335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

tamam çağlom atla otobüse sende sırayla geze geze bırakcam hepinizi askerinizin olduğu şehire en son ben varıcam zaten teeee haritanın bir ucunda benimki...

yi geceeleyyyyyyyyyyy:80: emayncım

ayy ne acayip demi tutim yaa,
askerlerimizin her biri farkli farkli yerlerde,
biz herbirimiz farkli farkli yerlerdeyiz,
ama nasil kenetlenmisiz birbirimize yinede
cooook seviyorum ben burayi, hepinizi yauu

özom gece gece beni güldğrdğn ya allahta eni güldürsün balım bak küçük kare şeklindeki avatarları tercih et kapasitesi fazla demekki bununda ondan hereket etmiyor...

bu mesajıma kimse cevap yazmadı görmediniz heralde:26:

hop ki üç dört hop ki üç dört

kalkın spor yapıyoruz....

haha tutim bende bugün askimla konusurken kendi aklimca spor yapiyordum
ayaklarimi yukari kaldirip duvara dayamisim duvara itmeye calisiyorum sürekli, askim dedim acayip kas yapiyorum ha böyle ne yapiyorsun dedi anlatinca kahkahalar atti yine alay etti benimle essek
öyle yapilmazmis o ayaklarimi duvara dayamadan havada tutarsam olurmus, ama cok aciyor oda

tamam özom öyle kalsın o zaman ben senin özeline link yolaldım ordan bakar yaparsın artık hade şimdi izin veriyorum uyuyabilirsin....

canlarım bende yatıyorum sabah erken kalkmalıyım artık uyku düzenimi yoluna koymam lazım seviyorum sizi iyi geceler rüyalarınızda aşklarınızı görün emi iyi uykular....

sağol canım fırsatım olunca bakayım yarın işe nasıl gidecem ya yine başımda ağrıdı hemen uyuyayım yarın senin şafak 18 çaşıl ha

bu mesajıma kimse cevap yazmadı görmediniz heralde:26:

ayy kiyamam ben onaaa
bugün esra erolu izledim annemle oturup ordada bir kiz gelmisti ondada bir özür vardi ama özomm konusmasi bozuk olmasa hayatta anlamassin öyle birseyi.. Öyle güzel sekilde tanittiki kendini hikayesini anlatti üniversite bitirmis bana ayda 300milyon maas vermeyin is verin diyordu benim bile gözlerim doldu
sonra birde üstüne esra erol hamileyim diyince agladim walla, bende istiyom bebiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…