335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canlar benim aşkım dediki orda hiç izin kullanmayan askerler varmış onlar 17 si kesin terhis oluyorlarmış....
aşkım 6 gün izin kullandığı için ben ocağın ortalarında gelicem en geç 24 ocak dedi...
haaaaaaaa kısa dönem askerlikte toplam 12 gün izin varmış hepsini kullanan askerler ise 29-30 ocakta terhis olucak dedi...

izin kullanmayanlar icin 18i cok gec degil mi canım ya?burda safagı 14 olan arkadaslar var onlarınki nasıl 14 oluyor ki?

canım şle sayıyomuşsun... 1 ağustostan itibaren askerler bizimkiler.. ve askerlikleri izinler dahil 180 gün... 12 gün ilk başta teslim olmadan kullandılar... 12 günde içerde kullanabilecekleri izinleri vardı.. 156 gün yani hiç izin kullanmayanların askerlikleri.. ama bulundukları yerin evlerine olan uzaklıklarına göre yoıl izinleri var yani benimkinin yol izni 1 gün o yüzden... :26:

özom salla ha 19 ha 16 inan askerimde bilmiyor sayıyorum ama maksat muhabbet olsun baksana çıkış tarihi bile belli değil....her gün telde konuştuğumuzda bir 22 ocakta gelcem diyor bir 24 ocakta bende kafama göre sayıyorum işte gına geldi saymaktan zaten...

kızlar düsünüyorum da mesela sabaha askerlerimiz gelecek kavusacagız o gece biz nasıl uyuyacagız yaaa o son gece gelsin istiyorum safaklar F*** olsun istiyorum bu hasret ölsün istiyorummmmmmmmmmm:98:

özom bizimde yol izinimiz 2 gün o zaman damı 19 şafağım...

bunu kendi kafamdan yazdımmm

'şafak demiş 19... 01 adana'dan sonra biz yokuz ' puhauhauahauahau

davetiyemi ben tasarlıycam....

Son düzenleme:

canım evet 19 zaten 2 gün olan için bizimsde 2 gün 10 gün izin kullandık gece 23 kesin senin dört gün az 19

bnm eklediğim davetiyeyiiii yaşlılara yolladığımı düşünsene bu ne diyip çöpe atar ya da ilaç die kulllanır

ben dawetiyeme aşkımla benim parmak izini koydurucam kafamda tasarladım biraz kaba taslak daha çizmedim pc ye daha var diye...ama nişan davetiyemde çok şık olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…