335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlarrr hepinize iyi seneler diliyorummm sizler çok çok çok mutlu olun çünkü kısa bir süre sonra aşklarınıza kavuşucaksınız :97: sizin yılbaşını çılgınlar gibi kutlamanız gerek bence.. 2011 sizin sizin için 'aşk' demek
ben 337. dönemimmm ve çok çok yanlızım daha aylarcada yanlız olucam, yılbaşı sevinci neşesi olmayan bizler olmalıyız :85::85::85: sesini bile duyamadım bugün
perisoko yazdıklarını okudum çok üzüldüm ailen uzakta sanırım, üzülme demicem sana çok üzülüyorsun tabi kiii ama ben olsam 15 gün sonra falan aşkıma kavuşucağım günü aklıma getirir biraz umut toplardım kalbime
kalbini ufak bile olsa pıt pıt ettirir inan :79::79:

Canımm sana da iyi seneler.. Bu senenin ilk yarısı çabucak geçer umarım senin için... Aşkıma kavuşacağım için çok mutluyum evet ama bugün ailemi özledim,6 senedir ayrıyım onlardan çok zor gerçekten eski yılbaşı gecelerimizi, annemin şevkatini babamın kokusunu, herşeyi öyle çok özledim ki... Aşkımın yokluğu da cabası tabii.. Teşekkür ederim arkadaşımm, en kısa zamanda aşkına kavuşursun inşallah

ay inşallah çabucak geçer mayıs olur benim içinde aminn aminnn :97::97:
ailenin yeri bir başka tabi ki :85:
neden ayrısın ki ailenden :78:

ay inşallah çabucak geçer mayıs olur benim içinde aminn aminnn :97::97:
ailenin yeri bir başka tabi ki :85:
neden ayrısın ki ailenden :78:

Eğitim yüzünden tatlım... Yaşadığımız yerde eğitim olanakları çok kısıtlıydı. Ben de hayalim olan üniversitede okuyabilmek için Ankaraya geldim... Bu yüzden canımm

kızlar canlar hepinize hepimize bu yeni yıl ne istiyorsak hayırlısıyla onu getirsin,bi de askerlerimizi getirsin
2haftadır görüşemedim ben moral altüst vaziyetteydim..hala da görüşebilmiş değilim ama biliyorum ki az kaldı
onun geldiği gün hem yılbaşım,hem bayramım,hem doğumgünüm,hem doğumgünü,hem de hayat yeniden başlayacak..ankara bekle bizi çok az kaldı fethine:98:

Eğitim yüzünden tatlım... Yaşadığımız yerde eğitim olanakları çok kısıtlıydı. Ben de hayalim olan üniversitede okuyabilmek için Ankaraya geldim... Bu yüzden canımm

hmmm anladımmm ee okul bitmiyormu daha 6 sene olmuş :44::44:
ailene kavuşmana az kalmadı mı ? :44:

hmmm anladımmm ee okul bitmiyormu daha 6 sene olmuş :44::44:
ailene kavuşmana az kalmadı mı ? :44:

ben evden çıktığımda babam artık peri yuvadan uçtu demişti... 6 sene oldu şuan hem master yapıyorum hem de fakülte de 3 dersim kaldı. o yüzden 6 sene canım.. 5 ay sonra bitiyor herşey ama sonra da baba evine dönmicem ki... Evlilik iş felan.. Ya boşver sen, ben öyle bi duygusala baağladım yılbaşı diyeee nerde canım askerin?

şuan kendime dicek söz bulamıyorm :76:
çok güzel hareketlerde testere skeci oynadılar
''gel testere gel testere '' diyolar herkes gülüyo bn agladım
annemde babamn rakısını gösteriyo içde biraz kndine gel diyo
bnm tek istedgm şuan 12 olsn bitsn gitsn uyuyym bnde ya

ama aslında yılbaşındada beraberiz aşkımla nden mi ? şafak 12dn snra 17 ÇANAKKALE !!!!

kıyamammmm herşey gönlünce olur umarımmmmm, inan bana aşkiton gelince hayat bu kadar çekilmez gelmicek sana az kaldı hemde çook az
benimki Erzurumda

ayyy sizleri iyice şafak sıkıştırmış... kendi halinize şükredin bide beni düşününnnn
bööhöhöhöhö

Son düzenleme:
noel babanız geldi hohohoooo

anam barbim gelmiş hoşgeldin canım benim...2 duble rakı içtim bende hala bişey yok :44: ne içsem yaramıyor ...
ee kimseler yok...
335dc hulem hepimiz aşkımızsız bir yıl geçiricez amma ilk ve son ayrı yılbaşımız olucak...
şafak 18 çankırı artık gel aşkım ne olur....

ne babası be anayım ben noel ana

Canım bizim bu hallerimizin sebebi sizlerle aynı yollardan geçmiş olmamamız, biz de 16 dan başlamadıkkii 155den düştük sonlara geldikçe fena sıkıştırıyor bunlar sizin iyi günleriniz o yüzdenn canımmm kıymetini bilinn heryerden sıkıştırıo sonraaa

julia__;16912246]ho ho ho noel anneniz geldi kızlar canlanıın bakim

[/QUOTE]

julişşş hoşgeldin annemmm mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrr

offff içim sıkılıyo herkes mutlu neşeli onları öyle görünce içim sıkılıyo daha çok aşkımda saat 10 da nöbetten geldi gelince ararım demişti halen aramadı arasınnnnn artıkkkkkkkkkk

iyi akşamlar kızlar.
Son zamanlar yine geçmek bilmeyen günler..
ailemden bende uzağım şuan evde yalnızım..
sıkıcı bi akşam
tek tesellim kalan 19 günümüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…