335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

her yerde alışveriş çılgınlığı war bende mıçımı kaldırsam gidicem mangoya falan ama nerde bende o heves çok tembelleştim yaaaa annem diyorki sen böyle oturan boğa gibi çat çat çat laptopta lak lak yaparsan o çocuk seni evlendiğin 2 ci günü thy ile bilemeden aras kargo ile evine kargolar dedi...dedim ben bir evleneyim kocamın ağzından dinleyin beni dedim ukala diyor bana annem

ayy kıyamam size yaa... ben böle ayrı şehirlerde olanlara çok üzülüyorum kendim gibi
neyse neysee artık sevinç yaşıyoruz çünkü çok az kaldı tutim.. bir kavuşcazz pirr kavuşcazz inşallah :123:

tutim bilgisayara süpürge tutma bende bir keresinde tuttum hard disk yandı 130 liraya yaptırdım

giderayak hardisci de yakmayak bare bu hüsamettine(laptopumun adı) bişey olmaz senelerdir kullanıyorum hep mikrop (virüsleniyor) emme sağlam adamdr ama uyarın için saol tatlım 130 tl ye ben üstüme başıma alayım demi hardisc falan yanmasın aman allah mufaza

işte bugn başladı heryerde millet poşet poşet almış ya
zarada bi kuyruk wrdı bi saatte geliyooo

ay çatlicammmmm Ben de haftaya full alışveriş ve bakım yapıcam, ya inanamıyorum yarından itibaren "aşkım haftaya geliyor" dicem, o kadar tuhaf geliyor kiii sen evlenince bilgisayarın kapağını kaldırabilcek misin bakalımmmm tuttkaaaaaaaa

kıslaarrr ya size bişey sorcam simdi be bronzlasmak istiyorum bu kış gününde ammaa burda solarium yok ben napabilirm?dove un bronzlastırıcı kremi varmıs işe yarar mı ki?

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnm aminnnnnnnnnnnnnnn

perimmmmmmmmm karaokeyi çok severim ben evlenince evime alıcam karaoke ya aşkımla pazar günü eğleniriz hahahahah oda gökhan türkmenden söyler

canım valla bende tozu gitsin dedim ekran tamamen gitti sakın denemeyin

kıslaarrr ya size bişey sorcam simdi be bronzlasmak istiyorum bu kış gününde ammaa burda solarium yok ben napabilirm?dove un bronzlastırıcı kremi varmıs işe yarar mı ki?

canım ben kullandım ondan 2 numarasını alll mükemmel bişi ama çok dikkatli sür heryerine yaydığına emin ol ve yapar yapmaz ellerini yıka canım bende baya etkili olmuştu geçenlerde annemde sürmüş hatta kapkara geziyordu ortalıkta ben de solaryuma başlicam haftaya :78:

fiyatı ne kadar canım?bide ne kadar sürede etkili oluyor?yani banyo yapınca felan cıkıyor mu geri yoksa kalıcı mı oluyor?

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnm aminnnnnnnnnnnnnnn

perimmmmmmmmm karaokeyi çok severim ben evlenince evime alıcam karaoke ya aşkımla pazar günü eğleniriz hahahahah oda gökhan türkmenden söyler

bende çok seviyorum.. hatta işyerindeki yılbaşı partisinde yaptık ben kopmuşum bir ara
evime almak istiyorum bende çok :44:

işte bugn başladı heryerde millet poşet poşet almış ya
zarada bi kuyruk wrdı bi saatte geliyooo

doğrudur am aben o sıraya dahi gremem o derece sıkılırım aldıklarımıda bırakırım baktım kuyruk var benim mangoda bir arkadaşım çalışıodu mango indirime girmeden 1 gün önce poşetlere ayırtıodum alacaklarımı indirim günü arkadaşım alıyordu ben gidip alıyordum

kaldıramam perim aşkım gelmiş laptopun yüzüne dahi bakmam amaaaaaaaaaaaaaaa size bakmak için akşamları muhakkak gelicem burayı unutanı bir görürsem çorbasna kaşık atarım ona göre heeeeee :95:

cnm ben deneme amaçlı almıştım solaryuma gitme üşengeçliğimden ama memnun kalmadım çok leke leke yapıyor dior un ki güzeldi bende vardı kullanmıyorum diye kuzene verdim zaten otobrozonlarda avonun kini ve dove ninki havuç gibi turuncu yapıyor diye şikayetler okumuştum ben:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…