- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.761
esredcim aynen aynen bizimkinede hala söylememişler çıkacağı günü üstelik ktm de kalacak bir kaç gün aşkım bilet alcam ona göre dedi ama söylemiyorlarki dedi bende şafak sayıyorum kafama göre emme biraz gecikmeli gelecek aşkım sağ sağlim gelsinlerde ona bişey demiyorum ama normal çıkış tarihini bilmeyip beklemek çok zor yaaaa
benimde martta düğünüm ne güzel geçecek zaman aşkımla eşyalar alacaz evimize
Evet tutim 4.6.11 de düğünümüz var ...
yani benim şafak hiç bitmiycek.. askerden gelicek bu sefer düğüne geri sayım var
düğünümüz war tey teyyyy
olsun cnm askerinle beraber düğün şafağını saycan en azından
ayy canım yaa çok heyecanlanıyorum ben... yani ilk askere gittiğinde böle evime bişiler falan alıyodum ama şimdi şafak yaklaştıkça gelsin beraber hallederiz modundayım
ama artık gelsin ve evimizi hazırlıyalım istiyorum
canım haklısın ya insan önünü göremeyince çok üzülüyor ama benimkinden de geç çıkmaz heralde ayın 27 sinde çıkacak benimki sağ salim gelsinlerde
canım bana birşey aldırmadı ya her şeyi birlikte seçeceğiz mutfak eşyasını bile benim aşkım çok zevkli ya tuzluğu bile birlikte seçelim istiyor eve çok ilgili çokk seviyorum aşkımı ya
evet tatlım inşallahh
sizinde herşey hemen gelişirde hemen kavuşursunuz inşallah canım
ayyy cnm amin amin ağzından bal damlıyor walla...
allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah...bu beklememizin mükafatını rabbim bize en güzel şekilde verecektir inşallah...
esredcim aynen aynen bizimkinede hala söylememişler çıkacağı günü üstelik ktm de kalacak bir kaç gün aşkım bilet alcam ona göre dedi ama söylemiyorlarki dedi bende şafak sayıyorum kafama göre emme biraz gecikmeli gelecek aşkım sağ sağlim gelsinlerde ona bişey demiyorum ama normal çıkış tarihini bilmeyip beklemek çok zor yaaaa
kesinlikle canım...
bakma ben böle şafak sayıyorum falan ama aslında çok alışkınım özlemeye,bu benim ilk bekleyişim değil yani... biz 5 yıldır birlikteyiz ama hep ayrı şehirlerdeyidik malesef,askerlik gibi olmasada 3-4 hafta göremediğim olmuştuinşallah bu son ayrılığımız olucak.. o yüzden Allah bütün hasret çekenleri kavuştursun tez zamanda
anladım tatlım haklısın ya ne zor böyle.biz tarih bilmeden ucak bileti aldık kafamıza göre hayırlısı bakalım benim askım da 2 gün felan kardesinde kalıp gelecek ben ev bakmaya basladım bile cok heyecan yapıyorum az kaldı kızlar asklarımızla cok mutlu olucazzz evlerimiz de
laptopumun klavyesini elektrik süpürgesi ile temizleyeyim dedim bir tane tuşu yuttu süpürge baktımda t harfini yutmuş şu süpürgeyi açayımda tuşu kurtarayım ben :96:
aşkm geldiginde giymek için elbise baktm bde annesiyle tanşmaya gderken giymk içn ama hiç içime sinmedi bişy :26: bide çok kilo wermişim bi tane kazak elbise denedm small bden içinde kayboldum :26: ykşmadıne almaya gittiydin ki boş döndünben alacak birşey olsun boş dönmem ki
laptopumun klavyesini elektrik süpürgesi ile temizleyeyim dedim bir tane tuşu yuttu süpürge baktımda t harfini yutmuş şu süpürgeyi açayımda tuşu kurtarayım ben :96:
yaaaaaaaaaa yavaş olunnnn yetişemiyorummmmmmmmmmmm :84: tutim gene mi aynı şeyi yaptınnn. makine de yutacağı rakamı biliyor fakat
tutimmm cok güldüm yaaaa kızlar iyi ki varsınız sizsiz vakit gecmiyor
tutimmm cok güldüm yaaaa kızlar iyi ki varsınız sizsiz vakit gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?