335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

offffffffff kafayi yedi yine kk mesajim gönderilmedi diyip siliyor sonra bakiyom ahanda burda duruyor ne acayip ya onudami safak skistiriyor acep

Son düzenleme:

benimde vardiiiiiiiiiiiiii
ayy bizim zamanimizda ne degerliydi onlar yaa
simdi kardesimde Nintendo Wii var
box yapiyoruz, bowling oynuyoruz mis gibi walla

çağlom ardımıza bakınca görünen koskoca 146 gün var kim korkar 22 günden hoşgeldin yar yüreğime elalem ne derse desin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hee yaaa, hangi cilgin bana zincir vuracakmis sasarimmmmmm
hoho costum walla

CagLo
ozelegtim
Tuti
viole+
selammmmm kızlarrrrr çizelgelere inanamıyorummmmmmm

hosgeldin mayracimmm, hepimizde var sanirim o saskinlik

allaahhh 146 dedim demi 146 gece ve gündüz dile kolay ya ne sabırlıyız ya işte aşk böyle birşey kızlarrrrrrrrr hepimizi kutluyorum ya ve çok seviyorum

allaahhh 146 dedim demi 146 gece ve gündüz dile kolay ya ne sabırlıyız ya işte aşk böyle birşey kızlarrrrrrrrr hepimizi kutluyorum ya ve çok seviyorum

özomm bizdde askimla bunu konustuk bugünn
kurban oldugum öyle güzel seyler söylediki..
Dedi burda öyle insanlar iliskiler gördümki hergün allahima sükrettim, ben seni nasil hakettim.
Eger bugün burda son 13diyebiliyorsam, hala ayakta saglam durabiliyorsam sen varsin diye dedi.
Cok güclüsün, izin vermedin hic düsmeme, istedigin kadar uzakta olsanda hep elin üzerimdeydi hissediyorum bunu, hissettiriyorsun dedi
off yaa acayip duygulandim o öyle konusunca, öyle özlemisimki, kokusunu icime cekeyim artik yenidennn

ayyyy ewt özoşummm 146 gün beklemişiz sabırla aşkla kızlar garip ama ben hala sevinemiyorummm aşkımda son günler geçmiyo artık diyo senin gözlerine bakıp saatlerce sohbet etmek istiyorum diyo telefonla konuşmakta rahatlatmıyo bugün çok duygasalım dedi baya bi dertleştik sevdiceğimle içim bi garip oldu amaaaaa bizzzzzz 335.dönemmmm güçlüüüüü askerrrr yarenleriyizzzz yedikkk bitirdikkkkk askerliiiiğiii biz mi sayalımmmmm bu saattten sonraaa kızlarrrr demi ama

B - eni kimse anlıyamaz bu aralar...
O - kadar karmaşık ki duygularım...
L - akin şafak sıkıştırır dedikleri bu galiba...
U - yku nedir unuttum,14 kaldı isyanlardayım :)))
14 :))))

yesssssssssssssssssss
Benim msnimde düne kadar "Gelki şafaklar tutuşsun... Sivas // SHAFUCK 14{Bolu}!!!" yaziyordu
bugün degistirdim artik "Gelki şafaklar tutuşsun... BITTI BITIYOR ISTE, INADINA Sivas // SHAFUCK 13{Bitlis}!!!" yaziyor

ayy o zaman bu şarkı hepimize gelsin...
bitsin artık bu çileee.... çok özledik yeter bee... ne kadar ağlasak boş,ne kadar yalvarsak boş,,, bitti bişi kalmadı beeee

Selammm kızlarr...
geç geldim biraz ama size yeni şafaklar getirdim

hosgeldin emaynnnn, senin siirlerinin eksikligini hissettim walla
benimde safak artik seninle ayni, askim 18de cikacak bugün yeniden karar degistirildi yavrucum yarin yine konusacak ben o yüzden hala inadina 13 diyorumm

hosgeldin emaynnnn, senin siirlerinin eksikligini hissettim walla
benimde safak artik seninle ayni, askim 18de cikacak bugün yeniden karar degistirildi yavrucum yarin yine konusacak ben o yüzden hala inadina 13 diyorumm

hoşbulduk canım... bişi kalmadı diyorum diyorum ama şafak askerimden çok beni sıkıştıyıro sanırım heyecan, sabırsızlık,aşk,hasret hepsi bi arada hemen kavuşalım artık inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…