- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.501
selam kızlar:80:
iyi insan lafın üstüne gelirmiş.. Gel bakim bebeeemmkuzum sen iyi misin sanki biraz moralin bozuk gibi hissediyorum ben :26:
periiii saat 01.50 de ii geceler demişim uyumam 2 yi geçmiştşr senin matematiğin kaç
matematiğim miiii?? oldu bitti sıfırdıııııı, çarpım tablosunu bile bilmeeemmm aşkımda dalga geçer hepppppppppp
walla topikte herkes iyi ve mutlu kuzum. Yani 16 gün kaldı şurda. Daha geçen hafta gördün ne güzel askerini.. Üzülmene felan hiç gerek yok bence. Artık mutlu olma zamanı.
ay çok uykum wr tv karşısında gözlerim kaydı uyuyodm snra dedm kalk asker arıcak duymıcaksn
onlar diyoya uyumayı ozledm wlla bnde özledm
bide uzun uzun duş almak istiyorm artık kulagm telefonda nası banyo yapcagımı şaşırıyorm
aynen yaaa
sabah askim saat 6da kalkiyor, almanyada saat 5 oluyor bu..
bende o saatten sonra uyuyamiyorum bir türlü arar belki isi olmaz diye..
az önce safak sayma olayina farkli bir taraftan yaklastim ve ne kadar az kalmis dedim yine kendime..
düsünsene alfabenin ikinci harfi B deyiz artik
önümüzde sadece A ve B harfi ile baslayan illerin plakasi kaldi
haha şafak azaldıkça geliştirdiğimiz kuramlara bayılıyorummmben de banyoya giriceksem sepetimin üzerine 1 adet havluyla cep telefonumu koyuyorum... Bide duşun içinden ev telefonuyla deneme yapmıştım ilk duyuluyo mu duştayken diye gündüzleri de uyumuyorum kesin duyuyorum aradığını ama sersem gibi konuşmak istemiyorum. Çok şapşal oluyorum çünkü uyanınca :97::102:
bnde şey die hesaplıyorm 16snda hasta olucm 2 gn snrada aşkm gelckaynen yaaa
sabah askim saat 6da kalkiyor, almanyada saat 5 oluyor bu..
bende o saatten sonra uyuyamiyorum bir türlü arar belki isi olmaz diye..
az önce safak sayma olayina farkli bir taraftan yaklastim ve ne kadar az kalmis dedim yine kendime..
düsünsene alfabenin ikinci harfi B deyiz artik
önümüzde sadece A ve B harfi ile baslayan illerin plakasi kaldi
perim comolokko ne deme ya
ne bilim ayol öyle denirmiş işte 1 aydan az kaldıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?