- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.381
babalar kizlarina daha düskünler ya, kiyamam babama cok sever beniii
evet yaa... biz düğün hazırlığı yapıyoruz artık 5 ay kaldı... babam ne zaman düğünle ilgili bi konu açılsa hemen kafasını çevirio başka şeyler söylüyo
emayn inanırmısın benimde kırmızı giyecekbişeyim yoktur bana kırmızı yakışmadığı için almam pek kırmızı en son noel şapkası aldım kırmızıyarında don alırım beyaz giy kuşum olmazmı ama pembe daha iyi olur sanırım...:26:
çağlom saol bebem iyim ben seni sormalı bu arada evet babalar kızlarına çok düşkün olur benim babamda bana çok düşkündür ilk doğduğumda babam çok mutlu olmuş kızım oldu diye yere göğe sığdıramamış beni canım benim yaaaa çocukluğumdan bu yaşıma kadar her istediğimi aldı,yaptı allah uzun ömürler versin hepsine...
selam elifay hoşgeldin aramızabenimki kullanmadı 16sında terhis o zaman seninki de 19 olması lazım ama ktm'de kalacağı gün de etkiliyo terhis günü gelse de ktm'den dolayı şafaklar uzayabiliyo cnm nerdeydi askerin?
özos mrb canım kimseler yok senle ben varız safak atınca 22
gevezem,perim,mayram teşekkürler canlarım umarım herşey çok güzel olucak...
perim inaırmısın bende pijamalarımlayım saçımı tepeden topuz yaptım nasıl girersen öyle geçirirsin diyorlar ama ben inata pijamamla giricem yılbaşına...aslında yılbaşını geçtim bizler şanlsıyız kızlar allah izin verirse 14 şubatta yanımızda olucaklar bugün aşkımla telefonda konuşurken bana dediki aşkım yılbaşı dediğin ne ki dedi benim için önemli olan 14 şubat dedi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?