- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.261
bu mesajıma kimse cevap yazmadı görmediniz heralde:26:
gördüm canım baya belliydi ya aslında onların evlenmesi çok sakıncalı ya yeni engelli adaylar çıkıyor allah kolaylık versin nya bu öğrencide ergenliğe yeni giriyor herşeyden etkileniyor abisi var normal ondan öğreniyopr heralde bana öğretmenim siz evlenme programına katılın falan diyorayy kiyamam ben onaaa
bugün esra erolu izledim annemle oturup ordada bir kiz gelmisti ondada bir özür vardi ama özomm konusmasi bozuk olmasa hayatta anlamassin öyle birseyi.. Öyle güzel sekilde tanittiki kendini hikayesini anlatti üniversite bitirmis bana ayda 300milyon maas vermeyin is verin diyordu benim bile gözlerim doldu
sonra birde üstüne esra erol hamileyim diyince agladim walla, bende istiyom bebiiiiiiiiii
gördüm canım baya belliydi ya aslında onların evlenmesi çok sakıncalı ya yeni engelli adaylar çıkıyor allah kolaylık versin nya bu öğrencide ergenliğe yeni giriyor herşeyden etkileniyor abisi var normal ondan öğreniyopr heralde bana öğretmenim siz evlenme programına katılın falan diyornerde bir kız görse yavrummm diye laf atıyor valla sonu kötü facedeki kız adres verse gidecek belki kötülük yapacaklar çocuğa çok zor kontrolü yav
yavrum muvay zilli vayy evet özom ya dikkatli olunması lazım bencede ailesi ile konuşsan sen olmazmı hani :26:
durun yatmadan önce komik birşey daha yine bu öğreni sınıfta takıldığı kızın yanına bir gün yaklaşıp soruyor didem senle nişan olalım mı
yine bir gün dideme sarkıyor didemmm fatmagülün suçu ne? didem duymazdan geliyor ve tekrar soruyor Ne suçu var fatmagülünyuhhhhh yani çocuğa bak zeka fışkırıyor ama zihinsel engelli
şlk fırsatta anlatırım ailesine ailesi de zaten büyünce evlendirmeyi düşünüyor ii olur yoksa topluma yeni bir teavüzcü çoşkun gelir allah muhafazagazoz içirir bu kızlara
ay özom çok alem öğrencilerin hahahah ben bile güldüm valla ne şeker şeyler ya öyle...
özom sorry şimdi gördüm bu mesajını vat vay vay küçük zilliye bakın hele hehehe oyy yerim onu ben aşıkmı olmuşşş minik sıpa
çağlom puhauhauhauhau ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy koptum duvaramı yasladın bide hahaha eniştede tam komedi heee
aaaa evet çağlom bende izledim esra erol hamileyim dediği kısma denk geldim nasıl kıskandım varya allah isteyen herkese nasip etsin dedi ya ben aminnnnn diye bağırdım annem arkamdaymış meğer delirdinmi diyor sen daha evlenmedin ne oluyor dedi
özom uyu canım al uykunu hadi iyi geceler tatlım...
gördüm canım baya belliydi ya aslında onların evlenmesi çok sakıncalı ya yeni engelli adaylar çıkıyor allah kolaylık versin nya bu öğrencide ergenliğe yeni giriyor herşeyden etkileniyor abisi var normal ondan öğreniyopr heralde bana öğretmenim siz evlenme programına katılın falan diyornerde bir kız görse yavrummm diye laf atıyor valla sonu kötü facedeki kız adres verse gidecek belki kötülük yapacaklar çocuğa çok zor kontrolü yav
hey maaşallah gece bile 3 tane misafirimiz var
canlarım ben çıktım bu sefer
özom hemen yarın aşkım aradığında söylicem nişan olalımmı aşkım diye
çağlom yazık ya aslında engelli diyerek engelleniyorlar engelli nasılsa değip hayattaki imkanlardan mahrum bırakılıyor, yani oysaki engelli olup o kadar hamarat,akıllı,becerikli insanlar varki bizim burda engelli gençler kulubü var insanlar toplanıp sohbet ediyorlar,spor yapıyorlar...hayatla barışıklar
ahana bu sefer gittimözom çağlom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?