- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.781
laptopumun klavyesini elektrik süpürgesi ile temizleyeyim dedim bir tane tuşu yuttu süpürge baktımda t harfini yutmuş şu süpürgeyi açayımda tuşu kurtarayım ben :96:
aşkm geldiginde giymek için elbise baktm bde annesiyle tanşmaya gderken giymk içn ama hiç içime sinmedi bişy :26: bide çok kilo wermişim bi tane kazak elbise denedm small bden içinde kayboldum :26: ykşmadı
koptm
yaaa 5 ay bizsiz geçirdiğine yan esred hatunyok ya o emayn mıydııı :26:
aynen cnm aynen bizde ayrı şehirlerdeyiz.. bende alışığım özleme ama benimkide 2 haftada bir gelirdi yanıma istanbula, adana'dan bu yüzden senide çok iyi anlıyorum artık yolların birleşmesi lazım hatta daha dün askerim aşkım artık kavuşmak lazım falan dedi çünkü sen istanbuldayken kendimi işe veremiyorum çoğu duruşmada hep aklıma geliyorsun dedi artık yanımda olmanı istiyorum dedi...
tutim bilgisayara süpürge tutma bende bir keresinde tuttum hard disk yandı 130 liraya yaptırdım
işte bugn başladı heryerde millet poşet poşet almış yaher yerde alışveriş çılgınlığı war bende mıçımı kaldırsam gidicem mangoya falan ama nerde bende o heves çok tembelleştim yaaaa annem diyorki sen böyle oturan boğa gibi çat çat çat laptopta lak lak yaparsan o çocuk seni evlendiğin 2 ci günü thy ile bilemeden aras kargo ile evine kargolar dedi... dedim ben bir evleneyim kocamın ağzından dinleyin beni dedim ukala diyor bana annem
Ayyyyyyyy arkadaşım geldi ders çalışıcağımıza karaoke yaptıkkk şimdi de tv izliyoruzzz. Biraz çalıştık ama
her yerde alışveriş çılgınlığı war bende mıçımı kaldırsam gidicem mangoya falan ama nerde bende o heves çok tembelleştim yaaaa annem diyorki sen böyle oturan boğa gibi çat çat çat laptopta lak lak yaparsan o çocuk seni evlendiğin 2 ci günü thy ile bilemeden aras kargo ile evine kargolar dedi... dedim ben bir evleneyim kocamın ağzından dinleyin beni dedim ukala diyor bana annem
giderayak hardisci de yakmayak bare bu hüsamettine(laptopumun adı) bişey olmaz senelerdir kullanıyorum hep mikrop (virüsleniyor) emme sağlam adamdrama uyarın için saol tatlım 130 tl ye ben üstüme başıma alayım demi hardisc falan yanmasın aman allah mufaza
ayy kıyamam size yaa... ben böle ayrı şehirlerde olanlara çok üzülüyorum kendim gibi
neyse neysee artık sevinç yaşıyoruz çünkü çok az kaldı tutim.. bir kavuşcazz pirr kavuşcazz inşallah :123:
giderayak hardisci de yakmayak bare bu hüsamettine(laptopumun adı) bişey olmaz senelerdir kullanıyorum hep mikrop (virüsleniyor) emme sağlam adamdrama uyarın için saol tatlım 130 tl ye ben üstüme başıma alayım demi hardisc falan yanmasın aman allah mufaza
kıslaarrr ya size bişey sorcam simdi be bronzlasmak istiyorum bu kış günündeammaa burda solarium yok ben napabilirm?dove un bronzlastırıcı kremi varmıs işe yarar mı ki?
Ayyyyyyyy arkadaşım geldi ders çalışıcağımıza karaoke yaptıkkk şimdi de tv izliyoruzzz. Biraz çalıştık ama
işte bugn başladı heryerde millet poşet poşet almış ya
zarada bi kuyruk wrdı bi saatte geliyooo
canım ben kullandım ondan 2 numarasını alll mükemmel bişi ama çok dikkatli sür heryerine yaydığına emin ol ve yapar yapmaz ellerini yıka canım bende baya etkili olmuştu geçenlerde annemde sürmüş hatta kapkara geziyordu ortalıktaben de solaryuma başlicam haftaya :78:
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnm aminnnnnnnnnnnnnnn
perimmmmmmmmm karaokeyi çok severim ben evlenince evime alıcam karaoke ya aşkımla pazar günü eğleniriz hahahahah oda gökhan türkmenden söyler
ohhhh o daha iyi olmuş bnceeebende dün çıktım canım ama kendime bişiler alayım diye ama gittim evime çatal bıçak takımı aldım gedim
ohhhh o daha iyi olmuş bnceee
işte bugn başladı heryerde millet poşet poşet almış ya
zarada bi kuyruk wrdı bi saatte geliyooo
ay çatlicammmmm Ben de haftaya full alışveriş ve bakım yapıcam, ya inanamıyorum yarından itibaren "aşkım haftaya geliyor" dicem, o kadar tuhaf geliyor kiii sen evlenince bilgisayarın kapağını kaldırabilcek misin bakalımmmm tuttkaaaaaaaa
kıslaarrr ya size bişey sorcam simdi be bronzlasmak istiyorum bu kış günündeammaa burda solarium yok ben napabilirm?dove un bronzlastırıcı kremi varmıs işe yarar mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?