335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hoşbulduk canım... bişi kalmadı diyorum diyorum ama şafak askerimden çok beni sıkıştıyıro sanırım heyecan, sabırsızlık,aşk,hasret hepsi bi arada hemen kavuşalım artık inşallah amin

evet sözüm söz caglom
ama birkaç tanesini değiştirmem gerekicek bizim düğün tarihi falan yazıoduda
onları size uyarlayıp sana göndereceim 01 adana dediğimiz gün

Korsana hayir diyenleri duyar gibi oluyorumm
ayyy dans etmek istiyorum zaten günlerdir böyle sizleride mutlu görünce dahada bir oynayasim geliyor

hadi yaaa :44: valla ben türkiyeden bi haberim sen ordan biliosun canım maşallah

haha ben her aksam pür dikkat izlerim haberleri emaynim, cok merakli biriyim ondan kaynaklaniyor sanirim birde tartismayi cok seviyorum ve güncel konularla ilgili bir tartisma yapildiginda konusamazsam cok ezik hissederim kendimi
yarin evime gidicem dogrusu televizyonum yok orda izleyemicem ama internetten takip etmeye calisiyorum elimden geldigi kadar yine

Korsana hayir diyenleri duyar gibi oluyorumm
ayyy dans etmek istiyorum zaten günlerdir böyle sizleride mutlu görünce dahada bir oynayasim geliyor

yaa korsan diye bişi yok... bilgi paylaşımı var
ayy benimde canım göbek atmak istio canım... her gün şafak attığında bende kelebekleri hiç durmuyo

mayram,emayncımselamm

çağlom bizdede var wii ben bazen dans ediyorum annem salak gibi duruyorsun diyor şu oyunu oynayınca dio

özom gldim tamam tamam...

yaa bende tam tersi hiç haber izlemeyi sevmiyorum... çünkü çok iç karartıcı şeyler oluyo hee bide siyasi şeyler tuz biber oluyo.. gazete köşe yazarlarını okuyorum bitek ordanda hiç dikkatimi çekmemiş..
ama bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz canım... en azından artık konuya asker değiliz

bugün kendime moral olsun diye büssürü çorap aldım birde 3 tane bluz aldım çarşambada kuaföre rendevum var kaş-bıyık aşkımın gelmesine 1 hata kalada dip boyamı yaptırıcam...

selam tuticim...
ayy bende evlenince hemen wii almak istiyorum spor için :44:
evde ps3 var ama onu öle aparatları yok sinir oluyorum

yaa korsan diye bişi yok... bilgi paylaşımı var
ayy benimde canım göbek atmak istio canım... her gün şafak attığında bende kelebekleri hiç durmuyo

yanii yanii dimi ama sadece paylasim cok masum birsey buuu satmicam walla siirlerinii

mayram,emayncımselamm

çağlom bizdede var wii ben bazen dans ediyorum annem salak gibi duruyorsun diyor şu oyunu oynayınca dio

özom gldim tamam tamam...

benim annemde oynuyor hatta babamda

ayy koptum yaaaaaaa
konuya asker degiliz hahaha
inanilmaz yaraticisin walla helal olsun takdir ettim seni

bende tv deki haberleri izlemiyorum haber olmıcak şeyleri bile yayınlıyorlar gündemde daha önce verilmiş haberleri 40 kez 1 hafta boyunca yayınlıyorlar...ama nette araştırır okurum bir çok köşe yazarlarını en çok ta yılmaz özdil i takip ediyorum adam dobra dobra yazıyor herşeyi...

selam tuticim...

bencede her eve wii lazim, askimla box yaptiktan sonra olay ciddiye binmistide cok pis dövmüstük birbirimizi zevkli yani
bide ben söz verdim askima evlenince evimize Play station alacaz ve ben onunla PES oynicam:44:
bu sözü neyime güvenerek verdim bilmiyorum ama laf agizdan cikti bir kere

yanii yanii dimi ama sadece paylasim cok masum birsey buuu satmicam walla siirleriniiayy koptum yaaaaaaa
konuya asker degiliz hahaha
inanilmaz yaraticisin walla helal olsun takdir ettim seni[/I]

:86::86:ayy heyecandan ben ne dediğimi biliyormuyumm canım :86:
şimdi böleysem 01 adanada ne halde olurum sen düşün

ben okudugumda o heyecani yasayamiyorum yaa:26:
olayi görmem lazim

yaa sorma caglom yaa ben öle bi hata yapıp doğum günü hediyesi ps3 aldım.. şimdi her fırsatta aşkım bi pes atalımmı deyip oynattırıo zorla
sıkılsamda ses çıkaramıyorum onunda bana sözü var wii alınca o da benle dans edip tenis oynucak

selam tuticim...

ps3 kardeşim oynar yarış ve futbol çok zewkli ama ps3 de ben bir ara çok oynuyordum ...

hazırlıklar başladı he bu günleride görecekmiydik ya şafaklar nerden nereye

başladı walla artık bende alışverişlerde başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…