335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bizde yola çıktık burdura doğruu hadi bismillah
18 ocakkkkkkkkkkkkk
aşkım gelsin hemen bi eglenceye gitmelym ewde otura otura asosyal oldm :84: fasıl istiyormmmmmmmmmmmmm unutulmuş birer birer eski dostlar eski dostlarrr ne bi slm ne bir haber eski dostlar eski dostlarrrr
senin en güzel yrin kahverengi gözlern gözlern yar gözlern gözlern yar gözlern gözlerinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şerefeeee

bende o zamanlar hocalardan nefret etsemde... iş hayatı daha sıkıcı o günleri özlüyorum çoğu zaman :97:

bende bende bende :84:
denize karşı rakı balık istiyorum sevdüceğimlin omzumda başım... benim gönlüm sarhoştur yıldızların altında....

:113::113::113::113::113::113:

ben de kopuyorum tutimmmmm iyice yoldan çıktımmmmmmmmmmmmmmm

yandan perim yandan kopalım beraber 'kıyamet gelsede kopsak ' hahahahha

tutim uyuma daha erken çay demlediydim koyayım bir bardak iç

koy vala canım içerim çayını sabah komşunun oğlu geldi bebek saçımdan çeke çeke kaldırdı beni kalk aşşım oncaklayımı geyiydim oyun onicaz dedi onla oynamak için biraz erken kalktım cnm

evet cnm uykusuzum bugün ...tatlım benimki 2 haftada bir çıkıyor çarşıya cnm hoş gelene kadarda çarşısı yok zaten bayramda çıktı birde ondan sonrasındaki hafta çıktı dahada çıkmadı çarşıya cnm benim aşkım karakolda olduğu için torunlarını göremedi uzun dönemler varmış sadece torun 20 lik delikanlılarla uğraşıyorum dedi aynen çok yorgun benim aşkımda sürünüyoruz koşuyoruz hop kalkıp atış yapıyoruz dedi...

gel tezkere gel tezkere bitsin bu gurbetttttttttttt seni özleyen bu yarin kokuna hasret teyyyyyyyyyyyy

ben geçen dönem kopyadan yakalandm uzaklaştırma aldm sag salim bitirmem lazm artık bu okulu bdha ceza alırsm aşkm bni öldürür
bide hocaya çirkeflik ypmıştm baktm kurtuluş yok dedm elinizde delil yok bi aydn fzla uzaklaştırma alırsm ailemle mahkemeye vermeyi dşünüyorz

bende o zamanlar hocalardan nefret etsemde... iş hayatı daha sıkıcı o günleri özlüyorum çoğu zaman :97:

kesinlikle katılıyorum ah finallerim olsa da iş stresim olmasa o günler cok süperdii eskişehirde 3 arkadas evde kalırdık ah ah vize haftaları inadımıza gezesimiz gelirdi yer içer gezerdik gece yarılarına kadar askımla kavga ederdik hey gidi günler heyy heyy ama olmaz ki bölee üzülmeler olsun yine de tey teyyyy

bende bende bende :84:
denize karşı rakı balık istiyorum sevdüceğimlin omzumda başım... benim gönlüm sarhoştur yıldızların altında....
ya bn kurtlarımı dökmek istiyorm aşkımla karşılıklı ohhh yandan yandann at kadehi elinden bin parçaya bölünsn dökülsn meyler yereeeee hatıralar bölünsünnnnn

daha dur tutim şafakları attırmadan ne uykusu kuzummm

doğru diyorsun tatlım
şafak atacakki baba yatsın ayyyy ben çok krolaştım bu ara şafak atar baba yatar...

ah ahhhhhhhhh aynen cnm aynennnn ben bir dahamı okusam diye düşünüyorum annem okuyana kadar çalış dedi dedim evlenene kadar çalışmam zaten benimki istemiyor şimdi işe girersem şehir değiştireceğim için evlenip gir çık yapmak istemiyorum iş hayatına allah izin verirse adanada reklam ajansında çalışıcam aşkımın akrbası varmış reklam ajansı olan işin hazır diyor...

Atarsa 14... Aşk istiyor canıım aşkk... İçim titreye titreye bakmak istiyor gözlerine...
Aşk istiyoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayy evet yaa.. o psikoloji çok ilginç gerçekten.. vize ve final haftaları hava güzel olur gezmek isteriz hava soğuk olur bu havada dersmi çalışır der battaniyenin altında film izleriz
çok güzeldi o günler.. canımız istemez okula gitmeyiz.. ama şimdi sıkıyosa işe gitme :97:

ya bn kurtlarımı dökmek istiyorm aşkımla karşılıklı ohhh yandan yandann at kadehi elinden bin parçaya bölünsn dökülsn meyler yereeeee hatıralar bölünsünnnnn

az kaldıı canım sık dişini sonra hepimiz kurtlarımızı dökücez
gerçi ben düğüne saklıyorum kurtlarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…