335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

[video=youtube;f35acrr9JEQ]http://www.youtube.com/watch?v=f35acrr9JEQ[/video][video=youtube;K6tP9oQ-EwQ]http://www.youtube.com/watch?v=K6tP9oQ-EwQ[/video]

Selamm kızlarr hepinizi iyi seneler mutlu saglıklı huzurlu sevdiceklerimizle nice senelere
hepimizin askeri olmadan son yılbası olsun hersey gönlümüze göre olsun 2011 de
2011 hepimize iyi gelecek bence
şafagımız atarsa 58
mutlu yıllar tekrardan

Slm kızlar...
Yaa saat 12 e kadar acaip kötüydüm... aşkımla konuşmuştum 9 gibi ama hadi iyi seneler falan dedik kapadık... 11 de yat veriyolar sonra koğuştan çıkmak yasak normalde.. 23:55 oldu saat tlfn çaldı bi baktım aşkım arıyo astsubayına rica etmiş sensz giremem yeni yıla dedi... İlkkez ayrı yeni yıla giricez diye üzülürken sevinçten ağladım tabiki... her sene olduğu gibi yine beraber geri saydık öpüştük... çok seviyorum aşkımı...
Artık hemen geçsin kalan 17 gün nollllluuurrrrrr

Kızlarr bu arada hepinize mutlu yıllar diliyorum....
Allah bi daha hiçbirimizi sevdiğinden ayırıp hasret çektirmesin aminnnnn

superrim cnm maaşallah şafağına çok azalmışşşşşşşş
aynı dilekler senin içinde geçerli canım mutlu yıllar tatlım sanada...
perim dansözsüz olurmu hakket bayanların korkulu rüyası benim ve perimin tek eğlencesi olmazsa olmazı dansöz ablalar bende bir adet didem rica edebilirmiyim perim

sewgilisi arayan hanımlara gözünüz aydın biz 22:00 de konuştuk aşkımla çok yorgundu yat dedim uyu yılbaşı için 12 de seni arıcam dedi dedim hayır uyu uykunu al bu benim için daha iyi dedim peki aşkım dedi i

özom iyi geceler cnm ...
emayn gözün aydın cnm askerin aramış...sanada musmutlu yıllar cnmmm bu arada
bende 2 duble rakı içtim yavaştan uykum gelmeye başladı...:18:

saol tutimmm... az kaldı 2011 bizim yılımız çünkü daha yılın ilk ayında askerlimize aşklarımıza kavuşcaz inşallah
sende dinlen biraz tatlım afiyet olsun yılbaşında güzel oluyor hafif alkol...
bende kaçayım ufaktan öpüyorum çok.
yarın konuşuruz yine... bir gün bir ay ve bir yıl daha bitti çok şükür

canlarım yatıyorum ben iyi geceler bu arada yatmadan dua edin arkadaşlar yeni yıl dileklerinizin gerçekleşmesi için bildiğiniz duaları okuyun öyle uyuyun huzurlu geceler dilerim herkese....
ve artık OCAK ayı'na girdik bugün itibari ile 1 ocaktayız rabbima binlerce kez şükürler olsun bu günleride görebildik darısı 16-17-18-19-20-21-22-:23-24-25-26-27-28-29-30 unda kavuşacak olanlara inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrr....​

kızlar benim başım ağrıyor biraz uyumak istiyorum herkese tatlı ryalar az kaldı kızlarrrrrrrr sabr
özomm nereye yaaa?? gitmeeee
Az kalmış canım mutlu yıllarrr

Dansözsüz olur mu Tutimm keşke aşklarımız da bi dansöz izleyebilseydi bugün çağırsalardı askeriyeyeye ooohh yaaandann oynasın hatun askerime kafası dağılırrr gelio annem didemin sen yeterki isteeeeeeeeeeeee

puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay perimmmmmmmmmmmm yine güldürdün beni bu akşam yeterince güldürdün zaten allah razı olsun...gelsin didem öle uyuyam bare

Iyi geceler canlarim benim..
Yeni yilimiz kutlu,mutlu neseli olsun. Allahim askerlerimizi bize sagsaglim kavustursun..
Saatlerdir aglamaktan halim kalmadi artik.. Olanlari anlatayim yorumunu siz yapin..
Saat tam 23.15di askimi aradim.. 10 dakika konustuk ve aniden arka taraftan bagirtilar, kosusturma sesleri geldi.. Bende ne oluyor askim dedim ve ordan biri saldiri var kosun diye bagirdi.. Ve telefon kapandi.. O an yasadiklarimi anlatmam imkansiz, her kelime anlamsiz kalir bu durumu ifade etmeye.. Önce durdum bir su ictim ve hickira hickira aglamaya basladim kimseye birsey diyemiyorum odamdan bile cikamiyorum yere yigilmisim sadece agliyorum, ölecem sandim gercektende.. Daha az önce 16gün kaldi bebegim bitti artik demistim oysa, bu neydiki simdi ne saldirisi.. 20dakika öldüm öldüm dirildim ve telefonum yeniden caldi.. Askim aradi ve ben hala agliyordum konusamadim bile sakin ol lütfen saka yapmislar sadece dedi.. Hala durduramiyorum kendimi sinirlerim bosaldi agliyorum sürekli.. Bunu yapabilen nasil bir insandir diyorum kendime, insanmidir veya?? Yeni yil böyle basladi icim hala bir tedirgin ellerim titriyor dizkapaklarim aciyor sanki yüregimde bir bicak sapli kalmis orda cikmiyor..
Böyle güzel bir günde caninizi skmak istemem canlarim ama analtmaliydim, dayanamiyorum icimdeki yangina..

perimmmmmmmm videon için ellerine sağlık süperrrrrrrrrrrrrrrrr...

çağlom affına sığınarak yuhhhhhhhhhhhhhhh demek istiyorum hanki kişiliksiz böyle bir şaka yapabilir ya böyle şaka olmazzz merak etme çağlom o şakayı yapana komutan ceza verir çünkü askeriyede disiplin vardır bu tarz olayların şakaları diskoya (hapise)kadar gider yapıcak şakamı kalmamış oha ya sinirlerim zıpladı gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…