- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.841
Atarsa 14... Aşk istiyor canıım aşkk... İçim titreye titreye bakmak istiyor gözlerine...
Aşk istiyoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doğru diyorsun tatlım
şafak atacakki baba yatsınayyyy ben çok krolaştım bu ara şafak atar baba yatar...
ah ahhhhhhhhh aynen cnm aynennnn ben bir dahamı okusam diye düşünüyorum annem okuyana kadar çalış dedi dedim evlenene kadar çalışmam zaten benimki istemiyor şimdi işe girersem şehir değiştireceğim için evlenip gir çık yapmak istemiyorum iş hayatına allah izin verirse adanada reklam ajansında çalışıcam aşkımın akrbası varmış reklam ajansı olan işin hazır diyor...
Atarsa 14... Aşk istiyor canıım aşkk... İçim titreye titreye bakmak istiyor gözlerine...
Aşk istiyoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende bendeeeee:84::84:
kaldı 15 hadi inşallahhh
tatlım benimkinin yol izni 2 gün olmalı tabi belli olmaz ama.o yüzden gece 19 olcak diye hesaplıyoruz.toplam 158 günmüs saydım ama belli olmaz tabi bu askeriyenin işi:18:
ahh ahh keşke okusam bidaha :97:
valla canım bende tam tersi çocuk olana kadar çalışıp ondan sonra eş tarafından emekliye ayrılmayı düşünüyorum :86: ayy o günler gelsin artık...
arkadaslar terhis tarhi kesin belli olan varsa bizle payalasabilir mi kac gün izin kullandı yol izni felan*biz de ona göre hesaplama yapalım
arkadaslar terhis tarhi kesin belli olan varsa bizle payalasabilir mi kac gün izin kullandı yol izni felan*biz de ona göre hesaplama yapalım
hayırlısı olsun bebişim ...çalışmanın en kötü yaı sabah erken kalkmakçalışırken kalktığımda yatağıma hasrete bakıyordum söve söve işe gidiyordum sabahları
özommmm tutimmm perişimmm aşkımla konuştum az önce annesi demiş ki askerden gel biz hazırız gidip julişiiiii isteyelim hemen
canım hemen söylüyeyim... benimki bandırmada asker olduğu için yani ktm olayı olmadığı için kesin terhis tarihi 19 ocak... 1 gün izin kullandığı için 19 unda çıkıcak.. hiç izin kullanmayan arkadaşları 18 inde çıkıcakmış kesin. şafak 16 kaldı ama plaka saydığım için ben 15 burdur diyorum yarın itibari ile
canım hemen söylüyeyim... benimki bandırmada asker olduğu için yani ktm olayı olmadığı için kesin terhis tarihi 19 ocak... 1 gün izin kullandığı için 19 unda çıkıcak.. hiç izin kullanmayan arkadaşları 18 inde çıkıcakmış kesin. şafak 16 kaldı ama plaka saydığım için ben 15 burdur diyorum yarın itibari ile
askerin süper yerde asker vallaaa için rahat olsun denizzz kıysındabandırma bana çok yakın güsel yerlerdir cnmmm
ahh ahhh hiç sorma tutim... bide ben ünv 3. sınıfta başladım çalışmaya.. resmen geç kalkmaya hasretim.. hiç ara vermeden ordan oraya derken evlenince bi mola vermek istiyorum valla :86:
özommmm tutimmm perişimmm aşkımla konuştum az önce annesi demiş ki askerden gel biz hazırız gidip julişiiiii isteyelim hemen
ooooooooooooooooo hadi hayırlısı canım
ben bu şafak olayından bişey anlamadım vallahi benimkide 6 gün mecburi izin kullandı ustaya geçerken 2 gün yol izini var şaak 155 den düşüyor bayanlar benim hesabıma göre benim gerçek şafak 19 ama ben yanlış saydığım için şuan 17 benim şafak atarsa 16 olcakaskerime sordum aslında doğru sayıyorsun dedi ben o tarihte karakoldan çıkıcam dedi ktm de tutucaklar beni dedi 3 gün dedi sen sadece ktm yi saymamışsın saymada zaten orda serbest olcam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?