335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım öğrenci davranışlarında ailenin tutumu yüzde doksan etkili ben buna inanıyorum şimdiye kadar ki davranış pronlemlerinin çoğu aile kaynaklı oldu sonra düzeltilmesi imkansız oluyor kararlı tutum izlenmeli gülünüp geçilen davranışlar başa bela oluyor sonra süreklilik kazanıyor [/QUOTE]

iste bunu insanlara kabullendirmek cok zor, hor gördügümü saniyorlar..
örnegin ben onunla ayni durumda, ondan daha kücük yasta engelli cocuklar gördüm el isleriyle ugrasiyorlar, enstrüman caliyor, kendilerini gelistiriyorlar.. Bunlar icin cok iyi okullarda var ama haftanin 5günü orda kalmasi gerekiyor diye göndermiyorlar.. Büyük konusmak istemem ama cocugumun heba olmasindansa ne yapar ne eder elbet gönderirdim böyle bir okula.. Sonucta onun gelecegi söz konusu, istedigin kadar ugras cabala profesyonel egitimciler sart kesinlikle..
Off özom ne bileyim, toplumumuz cok kapali görüslü aslinda bu tarz konulara, Allah böyle yaratti böyle kalacak diye düsünüyor cogu insan, ama aslinda normal yasitlarindan geri kalmalari icin hicbir sebep yok, topluma kazandirilmalilar bence..

cevap vermessem cevapsız çağrı gibi hissetcem kendim...

dırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrııımmm
turkcellinin gübü turkcellin çekim gücü

iste bunu insanlara kabullendirmek cok zor, hor gördügümü saniyorlar..
örnegin ben onunla ayni durumda, ondan daha kücük yasta engelli cocuklar gördüm el isleriyle ugrasiyorlar, enstrüman caliyor, kendilerini gelistiriyorlar.. Bunlar icin cok iyi okullarda var ama haftanin 5günü orda kalmasi gerekiyor diye göndermiyorlar.. Büyük konusmak istemem ama cocugumun heba olmasindansa ne yapar ne eder elbet gönderirdim böyle bir okula.. Sonucta onun gelecegi söz konusu, istedigin kadar ugras cabala profesyonel egitimciler sart kesinlikle..
Off özom ne bileyim, toplumumuz cok kapali görüslü aslinda bu tarz konulara, Allah böyle yaratti böyle kalacak diye düsünüyor cogu insan, ama aslinda normal yasitlarindan geri kalmalari icin hicbir sebep yok, topluma kazandirilmalilar bence..
[/QUOTE]

canım çok haklısın kapasitelerine göre yapacakları işler var tabiki çok ağır engeli olmadıktan sonra benim öğrencilerde beş gün geliyorlar ne olmuş ki en azından davranış öğrenir paylaşmayı öğrenir mutlu olur başarıyı öğrenir

ayyy kizlar bende almanyada yasayanlarin topigini buldum oraya göz atiyordum
ama artik bende yatayim, sabah erkenden beni götürecekler yine yalnizligima
iyi geceler hepinizee, seviyor ve öpüyorummmm

benim şafak 11 inanamıyorum hala şaka mı bu
11 mi oyy bayılazaammmmmmmmmm
ay çaglom ne gzel knuşmuşşşşş bnmkinede arada esiyo o da dio böyle eriyorum sanki normalde sylemyomş gbi ama ordayken dha tuhaf oluyo işte

ayyy yazmazmıyım hiç tatlım... o akşam neler döktürücem kimbilir
yeterki o gün hemen gelsin
bn o günü düşünemiyorm koşup sarılamam bile belki kal gelir öyle bakarm
bugün kendime moral olsun diye büssürü çorap aldım birde 3 tane bluz aldım çarşambada kuaföre rendevum var kaş-bıyık aşkımın gelmesine 1 hata kalada dip boyamı yaptırıcam...
bn nden bşy bulamadm ya bnde bugn gidicm inş. kuaföre üşenmezsm
tutim ya benim gece uyuyasım gelmiyor şafak attıktan sonra ne alakaysa aslında uyuyayımda hemen gün geçsin demek laazım demi
özoş bnde ya kafayı yıcm erken geçiyorm yataga uyuym die uyuyamıyorm ki bn erken yatmayı severm uykucuyumdr biraz :26: snra yatakta skılıyorm kalkp yemk yiyorm gecenin bi yarısı :26:
tutim aslında bu da güzel böleaşkımla bende böle hareketsiziz zonuçta şafak 1 olunca hareketli yaparız
o hareketle banlanablrsn brda
ayy esra hamile evettt tahmn etmiştm bn cok seviyorm o kadını ya çok iyi niyetli hergn izlerm ewdeysem
telefonun başında çaresiz bekliyorum bekliyorum ama çalmayacak biliyorum
yüregim diyorki boşuna bekleme
aramaz komutandan bni çok sevsede
herşeye sahip olabilirsin ama aşkımız servettir bilmelisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay sinirden çatlıcam şuan ya
bakıcı dehşetini gördünz dmi bi insan nası bu kadar acımasz olur
allh böylelerinin cezasını versn izlerken içim titredi o bebege vurulurmu ya öpmeye kıyamaz insan
annesinede pes 4 ayda 8 bakıcı deiştirmiş ya ve hepsi böyle çıkmış nası emanet edebilirsn sn bnlardan snra bdha evinde otur gerekirse braz dha az kazan sen o çocugn başına gelenlerdn snra nası 8 bakıcı deiştirirsn ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…