335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

mayracm arar canm sıradadr bnm aşkm 9.15te girmiş sıraya 10.15te aradıı kıyamam grip sesi çok kötü 1 saat sırada beklemiş...
sesini duyunca dyanamadm agladm .. keşke tek kalmasaydn gitseydn arkdşlarına dedi
sensz napıym aşkm orda dedm..
ordada eglence wrmış ne iişim olur aşkm gidip uyucm dedii...
bide dedmki eşşk sn bna hiç kart mektp fln yllamadn biraz dha bekle aşkm dedi :26: bişyler yazdı gelincemi vercek anlamadm ki :26:

aneyyy kız sen enişteye söz virmedin mi onsuz içmicektinnnn

Birazdan aşkımın abisi kız arkadaşına evlilik teklifi edicek ben çok heyecanlandım ay ne kadar sıradan bi günn ayy bu özoşum nerdeee evde yalnız olucam diye acıtasyon yaptı gitti gezmelereee

Ç - abam boğazımdaki düğümü çözmek,ağlamamak içindir...
A - nlayan,yaşayan, bu nasıl bir duygu çok iyi bilir...
N - e yapsam faydasız,gözlerimden yaşlar süzülür...
A - şk mükemmeldir,ancak bu kadar seven bekliyebilir...
K - ayıp ruhum bu gece 12 olunca saat...
KALE - gibi sağlamım kaldı 17 şafak...
17...

canım kesin yazmıştır sevdiceğin bişeyler gelince vericektir arayamadıkları her an akılları bizde aşkımda nöbetlerinde yazıyo kaçamak kaçamak ya hala aşkım aramadı sinir oldum benim aşkım cep telinden arayabiliyo canım acaba ordadamı eğlence var eğer öyleyse ve ona gittiğse affetmem onu

Birazdan aşkımın abisi kız arkadaşına evlilik teklifi edicek ben çok heyecanlandım ay ne kadar sıradan bi günn ayy bu özoşum nerdeee evde yalnız olucam diye acıtasyon yaptı gitti gezmelereee

ayyyy ne güzelllll zamanlamada süpermiş darısı başımıza inşallah yeni yılda tüm sevenler mutlu olsunn inş.

canım nenelerim :))) pamuk nenelerim :))))
hepinizi ellerinizden öpüyorum :))))))))
yeni yilinızı kutluyorum :))))
bu ilk ve son ayrı oluşumuz olur inşallah sevdiklerimizle..
huzur mutluluk ve saglık dolu bir yıl diliyorum..
pamuklariiimmmmm beniiiimmmmmm yerim sizi yerim :)))))
geri sayıma az kaldı :)
bizimkiler de kola+cerez takiliyordur şimdi :)))
seneye acısını çıkarıcaz kızlar merak etmeyin siz :))))
optum çok iyi bakın kendinize :)))

saol torun
en sevdigim torunumsn
ilk ve son ayrı kalışımz olsn inş.

Cekhum saol yavrummm mutlu yıllar sana da herşey gönlünce olsun çabucak geçsin inşallahhhh Mayram deme öyle ne eğlencesi askeriye orası annem keşke olsa da azıcık kafa dağıtsalar...

2010 artık lütfen biter misin? Çünkü bu sene bırak bana bişi vermeyi üstüne bide bikaç bişeyimi aldın benden hadi ya, git 2011 gel anacım sen daha asil görünüyorsun asker gibi 1lerinle :118:

soluyorum hasreti
sevda benim kanımda var
çıldırıyorum duy beni
niye yüzün uzak hüzün yanımda yar

istanbul bekliyor
onsuz olmaz diyor
bizsiz nasıl doğar güneş bilmiyor

sen benim ilk sızım
yarım kalan yazım
neden tenin uzak elim yetişmiyor

istanbul bekliyor...

bu şarkı hiçbu kadr anlamlı gelmemiştiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…