335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

[video=youtube;EGUez8tr4Lk]http://www.youtube.com/watch?v=EGUez8tr4Lk[/video]

Yeni bi güne uyandığımda elimde kahvemle bu şarkıyı dinlemeye bayılıyorum....

"Boşyere değil yok inanmam,
Koşarım yine ardından,
Bulsamda olur bulmasamda,
Bu ümit beni bil yaşatan...."

ayy perim sabah sabah sezen aksu, yapma bana bunu=(

basim catliyor benim, kulaklarima kadar sizliyor her yerim.. DÜn cok aglamisim sanirim, simdi birde temizlikle ugrasiyorum offf.. Yarin evime geri gidecektim ne güzel birakmiyor annem babam.. Pazarteside dersin yok,pazartesi aksam birakiriz seni dediler kiramadim yine.. Bende kalmayi istiyorum burda merakli degilim yanlizliga ama alismam gerek buna..

buda benden sizlere gelsin canlarim, Zülfü Livaneli cocuklugumdan beri hayranlikla dinledigim bir sanatcidir.. Ve bu türküsüde yine icimi titretir her seferinde, heleki bu zamanda.. Bir safaktan bir safaga..

[video=youtube;Vf1ir9aHh1M]http://www.youtube.com/watch?v=Vf1ir9aHh1M[/video]

iyi insan lafın üstüne gelirmiş.. Gel bakim bebeeemm kuzum sen iyi misin sanki biraz moralin bozuk gibi hissediyorum ben :26:

tatlım ya aslında bozuk değil moralim de sabırsızlık var mutlu olamıyorum fazla şafak sıkıştırıyor perim fazla yazmıyorum eskisi kadar üşeniyorum sanki ne olacak bu halimiz perim topic genel olarak öyle ama:26:

walla topikte herkes iyi ve mutlu kuzum. Yani 16 gün kaldı şurda. Daha geçen hafta gördün ne güzel askerini.. Üzülmene felan hiç gerek yok bence. Artık mutlu olma zamanı.

ay çok uykum wr tv karşısında gözlerim kaydı uyuyodm snra dedm kalk asker arıcak duymıcaksn
onlar diyoya uyumayı ozledm wlla bnde özledm
bide uzun uzun duş almak istiyorm artık kulagm telefonda nası banyo yapcagımı şaşırıyorm

Son düzenleme:

aynen yaaa
sabah askim saat 6da kalkiyor, almanyada saat 5 oluyor bu..
bende o saatten sonra uyuyamiyorum bir türlü arar belki isi olmaz diye..
az önce safak sayma olayina farkli bir taraftan yaklastim ve ne kadar az kalmis dedim yine kendime..
düsünsene alfabenin ikinci harfi B deyiz artik
önümüzde sadece A ve B harfi ile baslayan illerin plakasi kaldi

haha şafak azaldıkça geliştirdiğimiz kuramlara bayılıyorummm ben de banyoya giriceksem sepetimin üzerine 1 adet havluyla cep telefonumu koyuyorum... Bide duşun içinden ev telefonuyla deneme yapmıştım ilk duyuluyo mu duştayken diye gündüzleri de uyumuyorum kesin duyuyorum aradığını ama sersem gibi konuşmak istemiyorum. Çok şapşal oluyorum çünkü uyanınca :97::102:

bizim lavabo hemen dus kabinin yaninda ben aynasinin önüne koyuyorumki daha iyi duyulsun, cünkü ses orda daha fazla yanki yapiyor ve ses duyulmasa bile titresim cok fena bir ses olusturuyor
kuzucum genelde her sabah arar beni konusuruz 5-10 dakika sonra ben devam yatarim ve uyandigimda ne konustugumuzu hatirlamiyorum bir kac kere hatta öyle sacmalamisimki telefonda o sersemlikle askim kapatmis öylece, öglen arayip anlattiginda ben utandim oda pis pis gülüyordu:78:

bnde şey die hesaplıyorm 16snda hasta olucm 2 gn snrada aşkm gelck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…