- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.301
ne gzel işte cnm zaman gçer :26:ben işteim yaaaa
oyy canm nie böyle durgunlaştn sen birdn :26:Aslinda insan evini özlüyormus, her ne kadar ucunda yalnizlikta olsa burasi benim sonucta..
oyy canm nie böyle durgunlaştn sen birdn :26:
ama iyiki o tek odalı evin wr aşkn oraya geldiginde dha rhat olcaksınzacayip aglayasim var..
2bucuk haftadir evdeydim, herkes orda sürekli ev kalabalik.. Simdi yine tek odali evimde tek basima calismayan televizyon karsimda laptopumla basbasayim anliyacagin..
Ama özlemisim yinede evim sonucta burasida..
Simdi nisanimi acip izleyecegim=)
ama iyiki o tek odalı evin wr aşkn oraya geldiginde dha rhat olcaksınz
ne aglaması çaglom aaaa kaç gün kaldı şurda ya
ohh izlicek bi nişanın wr aç izle tbi bn ne izlicm
işte böyle çıkıcam aşkımın üstüne omzunda taşıcak beniiiii
çelammmmmmmmmmmmmmmmmmmm:80:
bugün komşu mercimekli köfte yapmıştı bana bütün gün mercimekli köfte yedimkim bilir aşkım gelene kadar nasıl olcam bende yavaştan söz kıyafeti bakmaya başladım hazır almıcam bana özel olsun istiyorum model bakıyorum çizmeye başlıcam modeli içime sinen olursa onu diktiricem yavaştan hazırlık yapmak lazım dimiiiii
mercimekli köfte miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçelammmmmmmmmmmmmmmmmmmm:80:
bugün komşu mercimekli köfte yapmıştı bana bütün gün mercimekli köfte yedimkim bilir aşkım gelene kadar nasıl olcam bende yavaştan söz kıyafeti bakmaya başladım hazır almıcam bana özel olsun istiyorum model bakıyorum çizmeye başlıcam modeli içime sinen olursa onu diktiricem yavaştan hazırlık yapmak lazım dimiiiii
bn becerdimtutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu avatarları ben eklemeyi beceremiyorum ya verdiğin siteden nasıl alaam ben aldığım zaman hareket etmiyoooooooooooooooo
mercimekli köfte miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisanırım sen bana yakın oturuyosn thminimce acıbadem bi koşu gelip yesemmi
bn becerdim
canm resme sag tıkla özelliklere tıkla orda bi adres wr onu kopyala ... snra avatar deiştirme die bi kısım wrya brda ona tıkla ordaki http li şeyi sil kopyaladıgını ypıştırcanım neyi yanlış yapıyorum acaba bir anlatırmısın site var avatarlar var nasıl yapacam:26:
çağlom ve 335 dc saolun canlarım 335dc buyur gel cnm son 4 tane kaldı hahahahatta biri indi mideme şimdi hoooop :
beraber olsunmu çağlom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?