- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.801
bak şmdi bn ilk kaş bıyık operasyonu yaptırcmama 335im ne kaldı şurda askerlerimizin gelmesine biraz kendimize bişiler almak ve bakım yapmak lasımm nerden başlasam bilemesemde :26:
perişkom kime kızıyorsun
3 hafta boyunca finallerim olmasınaabu haftasonu borda çok fena eğlenicez haberiniz olsun. haftaya yaniii ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bak şmdi bn ilk kaş bıyık operasyonu yaptırcm
snra saç boyama snra komple agda
snra o gn ne giycm dşnmem lazm :26:
3 hafta boyunca finallerim olmasınaabu haftasonu borda çok fena eğlenicez haberiniz olsun. haftaya yaniii ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ay perim ya bi açtım sayfayı yine dayak atıyorsun başladım kopmaya gene ...
yarın aşkım denetimlere gidiyor atışlarda 3 de 3 yapmış komutanı erzuruma götürüyormuş zaten kastamonu'da da atışları iyimişti erzuruma denetime gidicekler yarın dedim zaman çabuk geçer uğraş oldu senin için dedim doğru diyor
benim gözlerim kapanmaya başladı :18:
Bursa'nın ufak tefek taşları
Keman olmuş o yarimin kaşları
Bir omuzdan bir omuza saçları
A benim esmer güzelim
Yarimle kol kola gezelim
yarın aşkım denetimlere gidiyor atışlarda 3 de 3 yapmış komutanı erzuruma götürüyormuş zaten kastamonu'da da atışları iyimişti erzuruma denetime gidicekler yarın dedim zaman çabuk geçer uğraş oldu senin için dedim doğru diyor
beni sizler yarattınız anacımmmmmmmmmm :79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?