- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.201
hoşbulduk canım... bişi kalmadı diyorum diyorum ama şafak askerimden çok beni sıkıştıyıro sanırımheyecan, sabırsızlık,aşk,hasret hepsi bi arada hemen kavuşalım artık inşallah amin
evet sözüm söz caglom
ama birkaç tanesini değiştirmem gerekicek bizim düğün tarihi falan yazıoduda
onları size uyarlayıp sana göndereceim 01 adana dediğimiz gün
hadi yaaa :44: valla ben türkiyeden bi haberim sen ordan biliosun canım maşallah
Korsana hayir diyenleri duyar gibi oluyorumm
ayyy dans etmek istiyorum zaten günlerdir böyle sizleride mutlu görünce dahada bir oynayasim geliyor
haha ben her aksam pür dikkat izlerim haberleri emaynim, cok merakli biriyim ondan kaynaklaniyor sanirim birde tartismayi cok seviyorum ve güncel konularla ilgili bir tartisma yapildiginda konusamazsam cok ezik hissederim kendimi
yarin evime gidicem dogrusu televizyonum yok orda izleyemicem ama internetten takip etmeye calisiyorum elimden geldigi kadar yine
bugün kendime moral olsun diye büssürü çorap aldım birde 3 tane bluz aldımçarşambada kuaföre rendevum var kaş-bıyık aşkımın gelmesine 1 hata kalada dip boyamı yaptırıcam...
yaa korsan diye bişi yok... bilgi paylaşımı var
ayy benimde canım göbek atmak istio canım... her gün şafak attığında bende kelebekleri hiç durmuyo
mayram,emayncımselamm
çağlom bizdede var wii ben bazen dans ediyorum annem salak gibi duruyorsun diyor şu oyunu oynayınca dio
özom gldim tamam tamam...
yaa bende tam tersi hiç haber izlemeyi sevmiyorum... çünkü çok iç karartıcı şeyler oluyo hee bide siyasi şeyler tuz biber oluyo.. gazete köşe yazarlarını okuyorum bitekordanda hiç dikkatimi çekmemiş..
ama bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz canım... en azından artık konuya asker değiliz
selam tuticim...
ayy bende evlenince hemen wii almak istiyorum spor için :44:
evde ps3 var ama onu öle aparatları yok sinir oluyorum
yaa benimde bakıma girmem lazım ama hafta olsun diye bekliyorum 1 hafta kala bomba gibi olayım :82:
yanii yanii dimi ama sadece paylasim cok masum birsey buuu satmicam walla siirleriniiayy koptum yaaaaaaa
konuya asker degiliz hahaha
inanilmaz yaraticisin walla helal olsun takdir ettim seni[/I]
bende tv deki haberleri izlemiyorum haber olmıcak şeyleri bile yayınlıyorlar gündemde daha önce verilmiş haberleri 40 kez 1 hafta boyunca yayınlıyorlar...ama nette araştırır okurum bir çok köşe yazarlarını en çok ta yılmaz özdil i takip ediyorum adam dobra dobra yazıyor herşeyi...
bencede her eve wii lazim, askimla box yaptiktan sonra olay ciddiye binmistide cok pis dövmüstük birbirimizizevkli yani
bide ben söz verdim askima evlenince evimize Play station alacaz ve ben onunla PES oynicam:44:
bu sözü neyime güvenerek verdim bilmiyorum ama laf agizdan cikti bir kere
selam tuticim...
ayy bende evlenince hemen wii almak istiyorum spor için :44:
evde ps3 var ama onu öle aparatları yok sinir oluyorum
hazırlıklar başladı hebu günleride görecekmiydik ya şafaklar nerden nereye
evet kızlar son hafta hazırlanın ki zaman çabuk geçsin
:86::86:ayy heyecandan ben ne dediğimi biliyormuyumm canım :86:
şimdi böleysem 01 adanada ne halde olurum sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?