335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayyy kızlarr aradı aşkım yeni yıla aşkımla girdim ama aptal nöbetçi assubay yüzünden kısa konuştuk
ya kızlar aşkımın günahını almışım diğer tugaylarda alkol esrar yakalanmış aşkımda inzibat olduğu için onları göndermişler bu gece uyku yok bize çok olay var diyo kıyamam aşkımaaa kendimi suçlu hissettim ona da dedim ben senin günahını aldım unuttu beni aşkım diye deli misin aşkım en büyük eğlencem sensin benim hiçbişeyi değişmem sana diyo

selam kızlar herkese mutlu yıllar gelecek yıllarda hep yanımızda aşklarımız lsun inşallah arkadaştaydım aranıza gelemedim aşkım aradı nöbete giderken kıyamam ya beni sevdiğini söyledi ortam uygun değildi tamam aşkım diyebildim sadece ama çok mutlu o ldum normalde bu saatlerde aramazdı sanki sadece onu söylemek için aramış gibiydi keşke bir dahq arayabilse bende seni seviyorum aşkım diyebilsem çokkk seviyorum seni çoook iyiki varsın hayatım

Birazdan aşkımın abisi kız arkadaşına evlilik teklifi edicek ben çok heyecanlandım ay ne kadar sıradan bi günn ayy bu özoşum nerdeee evde yalnız olucam diye acıtasyon yaptı gitti gezmelereee

tatlım ya üst katta arkadaş varda onlar çağırdı bebeğim ya oradaydım son anda plan değişikliği oldu perişkom kızma ya

özoşum hoşgeldin merak ettim seniiii mutlu yıllar çiçeğimmmmm üzülme bitanem anlamıştır askerin ama neden konuşamadın ki kime ne kocan o senin yaa
perişkom gel seni evimde misafir edeyim çok güzel bir şehirdesin bugün
evetttt özommmmmmm Bursaya bayılırıımm bi taraf dağğğ aşağılar denizzz çok güzel bi yer orasıııııııı benim ablam da orda yaşıyor şuan
tatlım ya üst katta arkadaş varda onlar çağırdı bebeğim ya oradaydım son anda plan değişikliği oldu perişkom kızma ya

affettim

perişkom öyle hemen konuşup gidecekti bende odadan çıkmadım zaten arkdaşla eşi vardı birde oğlu yani öyle birşey diyeceğini çakmadım oda bile bile dedi heralde aslında öyle daha gzel oldu ya biraz kısık sesle söyledi

aşkım nöbetten döndü aricak telefon elimde bekliyorum kalbim güp güp atıyooor yeni yılın ilk konuşması üstelik onlara kavuşacağımız ay tam da bu AY !!!!

ocak ayına girdik ya perim aralığın başlangıcını hatırlıyorum bu ayda bitse diyorduk hey gidi gnler heyyyyyyy

aradı özom aradıııııııı çookk güzel şeyler söyledi benimm aşkımmmmmmm çok az kaldı yaaaaa şaka gibi OCAK geldiiiiiiiiiiiiii Yakın ocakları suları ısıtın herifler geliyo bacıllarrrrrrrrrrr ayyy koptummmmmmmmm :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…