335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bu mesajıma kimse cevap yazmadı görmediniz heralde:26:

özom sorry şimdi gördüm bu mesajını vat vay vay küçük zilliye bakın hele hehehe oyy yerim onu ben aşıkmı olmuşşş minik sıpa

çağlom puhauhauhauhau ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy koptum duvaramı yasladın bide hahaha eniştede tam komedi heee

aaaa evet çağlom bende izledim esra erol hamileyim dediği kısma denk geldim nasıl kıskandım varya allah isteyen herkese nasip etsin dedi ya ben aminnnnn diye bağırdım annem arkamdaymış meğer delirdinmi diyor sen daha evlenmedin ne oluyor dedi

özom uyu canım al uykunu hadi iyi geceler tatlım...

Son düzenleme:
gördüm canım baya belliydi ya aslında onların evlenmesi çok sakıncalı ya yeni engelli adaylar çıkıyor allah kolaylık versin nya bu öğrencide ergenliğe yeni giriyor herşeyden etkileniyor abisi var normal ondan öğreniyopr heralde bana öğretmenim siz evlenme programına katılın falan diyornerde bir kız görse yavrummm diye laf atıyor valla sonu kötü facedeki kız adres verse gidecek belki kötülük yapacaklar çocuğa çok zor kontrolü yav

bu sefer gittiiiiiiiiiiiiin....çüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:80:tutmayın beniii yatağım beni bekliyor...:18:
bittim gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bittim helal olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn uğrunda harcadığım yıllar haram olsunnnnnnnnnnnn söz beste demet akalın nerden geldiyse aklıma yazaım dedim ...

durun yatmadan önce komik birşey daha yine bu öğreni sınıfta takıldığı kızın yanına bir gün yaklaşıp soruyor didem senle nişan olalım mı
yine bir gün dideme sarkıyor didemmm fatmagülün suçu ne? didem duymazdan geliyor ve tekrar soruyor Ne suçu var fatmagülün yuhhhhh yani çocuğa bak zeka fışkırıyor ama zihinsel engelli

yavrum mu vay zilli vayy evet özom ya dikkatli olunması lazım bencede ailesi ile konuşsan sen olmazmı hani :26:

yavrum mu vay zilli vayy evet özom ya dikkatli olunması lazım bencede ailesi ile konuşsan sen olmazmı hani :26:

şlk fırsatta anlatırım ailesine ailesi de zaten büyünce evlendirmeyi düşünüyor ii olur yoksa topluma yeni bir teavüzcü çoşkun gelir allah muhafazagazoz içirir bu kızlara

ay özom çok alem öğrencilerin hahahah ben bile güldüm valla ne şeker şeyler ya öyle...

benim onca senelik sigara maceramdan sonra yapabilecegim en fazla spor budur tutim

bende aynen tutimm aminn dedim icimden, allahim hakkiyla bakabilecek sahip cikacak herkese nasip etsin insallah

benimde kuzenim engelli özom..
ne demek oldugunu cok iyi biliyorum,
hem zihinsel hemde bedensel engelli oda..
Suan 14yasinda.. Artik genc kiz oldu ve cok zor dönem geciriyor teyzem..
Oda örnegin sürekli bilgisayar basinda oturmak istiyor.. Yürüyebiliyor isteyince ama hic kendini zorlamak istemiyor ve teyzemler hafta 2gün onu okula göndererek ellerinden gelen herseyi yaptiklarini saniyorlar ama oysa ne imkanlar var artik engelli cocuklar icin bile ama hicbirini degerlendirmiyorlar.. Cocugun artik bu yastan sonra akli baska yönlere calismaya basliyor, ögretmenine asih olmustu örnegin ve sürekli bir sevgilisi oldugundan bahsediyor cok zengin otelleri var diyor.. Herkes sakaya alip geciyor ama ne bilim benim icim aciyor bu duruma..

benimde kuzenim engelli özom..
ne demek oldugunu cok iyi biliyorum,
hem zihinsel hemde bedensel engelli oda..
Suan 14yasinda.. Artik genc kiz oldu ve cok zor dönem geciriyor teyzem..
Oda örnegin sürekli bilgisayar basinda oturmak istiyor.. Yürüyebiliyor isteyince ama hic kendini zorlamak istemiyor ve teyzemler hafta 2gün onu okula göndererek ellerinden gelen herseyi yaptiklarini saniyorlar ama oysa ne imkanlar var artik engelli cocuklar icin bile ama hicbirini degerlendirmiyorlar.. Cocugun artik bu yastan sonra akli baska yönlere calismaya basliyor, ögretmenine asih olmustu örnegin ve sürekli bir sevgilisi oldugundan bahsediyor cok zengin otelleri var diyor.. Herkes sakaya alip geciyor ama ne bilim benim icim aciyor bu duruma..
[/QUOTE]

canım öğrenci davranışlarında ailenin tutumu yüzde doksan etkili ben buna inanıyorum şimdiye kadar ki davranış pronlemlerinin çoğu aile kaynaklı oldu sonra düzeltilmesi imkansız oluyor kararlı tutum izlenmeli gülünüp geçilen davranışlar başa bela oluyor sonra süreklilik kazanıyor

özom hemen yarın aşkım aradığında söylicem nişan olalımmı aşkım diye

çağlom yazık ya aslında engelli diyerek engelleniyorlar engelli nasılsa değip hayattaki imkanlardan mahrum bırakılıyor, yani oysaki engelli olup o kadar hamarat,akıllı,becerikli insanlar varki bizim burda engelli gençler kulubü var insanlar toplanıp sohbet ediyorlar,spor yapıyorlar...hayatla barışıklar

tutim aşkım senle ben nişan olalım mı? de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…