335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aşkım bu plaka işinde çok şanlsı 01 Adana değince memleketine ait olduğu şehire gidicek orda askerliği bitecek...

Son düzenleme:

aboo sen kendi ellerinle kendine yapmissin bunu, ben baska carem kalmadigi icin evet dedim cok direndim ama tehtit etti walla
bizim suan evde var askimda burdayken her oynadiginda odaya dalardim bir bahane basindan kaldirmaya calisirdim ama adamin gözü beni görmezdi bile bende gider fisini ceker odadan hic sesimi cikarmadan geri cikardim sonra kopan kiyametleri tahmin edebiliyorsundur sanirim "5-0 yeniyordum ben ilk defa bu skora ulastim bana yapilirmi bu" felan filan

yaaa ben çok deli oynuyorum sürekli onun topçularını sakatlıyorum hem onu sinirlendirmesi hoşuma gidio hemde anlamadığımı anlasında beni serbest bıraksın istiyorum ama benim o hallerimde onun hoşuna gidio sanırım saatlerce başında kalkmıyos
valla aşkımla pes oynamayı bile özledim anam bu cümleyi kurduğuma göre harbiden özlemişim ben

hosuna gitmezmi bedavadan gol atiyor tabii
askimin en kizdigim huyu cok yatmasiydi bende artik uyusun hic karismicam dedigim gün kendi kendime dedim ahan sen cidden cok kötü durumdasin caglo

bazen ağrıya gidip aşkımı tutup getiresim geliyor

benide sivasa götürrrr tutimmmm

kızlar sizinle muhabbet süper...
işe gittiğimde akşam olsada kızlarla muhabbet etsem diye direk pc min başına geliyorum valla
ama artık yatmam lasım yarın iş var malesef:97:
size seviyoree hemidee çookkk
iyi geceler... yedi cücelerrr

ayy öle bişi yapabilesek ne kadar güzel ama bi okadarda komik olurdu
aynı şu smililer gibi sürüklediğimiz düşünsenize erkeklerimizi

ben askimin sacini coook cekerim yaa, acayip kizar oda gözlerimi kör edecen birgün diyor hep ama kizdiriyor benii oda
yerlerde süründürüyorum yalvariyor birak kurban olayim diye ama yoooook öyle acimaliki bir daha yapmasin dersini alsin diyorum yapma dedikce dahada hirsla cekiyorum sacini
oyy kör olayim ona birden icim sizladi ben ne vicdansiz bir insanmisim yaa:26:

bana uyarr... ayy o günü görcez dimi inşallahhh aminn

tabikiiiii, az kaldi iste sunun surasinda son iki haftacik sonrasinda bittiiiiiiiiiiiii

hosuna gitmezmi bedavadan gol atiyor tabii
askimin en kizdigim huyu cok yatmasiydi bende artik uyusun hic karismicam dedigim gün kendi kendime dedim ahan sen cidden cok kötü durumdasin caglo

benide sivasa götürrrr tutimmmm

tamam çağlom atla otobüse sende sırayla geze geze bırakcam hepinizi askerinizin olduğu şehire en son ben varıcam zaten teeee haritanın bir ucunda benimki...

yi geceeleyyyyyyyyyyy:80: emayncım

iyi geceler, mutlu&tatli rüyalar emaynimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…