- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.281
tutim aşkım senle ben nişan olalım mı? de
özom beni bırakta gideyimyarın olsun ki bende aşkıma gidip 'aşkım nişan olalımmı 'diyeyim
mıçımda basur çıktı lem oturup size cewap wercem diye beklemekten
gidemiyorum da
git uleynnnnnnnnnnnn git
cevap vermessem cevapsız çağrı gibi hissetcem kendim...
dırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrııımmm
turkcellinin gübü turkcellin çekim gücü
11 mi oyy bayılazaammmmmmmmmmbenim şafak 11inanamıyorum hala şaka mı bu
ay çaglom ne gzel knuşmuşşşşşözomm bizdde askimla bunu konustuk bugünn
kurban oldugum öyle güzel seyler söylediki..
Dedi burda öyle insanlar iliskiler gördümki hergün allahima sükrettim, ben seni nasil hakettim.
Eger bugün burda son 13diyebiliyorsam, hala ayakta saglam durabiliyorsam sen varsin diye dedi.
Cok güclüsün, izin vermedin hic düsmeme, istedigin kadar uzakta olsanda hep elin üzerimdeydi hissediyorum bunu, hissettiriyorsun dedi
off yaa acayip duygulandim o öyle konusunca, öyle özlemisimki, kokusunu icime cekeyim artik yenidennn
bn o günü düşünemiyorm koşup sarılamam bile belki kal gelir öyle bakarm
ayyy yazmazmıyım hiç tatlım... o akşam neler döktürücem kimbilir
yeterki o gün hemen gelsin
bn nden bşy bulamadm yabugün kendime moral olsun diye büssürü çorap aldım birde 3 tane bluz aldımçarşambada kuaföre rendevum var kaş-bıyık aşkımın gelmesine 1 hata kalada dip boyamı yaptırıcam...
özoş bnde ya kafayı yıcm erken geçiyorm yataga uyuym die uyuyamıyormtutim ya benim gece uyuyasım gelmiyor şafak attıktan sonra ne alakaysa aslında uyuyayımda hemen gün geçsin demek laazım demi
o hareketle banlanablrsn brdatutim aslında bu da güzel böleaşkımla bende böle hareketsiziz zonuçta şafak 1 olunca hareketli yaparız
ayy esra hamile evettt tahmn etmiştm bnayy kiyamam ben onaaa
bugün esra erolu izledim annemle oturup ordada bir kiz gelmisti ondada bir özür vardi ama özomm konusmasi bozuk olmasa hayatta anlamassin öyle birseyi.. Öyle güzel sekilde tanittiki kendini hikayesini anlatti üniversite bitirmis bana ayda 300milyon maas vermeyin is verin diyordu benim bile gözlerim doldu
sonra birde üstüne esra erol hamileyim diyince agladim walla, bende istiyom bebiiiiiiiiii
yüregim diyorki boşuna beklemetelefonun başında çaresiz bekliyorum bekliyorum ama çalmayacak biliyorum
gnaydın canmmmmmmmgünaydın kızlar
şyym cnm ya boş gnüm sn napıyosn bklmnpyn 335im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?