- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.881
bende böle istiom davetiye mi çok sevdim yaaaaa :84::84::84:
senden izin çıktııı yani demi perişimmm
bu gece barda gönlüm hovarda calsın sazlar oynasın kızlar hayda hayda ninayda hayda hayda ninaydaaaaaa
bn dügüne kadar dayanamamaz kaldıı canım sık dişini sonra hepimiz kurtlarımızı dökücez
gerçi ben düğüne saklıyorum kurtlarımı
ay ne gzel canmmmözommmm tutimmm perişimmm aşkımla konuştum az önce annesi demiş ki askerden gel biz hazırız gidip julişiiiii isteyelim hemen
canım şimdi askerimle konuştum arkadaşı yazıcıymış pc den baktım kesin 19 unda çıkıyorum diyo.. 1 gün yol izni varmış 1 günde izin kullanmış :44:
amann neysee az kaldı sonuç olacak
hahahahhaahha demesinler eczacı ile evlendi heralde stok fazlası ilaçları konuklara dağıttılar diye hahahahahah
özom tımam cnm mersi
doğrudur canım benim askerimde yazıcı onun bilgisayardada var biz çok önceden biliyorduk
Kızımı vermem kolay kolay ama, enişteye güveniyorum verdim ditttiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay ne gzel canmmm
kıslarrrr şafagı benim gibi 19 corum olanlara bir siir yazdım size hediye ediyorum:
Çok dertlendik çok çektik
Ordudaki askerlerimizi bekledik
Rüyalarımızla görmekle yetindik
Unutacagız bugünleri
Mutlu olacagız,şafakları birlikte devirdik
tamam emayn cım gel sonra...
benim aşkımın karakolundaki yazıcıyı dövesim geldi ...
acaba başka kışlanın bilgisayarında gözükürmü benim aşkımın terhis tarihi
özom ben aşkımdan gelecek haberi bekleyeyim bence benim şafak çorba oldu hahahaha
arkadaslar terhis tarhi kesin belli olan varsa bizle payalasabilir mi kac gün izin kullandı yol izni felan*biz de ona göre hesaplama yapalım
mehtap gibi kızım olacağına şafak gibi oğlum olsun
ben varım ben şafağım 17 iken bana göre 19 a çıktı
ellerine sağlık süper olmuşşşş
juliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sıraya geç bakam önce ben nişanlancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?