağlom saol bebem iyim ben seni sormalı bu arada evet babalar kızlarına çok düşkün olur benim babamda bana çok düşkündür ilk doğduğumda babam çok mutlu olmuş kızım oldu diye yere göğe sığdıramamış beni canım benim yaaaa çocukluğumdan bu yaşıma kadar her istediğimi aldı,yaptı allah uzun ömürler versin hepsine...

aslında pembeye kıyasla beyaz daha mantıklı sanırım tutim çok doğru dedin
bana kırmızı yakışıyormu acaba bişey alıp deneme yapayım barii.. mesela yarın don alıp deneyeyim

evet yaa... biz düğün hazırlığı yapıyoruz artık 5 ay kaldı... babam ne zaman düğünle ilgili bi konu açılsa hemen kafasını çevirio başka şeyler söylüyo

benim babamdan beni istediler, soruyorlar veriyormusun kizi razimisin diye babam kosa kosa disari gitti agladi mahfetti kendini günlerce

ne güzel tutimmm, cok sükür allahim annemizi babamizi eksik etmesin basimizdan onlar cok yüceler

Askim carsiya cikti kizlar tam 15dakika hemde
Bebisim sirf beni görmek icin devriyedeyken komutandan izin alip internete geldi 15dakika gördüm kuzumu, cok zayiflamis kurban oldugumm
onu gördügüm icin ne kadar mutluyum anlatamam size, gurur duyuyorum her seferinde dahada fazla..
Msn profiline 135gün önce Sevdigim Kastamonuda asker simdi yazmisim onu söyledi bana wayy be dedim 141 gün olmus onsuz helal olsun bizlere
iyisiyle kötüsüyle bunca günü burda sizinle birlikte gecirdigim icin cok sansli hissediyorum kendimi, hic bir zaman yanliz oldugumu hissetmedim bu konuda ve en cokta bu böyle güc verdi bana sanirim.
Iyiki varsiniz hepiniz canlarimm benimmm

askim bana posta karti göndermisss

sabah posta kutusunu acip gördügümde kalbim duracak gibi oldu ya:81:
posta kartinin ön yüzünde Ömer Hayyam'in su siiri yaziyor:

"Bir yürek ki yanmaz, yürek denir mi ona?
Sevmek haram, yüreginde ates olmayana.
Bir gününü sevgisiz gecirdinse yazik;
En bos gecen günün o gündür, inan bana.

Sevgili bir baska güzelsin bugün;
Ay gibisin, piril piril gülüsün.
Güzeller bayram günü süslenir;
Seninse bayramlari süsler yüzün."

Kurban olurum ona yaa, birde fotografini göndermis taa Kastamonudayken cekildigi, nasil özlemisim onu

Son düzenleme:
canlarım 1 yılı daha geride bırakmak üzereyiz..2010u hiç sevmemiştim zaten benim için güzel anılar bırakmadı aşkım askere gitti mesela, daha bi sürü şey.. 2010dan kazandığım tek sizler varsınız iyki varsınız.. sağlıklı, mutlu, huzurlu, aşk dolu ve ayrılıkların hiç yaşanmadığı bir yıl diliyorum hepinizee

Merhaba kızlar

Bi kaç gündür giremedim ama aklım hep burda proje ödevim var 7 ocakta teslim etmem gereken ve o bitmezse benim okulda bitmicek o yüzden de sanırım 7 ocağa kadar pek gelemicem:95:

Bugün yılbaşı hepiciğinize mutlu,sağlıklı,huzurlu bollll bolll aşk dolu bir yıl diliyorum Burdaki herkesi tanıdığım için çok çokk mutluyum yeri geldi beraber güldük beraber ağladık şafakları yedikBundan sonrada inşallahhh yeni yıl bu topiğe artık nişan,düğün,bebek getirir diyorum ve herkese bol bol öpücükler diyorum

Selam canlarımm, bu seneyi sevmedim ben... Yarısı aşkımsız geçti, inşallah bundan sonra bütün yeni yıllarımıza onlarla gireceğiz... Hepimizin bi yanı buruk biliyorum. Dedim ya Tutim yılbaşı gelmiş neyimeee, askerim nöbette karşılayacak yeni yılı... Tek başıma pijamalarımla oturuoyum hergün olduğu gibi.. Bu sene hemen bitsin. 2011 bizim senemiz olucak ve herşey çok güzel olucak... Hepinize mutlu sağlıklı aşk dolu bir yıl diliyorum, iyiki varsınız

Selam kızlar bende yeni yıla evde girmeyi planlıyorum hepinizin yeni yılını kutluyorum 2010un aşklarımızı aldığı kadar 2011in fazla fazla aşklarımızı bize vermesini diliyorum tabi en başta hepimiz için sağluk huzur ve mutluluk diliyorum hepinizi öpüyorummm

gevezem,perim,mayram teşekkürler canlarım umarım herşey çok güzel olucak...
perim inaırmısın bende pijamalarımlayım saçımı tepeden topuz yaptım nasıl girersen öyle geçirirsin diyorlar ama ben inata pijamamla giricem yılbaşına...aslında yılbaşını geçtim bizler şanlsıyız kızlar allah izin verirse 14 şubatta yanımızda olucaklar bugün aşkımla telefonda konuşurken bana dediki aşkım yılbaşı dediğin ne ki dedi benim için önemli olan 14 şubat dedi ...

ve yılbaşıı
geçen sene bugün aşkımlaydım onun kollarında uyudum ona srıldm
bu sene telefonda bile konuşamıcm
okuldan çıkışta arkadaşlarıma gittim hepsi toplancak 10 kişi bitek ben yokum
gitmedm gitmk istemedm aşkım yok
bn gecen sene onla girmişken bu sene orda eglenmeye katlanamazdm
en son gderken öptm hpsini iyi yıllar die
biri sarıldı lütfen snde kal tek olma dedi
öyle diyince kötü oldum agladım
ewe geldm
ama bn o yataga bugn nası yatıcm geçen seneyi düşünp
hiç geceye kadarda beklemk istemiyorm uyumak istiyorm ama babam laf yapar kesn die 12e kadr bekleyp uyurum canlar
giydim eşofmanımı saçımda tepeden toplu oturuyorm lütfen bugn bian önce bitsin

Canım Tutim aynıyız şuanda.. Üzerimde pijamam saçım tepede topuz. Bu sene emin ol böyle geçmicek ama tutimmm süslenicez püsleniceezz aşklarımızı kolumuza takıp gezcezzzz

Herkes ailesiyle... Benim ailem bile yok burda Annem her yeni yılda mükellef sofralar hazırlardı... Hindi pişirirdi, çam ağacımızın altındaki hediyelerimizi açardık... Çok çok özledim ben o günleriii 6 senedir hasret kaldım aile ortamına... Burda sahip olduğum tek şey aşkım benim...

Ailenize benim yerimede sarılın... Öpün koklayın... Çok özledim herşeyi çokk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…