- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.821
Bursa'nın ufak tefek taşları
Keman olmuş o yarimin kaşları
Bir omuzdan bir omuza saçları
A benim esmer güzelim
Yarimle kol kola gezelim
kuzucuklar sizin safak yarın 16 degil mi benim ki 19 dogru mu sayıyorum acaba 7 gün izin kullandık
18 ocakkkkkkkkkkkkk
bizde yola çıktık burdura doğruu hadi bismillah
hey gidi günler heyyyy bende bir zamanlar okurken bol bol finallerim olur bol bol söverdim hocalara bir keresine 1 günde 3 dersten final vardı ben öyle saıyordum meğer 4 dersten varmış oda fizik çalışamadığım için kağıda soruların cevabını yazacağıma resim çizmiştim hoca tip tip bakmıştıhey gidi okul yıllarım
18 ocakkkkkkkkkkkkk
aşkım gelsin hemen bi eglenceye gitmelym ewde otura otura asosyal oldm :84: fasıl istiyormmmmmmmmmmmmmunutulmuş birer birer eski dostlar eski dostlarrr ne bi slm ne bir haber eski dostlar eski dostlarrrr
senin en güzel yrin kahverengi gözlern gözlern yar gözlern gözlern yar gözlern gözlerinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnşerefeeee
:113::113::113::113::113::113:
ben de kopuyorum tutimmmmm iyice yoldan çıktımmmmmmmmmmmmmmm
tutim uyuma daha erken çay demlediydim koyayım bir bardak iç
cok mu yorgunsun canım?benimkinin de salı denetlemeler varmıs.cok sıkıyorlarmıs bu hafta carsıya cıkmadı zaten.torunlar gelmiş 6 kişi yatak yetmiyormus kimin yatagı bos olursa oaraya yatıyorlarmıs cok üzüldüm kuzucuguma
bende o zamanlar hocalardan nefret etsemde... iş hayatı daha sıkıcı o günleri özlüyorum çoğu zaman :97:
ya bn kurtlarımı dökmek istiyorm aşkımla karşılıklı ohhh yandan yandann
bende bende bende :84:
denize karşı rakı balık istiyorum sevdüceğimlin omzumda başım... benim gönlüm sarhoştur yıldızların altında....
daha dur tutim şafakları attırmadan ne uykusu kuzummm
bende o zamanlar hocalardan nefret etsemde... iş hayatı daha sıkıcı o günleri özlüyorum çoğu zaman :97:
ya bn kurtlarımı dökmek istiyorm aşkımla karşılıklı ohhh yandan yandannat kadehi elinden bin parçaya bölünsn dökülsn meyler yereeeee hatıralar bölünsünnnnn
kuzucuklar sizin safak yarın 16 degil mi benim ki 19 dogru mu sayıyorum acaba 7 gün izin kullandık
:26:
canım biz on gün izin kullandık gece 23 olacak senin 20 olmalı gece:26:
kesinlikle katılıyorum ah finallerim olsa da iş stresim olmasa o günler cok süperdii eskişehirde 3 arkadas evde kalırdık ah ah vize haftaları inadımıza gezesimiz gelirdi yer içer gezerdik gece yarılarına kadar askımla kavga ederdik hey gidi günler heyy heyy ama olmaz ki bölee üzülmeler olsun yine de tey teyyyy
ya bn kurtlarımı dökmek istiyorm aşkımla karşılıklı ohhh yandan yandannat kadehi elinden bin parçaya bölünsn dökülsn meyler yereeeee hatıralar bölünsünnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?