- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.181
CagLo
ozelegtim
Tuti
viole+
selammmmm kızlarrrrr çizelgelere inanamıyorummmmmmm
özom hareketli avatar diye arat googleden orda her hangi bir siteye gir küçük ve ebatı kare şeklinde olan avatarları koyabilirsin buraya...
heee bendede vardı tetris game boy mudur nedir bizim zamanımızda o modaydı ilkokula giderken almıştı babam bana hey gidi hey...tetris avatarın siyah kısmını sevmedim ondan değiştirdim...
çağlom ardımıza bakınca görünen koskoca 146 gün var kim korkar 22 günden hoşgeldin yar yüreğimeelalem ne derse desin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
CagLo
ozelegtim
Tuti
viole+
selammmmm kızlarrrrr çizelgelere inanamıyorummmmmmm
allaahhh 146 dedim demi 146 gece ve gündüz dile kolay ya ne sabırlıyız ya işte aşk böyle birşey kızlarrrrrrrrr hepimizi kutluyorum ya ve çok seviyorum
ayyyy ewt özoşummm 146 gün beklemişiz sabırla aşkla kızlar garip ama ben hala sevinemiyorummm aşkımda son günler geçmiyo artık diyo senin gözlerine bakıp saatlerce sohbet etmek istiyorum diyo telefonla konuşmakta rahatlatmıyo bugün çok duygasalım dedi baya bi dertleştik sevdiceğimle içim bi garip olduamaaaaa bizzzzzz 335.dönemmmm güçlüüüüü askerrrr yarenleriyizzzz yedikkk bitirdikkkkk askerliiiiğiii biz mi sayalımmmmm bu saattten sonraaa kızlarrrr demi ama
Selammm kızlarr...
geç geldim biraz ama size yeni şafaklar getirdim
allaahhh 146 dedim demi 146 gece ve gündüz dile kolay ya ne sabırlıyız ya işte aşk böyle birşey kızlarrrrrrrrr hepimizi kutluyorum ya ve çok seviyorum
Selammm kızlarr...
geç geldim biraz ama size yeni şafaklar getirdim
yine döktürmüşsün canım hoşgeldin adana için özel bir şiir bekliyoruz sendennnn
hosgeldin emaynnnn, senin siirlerinin eksikligini hissettim walla
benimde safak artik seninle ayni, askim 18de cikacak bugün yeniden karar degistirildi yavrucum yarin yine konusacak ben o yüzden hala inadina 13 diyorumm
ayyy yazmazmıyım hiç tatlım... o akşam neler döktürücem kimbilir
yeterki o gün hemen gelsin
sözün var 81 tanesini birden isterimmmm
bu arada kizlar, 337. dönemler büyük ihtimalle 83den itibaren baslicaklar plakalari saymaya malum yüksekova ve cizrede artik il olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?