- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.481
Iyi geceler canlarim benim..
Yeni yilimiz kutlu,mutlu neseli olsun. Allahim askerlerimizi bize sagsaglim kavustursun..
Saatlerdir aglamaktan halim kalmadi artik.. Olanlari anlatayim yorumunu siz yapin..
Saat tam 23.15di askimi aradim.. 10 dakika konustuk ve aniden arka taraftan bagirtilar, kosusturma sesleri geldi.. Bende ne oluyor askim dedim ve ordan biri saldiri var kosun diye bagirdi.. Ve telefon kapandi.. O an yasadiklarimi anlatmam imkansiz, her kelime anlamsiz kalir bu durumu ifade etmeye.. Önce durdum bir su ictim ve hickira hickira aglamaya basladim kimseye birsey diyemiyorum odamdan bile cikamiyorum yere yigilmisim sadece agliyorum, ölecem sandim gercektende.. Daha az önce 16gün kaldi bebegim bitti artik demistim oysa, bu neydiki simdi ne saldirisi.. 20dakika öldüm öldüm dirildim ve telefonum yeniden caldi.. Askim aradi ve ben hala agliyordum konusamadim bile sakin ol lütfen saka yapmislar sadece dedi.. Hala durduramiyorum kendimi sinirlerim bosaldi agliyorum sürekli.. Bunu yapabilen nasil bir insandir diyorum kendime, insanmidir veya?? Yeni yil böyle basladi icim hala bir tedirgin ellerim titriyor dizkapaklarim aciyor sanki yüregimde bir bicak sapli kalmis orda cikmiyor..
Böyle güzel bir günde caninizi skmak istemem canlarim ama analtmaliydim, dayanamiyorum icimdeki yangina..
ayyyy Çağlommm inanamıyorummm okurken taa içimde hissettim yaşadığın acıyı ve ağlamaya başladımm, beynim durduuuuu. Allahım neden yapıyorlar bunuu, ayy ölücem sandım okurkenn senin ne hale geldiğini tahmin edebiliyorummm Çağlommm........ Şuan nasılsın biraz daha iyi misin o şoku üzerinden atman vakit alacak canım gerçekten senin için büyük çok çok kötü bi psikolojik zarar olmuşş canım benimmmm kıyamam ben sana yyaaa of nası kötü oldumm
Çağlooommmmmmmmmmmmmmmmmmm
perimmmmmmmm videon için ellerine sağlık süperrrrrrrrrrrrrrrrr...
çağlom affına sığınarak yuhhhhhhhhhhhhhhh demek istiyorumhanki kişiliksiz böyle bir şaka yapabilir ya böyle şaka olmazzz merak etme çağlom o şakayı yapana komutan ceza verir çünkü askeriyede disiplin vardır bu tarz olayların şakaları diskoya (hapise)kadar gider yapıcak şakamı kalmamış oha ya sinirlerim zıpladı gece gece
hala icimde bir titreme var perim nasil anlatilirki bilmiyorum..
hayatimda bundan daha berbat daha aci bir duygu tanimamistim ben..
o an hersey gözümün önünden film seridi gibi gecip gitti resmen..
icimden diyorumki daha bugün kamerada gördüm, posta karti geldi ve 7tane daha yollamis onlar gelecek ama ya askim gelmesse..
ahh Çağlom yaa gerçekten neler düşünmüşsündür o an tahmin edebiliyorum. Seninle yaşadım o duyguyu okurken ben de ... Anlatılmicak bişe bu gerçekten. Yazık her an o korkuyla yaşayan insana yapılmaz bu günahtır ya... Çok üzüldüm Çağlom acını paylaşıyorum, umarım hemen atlatabilirsin arkadaşım.. Bianda dünyan durmuştur yaaAllah islah etsin o insanlarıı...... dediğin gibi inançları varsa tabii !!
az kaldi perim, gercekten az beni suan ayakta tutan tek sey bu.. Inan yoksa hicbirsey beni burda tek saniye daha durduramazdi.. Ben sevdigimi Allahima emanet ettim, O büyüktür.. Sagol canim arkadasim benim, yanliz olmadigimi bilmek bile beni daha iyi yapiyor inan.. Iyiki varsiniz hepiniz
Canım benim evet çok çok az kaldı gerçekten aşkınla geçireceğin müthiş günleri düşünn.. Bikaç kendini bilmez seni ne hale getirdi gece gece.. O kadar iyi anlıyorumkii seni. Aslanlar gibi gittiler aslanlar gibi dönecekler içini ferah tut canım benimsen de iyiki varsın... Biz burda ne yaptık 140 gündür, birbirimizin arkasında olduk destek olduk, öylece bitirdik günlerimizi.. HER ZAMAN yanındayız Çağlom, iyi olmaya çalış lütfen, iyi geceler canımm
off çaglom okurken bogazm dügümlendi nefes alamadm bian hemen yazının snuna baktm içim rhatladı biraz..
canm bnm ya of öyle bişy olsa bnde donar kalırdm heralde
aslında mantıklı düşünürsek sivasta neyin saldırısı olamaz öyle bişy ama onu dşünemezsn ki o anneyse cnm aklınca şaka yapmış o arkadaşta telefonun dier ucundakı ne hisseder düşünmeyerk ...
son 16 17 gnümüz kaldı çaglom çok az kaldıı
bize en acı vericek bu özel günüde atlattık dhada bişey üzemez biziii
yeni yılın ilk günü ve şafak 17 ÇANAKKALE aşkımın misafiriyim yılbaşında
ya saçma gelebilir size ama yılbaşında şafagn çanakkale olması acayp hissettiriyo bana sanki ynımda olmaya çalışırmş gbi
dün 12dn snra hemen yatıcm dedm geçtm yatagıma ama 2buçuga kadr uyuyamadm
geçen sene bugn aşkmla uyuyodm çnkü orda
kalktım 3 sayfa mektup yazdm ama yollamıcm gelince vericm
we bütün gece mustafa ceceli eksik şarkısını dinledm
toplanan arkadşlarm 2 -3 kere aradı yalnz bırakmamk için aslında onlarla knuşurken dha kötü oldm ama hissettirmemeye çalıştm onlarada
ama öyle böyle bi yılı geride bıraktık.. 2010'un bnm için yeri çok özel aslında aşkmla beraber girdm o yıla ama aynı yıl sevdigimi benden aldı...
2011 hpimize saglık mutluluk para ve AŞK nasip etsin inş..
hiçbirinizi gerçekte görmesemde çok önemli oldunz bnm için bunu öylesine söylemiyorm gerçektn sizi arkadaşlarmda biliyo aşkımda .. sizle knuşurken rhatladıgımı biliyolar
we son özel günüde atlattık kaldı 17 gün bugünden snra aglamak artık allahn gücüne gder sabırla beklemeye devam edicm melek yüzlüm...
ve seneye yine senin öpücüğünle başlıcm yeni yıla
neyse çaglom bu son aglayışımızdı öyle umuyorm en azındn artık aglanmz kalmş 17 gün..askim oraya ilk gittigi gün demisti bana duvarlarda mermilerin actigi delik var diye, daha öncede saldiri olmus canim o yüzden koptu zaten tüm kayislar..
bende zaten acayip hüzünlüydüm dün.. Aksam askimin ailesini aradim ve kardesi telefonu aldi eline onun sesini duyunca gözlerimden yaslar bosaldi.. Yapma lütfen dedi ona belli etmemeye calistim ama hepsi oradaydilar kalabaliklar egleniyorlar ama benim sevdigimde benim yanimda olmasa bile orda olsaydi keske ailesinin yaninda.. Bitirdik ama cok sükür neredeyse.. Gecen sene yilbasinda calisacakti askim ve ben saat gece 23.30da gidip aldim onu isten patronuna kusura bakma ben onsuz girmicem bu yila dedim sesini cikarmadi adam.. Bir yil icinde neler oldu neler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?