335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

oyy canm nie böyle durgunlaştn sen birdn :26:

acayip aglayasim var..
2bucuk haftadir evdeydim, herkes orda sürekli ev kalabalik.. Simdi yine tek odali evimde tek basima calismayan televizyon karsimda laptopumla basbasayim anliyacagin..
Ama özlemisim yinede evim sonucta burasida..
Simdi nisanimi acip izleyecegim=)

ama iyiki o tek odalı evin wr aşkn oraya geldiginde dha rhat olcaksınz
ne aglaması çaglom aaaa kaç gün kaldı şurda ya
ohh izlicek bi nişanın wr aç izle tbi bn ne izlicm

ama iyiki o tek odalı evin wr aşkn oraya geldiginde dha rhat olcaksınz
ne aglaması çaglom aaaa kaç gün kaldı şurda ya
ohh izlicek bi nişanın wr aç izle tbi bn ne izlicm

biz askima zaten cok rahattik
bizim evde kaliyordu keyif bizimdi anliyacagin birlikteydik sürekli
aglamak istememenin tek sebebi bu sehirden nefret ediyor olmama ragmen ailemi bu kadar özlerken bile burda kalmak zorunda olmam.. annemin her seferinde beni yasli gözlerler ugurlamasi, babamin benimle vedalasirken gözlerini benden kacirmasi, kardesimin son gecemde hep yanimda uyumasi..
ne bileyim iste, özlüyorum onlari, o yüzden nisanimi izleyeyim hasret gidereyim herkesle birden

...Yılın En İyi Eşi Ödülü...
Kalpleri bir olan insanlara deniyorsa, hayatındaki insanı kendinden, kendi canın kanından ayıramıyorsan, yediğin bir lokma nimeti bile onsuz boğazından geçiremiyorsan,
nefesi alış verişlerin, yürürken attığın adımlar, göz kırpışların, yutkunuşların, uzağında olsan bile yatakta solundan sağına dönüşlerin hepsi bir ahenk içine girmişse...
Kısacası aynı hayatı aynı yaşamı aynı kalp atışlarını farklı bedenlerde yaşamaya başlamışsan... Sanıyorum Eş diye böyle bir çifte denir.

benden aşkıma gitsinnnnnnnnnnnnn

çelammmmmmmmmmmmmmmmmmmm:80:
bugün komşu mercimekli köfte yapmıştı bana bütün gün mercimekli köfte yedim kim bilir aşkım gelene kadar nasıl olcam bende yavaştan söz kıyafeti bakmaya başladım hazır almıcam bana özel olsun istiyorum model bakıyorum çizmeye başlıcam modeli içime sinen olursa onu diktiricem yavaştan hazırlık yapmak lazım dimiiiii

bayilirim mercimekli köfteyeee
teyzecim cok güzel yapardi benim icin özel icine maydanozda koymazdi, maydonozu cigneyemiyorum diye
bu aksam yemekte patlamis misir var bende tutim, istersen gel beklerimm
bu arada bence en iyisini yaparsin simdiden baslarsan elbise icin, sonra elin ayagin birbirine girmesin balimm, insallah en güzel elbiseler icinde cook mutlu yuvana adim atarsin

Son düzenleme:
tutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu avatarları ben eklemeyi beceremiyorum ya verdiğin siteden nasıl alaam ben aldığım zaman hareket etmiyoooooooooooooooo

mercimekli köfte miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sanırım sen bana yakın oturuyosn thminimce acıbadem bi koşu gelip yesemmi
tutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu avatarları ben eklemeyi beceremiyorum ya verdiğin siteden nasıl alaam ben aldığım zaman hareket etmiyoooooooooooooooo
bn becerdim

çağlom ve 335 dc saolun canlarım 335dc buyur gel cnm son 4 tane kaldı hahaha hatta biri indi mideme şimdi hoooop

özom neden hareket etmiyor acaba yaaa çok enteresan allah allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…