335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım haklısın ya insan önünü göremeyince çok üzülüyor ama benimkinden de geç çıkmaz heralde ayın 27 sinde çıkacak benimki sağ salim gelsinlerde

benimde martta düğünüm ne güzel geçecek zaman aşkımla eşyalar alacaz evimize

ayy canım yaa çok heyecanlanıyorum ben... yani ilk askere gittiğinde böle evime bişiler falan alıyodum ama şimdi şafak yaklaştıkça gelsin beraber hallederiz modundayım
ama artık gelsin ve evimizi hazırlıyalım istiyorum

canım bana birşey aldırmadı ya her şeyi birlikte seçeceğiz mutfak eşyasını bile benim aşkım çok zevkli ya tuzluğu bile birlikte seçelim istiyor eve çok ilgili çokk seviyorum aşkımı ya

canım haklısın ya insan önünü göremeyince çok üzülüyor ama benimkinden de geç çıkmaz heralde ayın 27 sinde çıkacak benimki sağ salim gelsinlerde

özom benimki en geç 24-25 tarihinde istanbulda olurum dedi tahminime göre dedi ama bellide olmaz dedi ktm bizi ne zaman bırakırsa gelicez dedi çünkü bir kaç ilden gelen askerlerle isteyen uçakla isteyen otobüsle gelicekmiş ben bir yerde okudum uçak ile gelen askererin çoğu ktm de kalmıyormuş benimkinede dedim allah allah falan dedi komutanı ktm de kalmaz isen ceza alırsın demiş güvenlik için kalman lazım demiş of ktm offffffff sen işi bozuyorsunnn :95:

canım bana birşey aldırmadı ya her şeyi birlikte seçeceğiz mutfak eşyasını bile benim aşkım çok zevkli ya tuzluğu bile birlikte seçelim istiyor eve çok ilgili çokk seviyorum aşkımı ya

ayy ne güzell
ben gittiği ay beğendiğimiz beyaz eşyaları aldım taksitleri ödensin bitsin diye
bide ıvır zıvırları aklıma geldikçe alıyorum.. aşkımla alışveriş başka güzel oluyo tabi gelsede gitsek yine alışverişe :97:

ayyy cnm amin amin ağzından bal damlıyor walla...
allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah...bu beklememizin mükafatını rabbim bize en güzel şekilde verecektir inşallah...

kesinlikle canım...
bakma ben böle şafak sayıyorum falan ama aslında çok alışkınım özlemeye,bu benim ilk bekleyişim değil yani... biz 5 yıldır birlikteyiz ama hep ayrı şehirlerdeyidik malesef,askerlik gibi olmasada 3-4 hafta göremediğim olmuştu inşallah bu son ayrılığımız olucak.. o yüzden Allah bütün hasret çekenleri kavuştursun tez zamanda

laptopumun klavyesini elektrik süpürgesi ile temizleyeyim dedim bir tane tuşu yuttu süpürge baktımda t harfini yutmuş şu süpürgeyi açayımda tuşu kurtarayım ben :96:

anladım tatlım haklısın ya ne zor böyle.biz tarih bilmeden ucak bileti aldık kafamıza göre hayırlısı bakalım benim askım da 2 gün felan kardesinde kalıp gelecek ben ev bakmaya basladım bile cok heyecan yapıyorum az kaldı kızlar asklarımızla cok mutlu olucazzz evlerimiz de

aynen cnm aynen bizde ayrı şehirlerdeyiz.. bende alışığım özleme ama benimkide 2 haftada bir gelirdi yanıma istanbula, adana'dan bu yüzden senide çok iyi anlıyorum artık yolların birleşmesi lazım hatta daha dün askerim aşkım artık kavuşmak lazım falan dedi çünkü sen istanbuldayken kendimi işe veremiyorum çoğu duruşmada hep aklıma geliyorsun dedi artık yanımda olmanı istiyorum dedi...

artık kavuşma vakti yabba dabba duuuuuuuuuuuuuuuu

yaaaaaaaaaa yavaş olunnnn yetişemiyorummmmmmmmmmmm :84: tutim gene mi aynı şeyi yaptınnn. makine de yutacağı rakamı biliyor fakat

ne almaya gittiydin ki boş döndün ben alacak birşey olsun boş dönmem ki
aşkm geldiginde giymek için elbise baktm bde annesiyle tanşmaya gderken giymk içn ama hiç içime sinmedi bişy :26: bide çok kilo wermişim bi tane kazak elbise denedm small bden içinde kayboldum :26: ykşmadı
laptopumun klavyesini elektrik süpürgesi ile temizleyeyim dedim bir tane tuşu yuttu süpürge baktımda t harfini yutmuş şu süpürgeyi açayımda tuşu kurtarayım ben :96:
koptm

yaaaaaaaaaa yavaş olunnnn yetişemiyorummmmmmmmmmmm :84: tutim gene mi aynı şeyi yaptınnn. makine de yutacağı rakamı biliyor fakat

muzurlukta üstüme yoktur perim ama kalkıpta t harfini hüp diye çekmesine uyuz oldummm bu süpürgenin geöseniz süpürgeyle kavga ediyorum resmen....

tutimmm cok güldüm yaaaa kızlar iyi ki varsınız sizsiz vakit gecmiyor

allah ağlatmasın canım gülün hep emi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…