335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

annem saçını perma yaptırmışşşşşşşşşşşşş
arkaları olmuş ama önlerini tam ypamamş bnce adam
bnde yaptırablrm yazn iyi olur havzdn çık kıvır kıvvır ohhhhh aşkıma syliym kabl ederse permalı 335dcym artık bn

bak şmdi bn ilk kaş bıyık operasyonu yaptırcm
snra saç boyama snra komple agda
snra o gn ne giycm dşnmem lazm :26:

aynen aynen... kaç bıyık bildiğin pala remziyim
saçlarım bildiğin rapunzel oldu,katlardan eser kalmadı
komple ağda olayı zaten şart hoş onu ihmal etmiyorum ama gelceği zaman tekrar gözden geçmesi lazım

yarın aşkım denetimlere gidiyor atışlarda 3 de 3 yapmış komutanı erzuruma götürüyormuş zaten kastamonu'da da atışları iyimişti erzuruma denetime gidicekler yarın dedim zaman çabuk geçer uğraş oldu senin için dedim doğru diyor

benim gözlerim kapanmaya başladı :18:

tutim uyuma daha erken çay demlediydim koyayım bir bardak iç

cok mu yorgunsun canım?benimkinin de salı denetlemeler varmıs.cok sıkıyorlarmıs bu hafta carsıya cıkmadı zaten.torunlar gelmiş 6 kişi yatak yetmiyormus kimin yatagı bos olursa oaraya yatıyorlarmıs cok üzüldüm kuzucuguma

hey gidi günler heyyyy bende bir zamanlar okurken bol bol finallerim olur bol bol söverdim hocalara bir keresine 1 günde 3 dersten final vardı ben öyle saıyordum meğer 4 dersten varmış oda fizik çalışamadığım için kağıda soruların cevabını yazacağıma resim çizmiştim hoca tip tip bakmıştı hey gidi okul yıllarım

daha dur tutim şafakları attırmadan ne uykusu kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…