335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayyyy Çağlommm inanamıyorummm okurken taa içimde hissettim yaşadığın acıyı ve ağlamaya başladımm, beynim durduuuuu. Allahım neden yapıyorlar bunuu, ayy ölücem sandım okurkenn senin ne hale geldiğini tahmin edebiliyorummm Çağlommm........ Şuan nasılsın biraz daha iyi misin o şoku üzerinden atman vakit alacak canım gerçekten senin için büyük çok çok kötü bi psikolojik zarar olmuşş canım benimmmm kıyamam ben sana yyaaa of nası kötü oldumm

Çağlooommmmmmmmmmmmmmmmmmm

hala icimde bir titreme var perim nasil anlatilirki bilmiyorum..
hayatimda bundan daha berbat daha aci bir duygu tanimamistim ben..
o an hersey gözümün önünden film seridi gibi gecip gitti resmen..
icimden diyorumki daha bugün kamerada gördüm, posta karti geldi ve 7tane daha yollamis onlar gelecek ama ya askim gelmesse..

cezalarini bizzat askim yazacak, nöbetci astsubay oldugu icin tutanak tutulacak ama istedikleri cezayi alsinlar tutim ben o ani yasadiktan sonra bana ne fayda.. Allahindan bulsunlar (eger varsa Allahlari ve inanclari)..

ahh Çağlom yaa gerçekten neler düşünmüşsündür o an tahmin edebiliyorum. Seninle yaşadım o duyguyu okurken ben de ... Anlatılmicak bişe bu gerçekten. Yazık her an o korkuyla yaşayan insana yapılmaz bu günahtır ya... Çok üzüldüm Çağlom acını paylaşıyorum, umarım hemen atlatabilirsin arkadaşım.. Bianda dünyan durmuştur yaa Allah islah etsin o insanlarıı...... dediğin gibi inançları varsa tabii !!

az kaldi perim, gercekten az beni suan ayakta tutan tek sey bu.. Inan yoksa hicbirsey beni burda tek saniye daha durduramazdi.. Ben sevdigimi Allahima emanet ettim, O büyüktür.. Sagol canim arkadasim benim, yanliz olmadigimi bilmek bile beni daha iyi yapiyor inan.. Iyiki varsiniz hepiniz

Canım benim evet çok çok az kaldı gerçekten aşkınla geçireceğin müthiş günleri düşünn.. Bikaç kendini bilmez seni ne hale getirdi gece gece.. O kadar iyi anlıyorumkii seni. Aslanlar gibi gittiler aslanlar gibi dönecekler içini ferah tut canım benim sen de iyiki varsın... Biz burda ne yaptık 140 gündür, birbirimizin arkasında olduk destek olduk, öylece bitirdik günlerimizi.. HER ZAMAN yanındayız Çağlom, iyi olmaya çalış lütfen, iyi geceler canımm

Sagol canim perimm benimmm, cok seviyorum seni ve tüm kizlari..
Iyi geceler ve en tatli rüyalari diliyorum sana

off çaglom okurken bogazm dügümlendi nefes alamadm bian hemen yazının snuna baktm içim rhatladı biraz..
canm bnm ya of öyle bişy olsa bnde donar kalırdm heralde
aslında mantıklı düşünürsek sivasta neyin saldırısı olamaz öyle bişy ama onu dşünemezsn ki o an neyse cnm aklınca şaka yapmış o arkadaşta telefonun dier ucundakı ne hisseder düşünmeyerk ...
son 16 17 gnümüz kaldı çaglom çok az kaldıı
bize en acı vericek bu özel günüde atlattık dhada bişey üzemez biziii

yeni yılın ilk günü ve şafak 17 ÇANAKKALE aşkımın misafiriyim yılbaşında
ya saçma gelebilir size ama yılbaşında şafagn çanakkale olması acayp hissettiriyo bana sanki ynımda olmaya çalışırmş gbi
dün 12dn snra hemen yatıcm dedm geçtm yatagıma ama 2buçuga kadr uyuyamadm
geçen sene bugn aşkmla uyuyodm çnkü orda
kalktım 3 sayfa mektup yazdm ama yollamıcm gelince vericm
we bütün gece mustafa ceceli eksik şarkısını dinledm
toplanan arkadşlarm 2 -3 kere aradı yalnz bırakmamk için aslında onlarla knuşurken dha kötü oldm ama hissettirmemeye çalıştm onlarada
ama öyle böyle bi yılı geride bıraktık.. 2010'un bnm için yeri çok özel aslında aşkmla beraber girdm o yıla ama aynı yıl sevdigimi benden aldı...
2011 hpimize saglık mutluluk para ve AŞK nasip etsin inş..
hiçbirinizi gerçekte görmesemde çok önemli oldunz bnm için bunu öylesine söylemiyorm gerçektn sizi arkadaşlarmda biliyo aşkımda .. sizle knuşurken rhatladıgımı biliyolar
we son özel günüde atlattık kaldı 17 gün bugünden snra aglamak artık allahn gücüne gder sabırla beklemeye devam edicm melek yüzlüm...
ve seneye yine senin öpücüğünle başlıcm yeni yıla

askim oraya ilk gittigi gün demisti bana duvarlarda mermilerin actigi delik var diye, daha öncede saldiri olmus canim o yüzden koptu zaten tüm kayislar..

bende zaten acayip hüzünlüydüm dün.. Aksam askimin ailesini aradim ve kardesi telefonu aldi eline onun sesini duyunca gözlerimden yaslar bosaldi.. Yapma lütfen dedi ona belli etmemeye calistim ama hepsi oradaydilar kalabaliklar egleniyorlar ama benim sevdigimde benim yanimda olmasa bile orda olsaydi keske ailesinin yaninda.. Bitirdik ama cok sükür neredeyse.. Gecen sene yilbasinda calisacakti askim ve ben saat gece 23.30da gidip aldim onu isten patronuna kusura bakma ben onsuz girmicem bu yila dedim sesini cikarmadi adam.. Bir yil icinde neler oldu neler..

2011'İN ilk sabahından merhabaaa :80: Sadece 16 günümüz kaldııııı Bu hafta beniim final haftam fakültede. Sadece 3 dersim kaldı 2. döneme O yüzden aranızda olamicam bu hafta deliler gibi ders çalışıyor olucam.. Artık son çırpınışlarımm aşkımın geldiği gün notlarım açıklanıcakk. Benimle gurur duysun istiyorummm gelince

neyse çaglom bu son aglayışımızdı öyle umuyorm en azındn artık aglanmz kalmş 17 gün..
buda biticekkkkkkkkkkkkkkkk

Günaydın kızlar...
Perim dansöz süperdi akşam yatmadan izledimde sonra kaymışım zaten...
caglom canım okudum ve okurken resmen boğazım düğümlendi... gerçekten insan değil böyle şaka yapacak kadar ruhsuz olanlar.. neyseki aşkın tekrar aramış.. az kaldı tatlım bitiyoruz işte 2011 bizim yılımız olucak o yüzden sık dişini canım
335 im bende dün gece mektup yazdım aşkıma hatta şiir falanda yazdım ama bende göndermiycem gelince okusun okurken yanında olayım bitirince sarılayım öpeyim istiyorum
hepinizi seviyorum 17 gün kaldıı şaka gibi

herkeslere selammmmmmmmm
bende bugün geç kalktım sabah uyanamadım hepinize tünaydınlar 2011 in ilk gününde bende aşkıma birazdan mektup yazacağım artık ocak ayınada girdik ben yavaştan kendime bakmaya başlıcam pazartesi günü bakıma girmeye karar verdim...sonrasına alışveriş falan yapıcam...bu cuma 7 ocak'ta aşkımla bizim yıldönümümüz o güne özel bişeyler düşünüp hazırlamam lazım...aşkım pazartesi denetime gidiyor erzuruma son günler uğraşıcak bişeyler çıktı diye seviniyor askerim zaman daha hızlı geçer diyor zateen hissediyorum adım adım yaklaşıyorum sana sanki diyor ...
bugün kimseler yok buralarda bend tekrardan yatağıma girip uyumayı düşünüyorum çok uykum war çünkü....
:18:

ayy uykucularrr dışarda eğlenenlerden dah çok uyudunuz ayolll özoşa bakk özoşaaa hala uyuyor zaten 12de yattı

Tutimm günaydın bebeğimmmm, sana msnde herşeyi söylediğim için burda söylicek pek bişşi kalmıoo o kadar muhabbete dalarsak uykun olur tabii

Çağlommm yeni gördüm yazdığını ben de seni seviyorum bitanemm...

Emayncım mutlu yıllar canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…