- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.901
ne zaman kız senn nişan
mama yiyip gelcem acıktımmmmmmmmmmmmmmm:95:
ne zaman kız senn nişan
Ben de varım sıradaaaaaaaaa !!! Haziranda benim nişanımmm:127:
Ben de varım sıradaaaaaaaaa !!! Haziranda benim nişanımmm:127:
hele bi gelsin cnm mart olabilir yada nisan bu yaz evlenmek istiyoruz allahın izni ile biz cnm...
afiyet bal seker olsun tatlimmmmmmmmmmmmm
ay çok mutluyummmmmmmmmmmmm
aşkm 7 bçuk gbi aradıı hastaym dedii fazla knuşamadk uyucm şkm dha yarn ararm demişti
aradı şmdi knuştuk
knuştuk hastalıgm geçti wlla aşkm diyo
oyy agzını burnunu yedugummmmmmmm
devrelerim ben yatıyorum herkese iyi geceler
335dc gözün aydın cnm
ya asslında ben benimki geldiği zaman konuşucaz mekan için çünkü ben nişanı evde yapmayı düşünmüyorum çokta kalabalık olmıcaz en fazla 150 kişilik nezih bir yerde aile arasında nişan yapmak istiyorum bu üzden makanlar dolmadan gün almak lazım :26:
saol çaglommmoyyyyyy oyyyyyy gözün aydin canummmmmm
develerim okudumdevrelerim ben yatıyorum herkese iyi geceler
saol cnm335dc gözün aydın cnm
ya asslında ben benimki geldiği zaman konuşucaz mekan için çünkü ben nişanı evde yapmayı düşünmüyorum çokta kalabalık olmıcaz en fazla 150 kişilik nezih bir yerde aile arasında nişan yapmak istiyorum bu üzden makanlar dolmadan gün almak lazım :26:
saol çaglommm
develerim okudumdedm ne devesi
saol cnm
ya evet ewde nişan gzel olmaz zatn
az olsn öz olsn iyice eglenin ne gzell yda gençler snra bi gece kulubüne gder o da olur
ay bidegeçen gn yprak dkümünde gelin hamamını gördm ne gzel bişy o ya
off ne gzel heyecanlar yaaynen bende cok özendim, ama ben bayilirim öyle sicak ortamlarda dayanamamkiii, banyoda bile sicak suyla banyo yapinca bayiliyorum
benim annem abim,kardesim ve benim icin yüzük almis evlendigimizde bize takacak bizde kendi cocuklarimiza takacakmisiz onlar evlenince, acayip duygulanmistim yaa
cağlom tek korkum kafama göre mekan bulamama nezih bir ortam istiyorum bizin burda moda yelken kulubu,moda teras ve fenerbahçe ordu evi favorilerim arasında çünkü mekanları çok güzel ...
onun dışında diğer baktığım yerler oteller falan 250 kişiden aşağıya organizasyon yapmıyor bu konuda çok sıkıntılıyım...ben çok abartmak istemiyorum kişi sayısını...araştırıcam iyicene
saol çaglommm
develerim okudumdedm ne devesi
saol cnm
ya evet ewde nişan gzel olmaz zatn
az olsn öz olsn iyice eglenin ne gzell yda gençler snra bi gece kulubüne gder o da olur
ay bidegeçen gn yprak dkümünde gelin hamamını gördm ne gzel bişy o ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?