- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.321
oyy darisi benim ablalarimaaaa tutimm balimmm benimmm
siranizi kapmisim aranizda en ufaginiz olarak ama af buyurun dayanamadim
yok cnm önemli değil kısmetmiş cnm sana demekki erkenden nişan...
ben çok çalışmaktan, okumaktan,tatil yapmaktan anca sıra geldi düğüne derneğeturşumu kurmadan nihayet evlenicem sanırım bu sene
Bebişlerimmmmmmmmm, çok özledim siziiiiii.. Dün sabaha kadar ders çalıştımmm sonra sınava girdimmm, iyi geçtiii. Yarına da var ama sizle azcık muhabbet etmeden başlayamicammmŞafak atarsa 12 şaka gibiii.
Bebişlerimmmmmmmmm, çok özledim siziiiiii.. Dün sabaha kadar ders çalıştımmm sonra sınava girdimmm, iyi geçtiii. Yarına da var ama sizle azcık muhabbet etmeden başlayamicammmŞafak atarsa 12 şaka gibiii.
çok gzel bişeyaaaaaaaaaa 335dc cnm ben bir yerde yemiştim onu nasıl louyor ya o tarifi varmı sendeeeecnm tatlı istedi hemen çikolatalı eklerlere saldırıyım
çağlom ve 335 dc saolun canlarım 335dc buyur gel cnm son 4 tane kaldı hahahahatta biri indi mideme şimdi hoooop
özom neden hareket etmiyor acaba yaaa çok enteresan allah allah
özooo avatarin hareketli simdi
basarmissin tebrik ederimmm
pff bu sınavlar ya :18: asıl onlarn gldigi haftadaki sınavları napıcz onu blmiyormBebişlerimmmmmmmmm, çok özledim siziiiiii.. Dün sabaha kadar ders çalıştımmm sonra sınava girdimmm, iyi geçtiii. Yarına da var ama sizle azcık muhabbet etmeden başlayamicammmŞafak atarsa 12 şaka gibiii.
hadi gözün aydın canım işin zor kısmını geçmişsinBu aradaaa süper bi haberim varrrr. Annemle, babam yılbaşında bizden konuşmuşlarrr. Annem demiş ki müstakbel damadın askerden dönüyor Şubatta elini öpmeye gelicekmiş demiş. Babam da buyursun gelsin tanışalım demişve annem bunu bana o kadar normal bişe gibi anlatıyor kii. Anne neler söyliyosun benim heyecandan kabim durucak senin rahatlığına bak dedim. Kızım zaten siz öyle istiyordunuz, hani belli bişeydi o yüzden sakin söyledim çok heyecan yapma diye diyorr annecim yaa kurban olduğummm. Askerime de söyledim çok mutlu olduuuuuuuuuuuu. Bizim günlerimiz başlıyor canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kimsenin zoruna gitmesinn!!! Biz bu mutlulukları çoktan hakettikkkkkkkkkk
Bu aradaaa süper bi haberim varrrr. Annemle, babam yılbaşında bizden konuşmuşlarrr. Annem demiş ki müstakbel damadın askerden dönüyor Şubatta elini öpmeye gelicekmiş demiş. Babam da buyursun gelsin tanışalım demişve annem bunu bana o kadar normal bişe gibi anlatıyor kii. Anne neler söyliyosun benim heyecandan kabim durucak senin rahatlığına bak dedim. Kızım zaten siz öyle istiyordunuz, hani belli bişeydi o yüzden sakin söyledim çok heyecan yapma diye diyorr annecim yaa kurban olduğummm. Askerime de söyledim çok mutlu olduuuuuuuuuuuu. Bizim günlerimiz başlıyor canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kimsenin zoruna gitmesinn!!! Biz bu mutlulukları çoktan hakettikkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?