335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam kızlar herkes ödevlerinin başında bende son 2 hafta tezime ağırlık veridm aşkım gelene kadar yoğun çalışmam lazım bi de herkes gergin neler oluyor bize

Ay gene geldimmm, ara verdik biraz kaçtım hemen yanınızaaa dünki şapşallığım hala devam etmekteeee sanırım 14 gün böyle geçiceeekkk, askerim de çok mutlu bugün 1 saat güldük telefondaaaaa Nabersinizzzzzzzzz

bugün sözde alışwerişe gittm hiç bişey alamadmmmmmmm :84: herkes poşet poşet almış ne almışsa :84:
aşkıma söyledm üzülme aşkm dio
rüyamdada aşkımın vefat eden ananesini gördm hiç knuşmuyodu . :26: aşkmda 10gündür hasta azıck knuştuk bugnde uyumaya gitti :18:

hoşgeldin bebeğim ben şu an çok mutluyum telekom 7 den 7 ye bedavayı uzatmış allahhhhhhhhhhhh ders çalıştın mı ha

ne almaya gittiydin ki boş döndün ben alacak birşey olsun boş dönmem ki

ayyyyyyyyyy koptummm
kızlar hepiniz tek tek hoşgeldiniz drs çalışanlar,tez,sunum hazırlayanlar kolay gelsin az ewweldert yanıyordum nerde bunlar diye hepiniz bir anda doluştunuz topiğe kendi kendime gülmeye başladım sesimi duyurabilmişim yabba dabba duuuuuuuuuuuu...

maaşallah askerlerimizin neşesine perim...
özom gözün aydın
benim aşkım daha aramadı kontür bulmadı sanırım kantinde birazdan ben arayacağım canımın içini....

Evet tutim 4.6.11 de düğünümüz var ...
yani benim şafak hiç bitmiycek.. askerden gelicek bu sefer düğüne geri sayım var

esredcim aynen aynen bizimkinede hala söylememişler çıkacağı günü üstelik ktm de kalacak bir kaç gün aşkım bilet alcam ona göre dedi ama söylemiyorlarki dedi bende şafak sayıyorum kafama göre emme biraz gecikmeli gelecek aşkım sağ sağlim gelsinlerde ona bişey demiyorum ama normal çıkış tarihini bilmeyip beklemek çok zor yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…