335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aaaaaaaaaa 335dc cnm ben bir yerde yemiştim onu nasıl louyor ya o tarifi varmı sendeeeecnm tatlı istedi hemen çikolatalı eklerlere saldırıyım

oyy darisi benim ablalarimaaaa tutimm balimmm benimmm
siranizi kapmisim aranizda en ufaginiz olarak ama af buyurun dayanamadim

yok cnm önemli değil kısmetmiş cnm sana demekki erkenden nişan...
ben çok çalışmaktan, okumaktan,tatil yapmaktan anca sıra geldi düğüne derneğeturşumu kurmadan nihayet evlenicem sanırım bu sene

yok cnm önemli değil kısmetmiş cnm sana demekki erkenden nişan...
ben çok çalışmaktan, okumaktan,tatil yapmaktan anca sıra geldi düğüne derneğeturşumu kurmadan nihayet evlenicem sanırım bu sene

olsunda hayirlisi olsun canimin ici, önemli olan bu.. Enistemi buldun iste bu sayede
ayy bende bir an önce 2011 aralik ayi gelsin istiyom evlenim artikkk yaaaaaaaaaa

Bebişlerimmmmmmmmm, çok özledim siziiiiii.. Dün sabaha kadar ders çalıştımmm sonra sınava girdimmm, iyi geçtiii. Yarına da var ama sizle azcık muhabbet etmeden başlayamicammm Şafak atarsa 12 şaka gibiii.

yavrum ya bari 10 dk girseydin çok merak ettim seni arkadaşımsınavların ii geçtiğine sevindm ama seni çoook ösledim

hosgeldimm perisss
iyiki geldinnnn
benim safak geriledi birgün aslinda ama ben takmiyorum hiiiiiic hala kaldigim yerden devam ediyorum

aaaaaaaaaa 335dc cnm ben bir yerde yemiştim onu nasıl louyor ya o tarifi varmı sendeeeecnm tatlı istedi hemen çikolatalı eklerlere saldırıyım
çok gzel bişey
canm 1bçuk paket çifte kavrulmş petibör
yarım paket margarin
bi miktar fındık
1 pket nescafe 3ü bi arada
1 bardak pudra şekeri

cnm ilk önce rondodan geçir üstüne fındıklarıda aynı şekilde snra margarini erit üstüne dök üzerine şeker ve nescafeyide koy kıvama gelene kadar yogur snra yuvarlak toplar haline gelir hindistan cevizine bula .... (( canm bn kahveyi pek sevmedigm için bnun yarısını koyuyorm bide 1 bardak pudra şekeri çok oluyo yarısından biraz dha fazla olsun... afiyet olsunnnn bide bideeee bn süt koyuyomuydm unuttm :) ama bazı tariflerde sütte var eger kıvama gelmesse biraz süt ekleyebilirsn cnm ...

Bu aradaaa süper bi haberim varrrr. Annemle, babam yılbaşında bizden konuşmuşlarrr. Annem demiş ki müstakbel damadın askerden dönüyor Şubatta elini öpmeye gelicekmiş demiş. Babam da buyursun gelsin tanışalım demiş ve annem bunu bana o kadar normal bişe gibi anlatıyor kii. Anne neler söyliyosun benim heyecandan kabim durucak senin rahatlığına bak dedim. Kızım zaten siz öyle istiyordunuz, hani belli bişeydi o yüzden sakin söyledim çok heyecan yapma diye diyorr annecim yaa kurban olduğummm. Askerime de söyledim çok mutlu olduuuuuuuuuuuu. Bizim günlerimiz başlıyor canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kimsenin zoruna gitmesinn!!! Biz bu mutlulukları çoktan hakettikkkkkkkkkk

pff bu sınavlar ya :18: asıl onlarn gldigi haftadaki sınavları napıcz onu blmiyorm bnmki üzülme aşkm çalıştırırm dio

çağlom hepimiz hakkında hayırlısı olsun cnm...
335dc cnm tarifi kaydettim muhakkak yapıcam saol cnm tarif için harika gözüküyor resim...
perimmm hadi cnm hayırlı sonuçar alırsın inşallah sınavdan yarınki sınav içinde başarılar dilerim cnm..
özom heh bak bu sefer becermişsin avatarı

hadi gözün aydın canım işin zor kısmını geçmişsin

şubatta el öpmemiiiiiiiiiii
anammmm bütün kızlar uçuyo yuvadann
oy maşllh hpinizeeee nişanlıklar bakılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sarı gelin esmer elin kzııl gelin hepsi var

anaaaa hadi hayırlısı olsun perim çok güzel haberler bunlarrrr maaşallahhhh 335.dönem asker yarenleri yavaştan evlilik hazırlığı yapıyor vay beee

amaninda amaninn ne güzel haberler bunlarr
Allahim hayirlisini versin perim hakkinizda..
Hakettik tabikide hepimizz, bundan sonraki adimlar mutlulugumuza son adimlar kavusmamiza, yuvamizi kurmamiza cook az kaldiii:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…