335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım gitmemen seni ne kadar olumsuz etkileyecek o önemli eğer sana zararı olmayacaksa şu bunalımlı zamanında keyfine bak:81:

asma imkanım olsa ben asardım şu aralar..bence as bu hafta gitme bugün sınıfa girdim çocuklar diyoki öğretmenim tahmin edelim kesin hastasınız tabi öyle zorla gidersem hasta gibi gezerim ortalıklarda

canım gitmemen seni ne kadar olumsuz etkileyecek o önemli eğer sana zararı olmayacaksa şu bunalımlı zamanında keyfine bak:81:

asma imkanım olsa ben asardım şu aralar..bence as bu hafta gitme bugün sınıfa girdim çocuklar diyoki öğretmenim tahmin edelim kesin hastasınız tabi öyle zorla gidersem hasta gibi gezerim ortalıklarda

çağlom hoşgeldin önemli ders değilse gitme cnm sen daha iyi bilirsin tabi cnm...

canim istemiyor, dersler önemli degil aslinda en cok bu yüzden gitmek istemiyorum..
ama sunumlarim icin calisma yapmam lazim arkadaslarla.. off bilmiyorum yarin sabah karar vericem askimda gitme istemiyorsun dedi hem
ben yine kopuyorum burda yaaa costum dans etmek istiyorummm
askim ayin 18de cikacak SHAFUCK iyice sacma sapan oldu ama olsun, ne demisti Fuzuli; "Gözyaslarımın seli yeryüzünü kapladı, ama mutluyum; Çünkü o sel, sabrımın binasını viran eylemedi." bekliyorummmmmmmmmmmmmm
tutimmmmm avatarina bayildim, o ne dadlu sey öyle yaaaa

kim bakar ardinaaa senmi benmiiiiiiii????
adin ne senin gülmü dikenmi???
yana yana ben yandimmmmmmm
benim adim korken, senin adin buzmu???
söyle erimezmiii???
benden sivasa gitsin

çağlom saol cnm bende çok sevdim avatarımı
özom ben avatar derdine düştüm ondan ge yazıyordum...

ana degistirmissin yine
tetris oyununu cok severim ben yaaa o cok dadluydu,
tabi ayicikta pembik pembik cici

tutim bu hareketli avatar olayını ben beceremiyorum

özom hareketli avatar diye arat googleden orda her hangi bir siteye gir küçük ve ebatı kare şeklinde olan avatarları koyabilirsin buraya...

heee bendede vardı tetris game boy mudur nedir bizim zamanımızda o modaydı ilkokula giderken almıştı babam bana hey gidi hey...tetris avatarın siyah kısmını sevmedim ondan değiştirdim...

Son düzenleme:
çağlom ardımıza bakınca görünen koskoca 146 gün var kim korkar 22 günden hoşgeldin yar yüreğime elalem ne derse desin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…