335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ahh ahh keşke okusam bidaha :97:
valla canım bende tam tersi çocuk olana kadar çalışıp ondan sonra eş tarafından emekliye ayrılmayı düşünüyorum :86: ayy o günler gelsin artık...

ahh ahh keşke okusam bidaha :97:
valla canım bende tam tersi çocuk olana kadar çalışıp ondan sonra eş tarafından emekliye ayrılmayı düşünüyorum :86: ayy o günler gelsin artık...

hayırlısı olsun bebişim ...çalışmanın en kötü yaı sabah erken kalkmak çalışırken kalktığımda yatağıma hasrete bakıyordum söve söve işe gidiyordum sabahları

arkadaslar terhis tarhi kesin belli olan varsa bizle payalasabilir mi kac gün izin kullandı yol izni felan*biz de ona göre hesaplama yapalım

canım hemen söylüyeyim... benimki bandırmada asker olduğu için yani ktm olayı olmadığı için kesin terhis tarihi 19 ocak... 1 gün izin kullandığı için 19 unda çıkıcak.. hiç izin kullanmayan arkadaşları 18 inde çıkıcakmış kesin. şafak 16 kaldı ama plaka saydığım için ben 15 burdur diyorum yarın itibari ile

hayırlısı olsun bebişim ...çalışmanın en kötü yaı sabah erken kalkmak çalışırken kalktığımda yatağıma hasrete bakıyordum söve söve işe gidiyordum sabahları

ahh ahhh hiç sorma tutim... bide ben ünv 3. sınıfta başladım çalışmaya.. resmen geç kalkmaya hasretim.. hiç ara vermeden ordan oraya derken evlenince bi mola vermek istiyorum valla :86:

özommmm tutimmm perişimmm aşkımla konuştum az önce annesi demiş ki askerden gel biz hazırız gidip julişiiiii isteyelim hemen

askerin süper yerde asker vallaaa için rahat olsun denizzz kıysında bandırma bana çok yakın güsel yerlerdir cnmmm

ben bu şafak olayından bişey anlamadım vallahi benimkide 6 gün mecburi izin kullandı ustaya geçerken 2 gün yol izini var şaak 155 den düşüyor bayanlar benim hesabıma göre benim gerçek şafak 19 ama ben yanlış saydığım için şuan 17 benim şafak atarsa 16 olcak askerime sordum aslında doğru sayıyorsun dedi ben o tarihte karakoldan çıkıcam dedi ktm de tutucaklar beni dedi 3 gün dedi sen sadece ktm yi saymamışsın saymada zaten orda serbest olcam dedi

Aşkım bugün çok güzel şeyler söyledi bana Askerdeyken sana bin kat daha fazla aşık oldum dedi. Çok büyük fedakarlıklar yaptın benim için dedi, seni hayatım boyunca el üstünde tutucam kraliçeler gibi yaşatıcam dedi... Düşünüyorum da iyi oldu bu askerlik iyi :78:

izin kullanmayanlar icin 18i cok gec degil mi canım ya?burda safagı 14 olan arkadaslar var onlarınki nasıl 14 oluyor ki?

askerin süper yerde asker vallaaa için rahat olsun denizzz kıysında bandırma bana çok yakın güsel yerlerdir cnmmm

nerdesin canım sen ? :44: ben edremitliyimde :86:
istanbulda yaşıyorum ama malesef 2-3 haftada bir geliyorum askerimin yanına çok şükür
bu arada hayırlı olsun canım... Allah tamamına erdirsin

ahh ahhh hiç sorma tutim... bide ben ünv 3. sınıfta başladım çalışmaya.. resmen geç kalkmaya hasretim.. hiç ara vermeden ordan oraya derken evlenince bi mola vermek istiyorum valla :86:

ah cnm yaaa evlenince biraz evinle ilgilenirsin canım zaten bebek olunca mecbur olcak

özommmm tutimmm perişimmm aşkımla konuştum az önce annesi demiş ki askerden gel biz hazırız gidip julişiiiii isteyelim hemen

owwwwwwwwww maaşallah maaşallah 2011 de nişanlar düğünler hey maaşallah maaşallah hayırlısı olsun julicimmm

ooooooooooooooooo hadi hayırlısı canım

kız öle sevindimmmm kiiii bu iş kesinleşti artık aileler de tamam dediii ohhhh çalsın davul zurnalar oynasın bu kızlar halayımız bitmesin eğlenelim dönelim [video=youtube;iOE6ztH_F1Q]http://www.youtube.com/watch?v=iOE6ztH_F1Q[/video]

Son düzenleme:

canım 6 gün izinse senin şafak 19 gerçekte ktm olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…