- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.441
Şafak 16 BURSAYa bu rüyaysa ?
Şafak 16 BURSAYa bu rüyaysa ?
Birazdan aşkımın abisi kız arkadaşına evlilik teklifi edicek ben çok heyecanlandımay ne kadar sıradan bi günn ayy bu özoşum nerdeee evde yalnız olucam diye acıtasyon yaptı gitti gezmelereee
özoşum hoşgeldin merak ettim seniiii mutlu yıllar çiçeğimmmmmselam kızlar herkese mutlu yıllargelecek yıllarda hep yanımızda aşklarımız lsun inşallah arkadaştaydım aranıza gelemedim aşkım aradı nöbete giderken kıyamam ya beni sevdiğini söyledi ortam uygun değildi tamam aşkım diyebildim sadece ama çok mutlu o ldum normalde bu saatlerde aramazdı sanki sadece onu söylemek için aramış gibiydi keşke bir dahq arayabilse bende seni seviyorum aşkım diyebilsem çokkk seviyorum seni çoook iyiki varsın hayatım
evetttt özommmmmmm Bursaya bayılırıımm bi taraf dağğğ aşağılar denizzz çok güzel bi yer orasıııııııı benim ablam da orda yaşıyor şuanperişkom gel seni evimde misafir edeyim çok güzel bir şehirdesin bugün
tatlım ya üst katta arkadaş varda onlar çağırdı bebeğim ya oradaydım son anda plan değişikliği oldu perişkom kızma ya
perim bursDan selamını büyük bi mutlulukla alıorum cnm
aşkım nöbetten döndü aricak telefon elimde bekliyorum kalbim güp güp atıyooor yeni yılın ilk konuşması üstelik onlara kavuşacağımız ay tam da bu AY !!!!
evet perim doya doya konuş tatlım
ocak ayına girdik ya perim aralığın başlangıcını hatırlıyorum bu ayda bitse diyorduk hey gidi gnler heyyyyyyy
özommmmmmmmmmmmmmmmm perimmmmmmmmmmmmmmmm
herkese mutlu musmutlu yıllar dilerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aradı özom aradıııııııı çookk güzel şeyler söyledi benimm aşkımmmmmmmçok az kaldı yaaaaa şaka gibi OCAK geldiiiiiiiiiiiiii Yakın ocakları suları ısıtın herifler geliyo bacıllarrrrrrrrrrr ayyy koptummmmmmmmm :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?