335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aşkım bana herşeyin çocuk gibi diyor bunlarıda görürse yok artık der birde sen diyor kesin ewimizin her yerini pembe yaparsın ama aşkım benide düşün dedi mavide var unutma dedi dedim korkma evimiz bembeyaz olucak dedim rahatladı çocuk ohhh dedi hahaha

off kizlar ya annem sabahtan beri kac kere aradi=(
acayip üzülüyor ben evden gidince, teyzemlerde oturuyormus eve gitmeyi istemiyorum sen yoksun diyor=(
yarim saat geciyor yine ariyor, ne yapiyon kizim yanlizmisin skiliyormusun yok anne ders calisiyorum diyor kapatiyorum
yine ariyor yemek yedinmi sen, ne yedin, kimse aradimi=(
onun bu hallerine dayanamiyorum hic=(

yavrum ya bari 10 dk girseydin çok merak ettim seni arkadaşımsınavların ii geçtiğine sevindm ama seni çoook ösledim
bitanemm inan kafamı kaşicak vaktim yoktu dün arkadaşlarla sabaha kadar çalıştıkk ben de seni çok özledim canım özommmmm
hosgeldimm perisss
iyiki geldinnnn
benim safak geriledi birgün aslinda ama ben takmiyorum hiiiiiic hala kaldigim yerden devam ediyorum
Çağlomm hoşbulduk bitanemm, olsun canım ama enişte 18inde çıkacak o zaman.
pff bu sınavlar ya :18: asıl onlarn gldigi haftadaki sınavları napıcz onu blmiyorm bnmki üzülme aşkm çalıştırırm dio
Benim pedagoji sınavlarım var gün ama kolay olucak sonra 10 gün 24 saat aşkımla olucamm, asıl önemli finallerim bu hafta bitiyor. Olsun cnm artık hep beraberiz zaten
tUTİMMM sağol bitannemmm, inşallah iyi geçer yarınki de...
hadi gözün aydın canım işin zor kısmını geçmişsin
Evet caım en zoru tanıştırma kısmıı çok heyecanlı ama zerre şüphem yokk. Babam bayılacak aşkımaa tam onun kalemii
şubatta el öpmemiiiiiiiiiii
anammmm bütün kızlar uçuyo yuvadann
oy maşllh hpinizeeee nişanlıklar bakılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sarı gelin esmer elin kzııl gelin hepsi var
Oyyy çok duygulandım beeeeeee
anaaaa hadi hayırlısı olsun perim çok güzel haberler bunlarrrr maaşallahhhh 335.dönem asker yarenleri yavaştan evlilik hazırlığı yapıyor vay beee
Tutim inanamıyorum yaaaaaaaa fena duygulandım ben şuan.. Bunları sizinle konuşabilmek o kadar güzel ki... Artık hep mutluluktan ağlicazz...
amaninda amaninn ne güzel haberler bunlarr
Allahim hayirlisini versin perim hakkinizda..
Hakettik tabikide hepimizz, bundan sonraki adimlar mutlulugumuza son adimlar kavusmamiza, yuvamizi kurmamiza cook az kaldiii:81:
Ayyy Çağlom canım beniimmm amin bitanemm, sıcacık yuvalarımızda aşık olduğumuz insanlarla ömür boyu mutlu olalımm heppp...Böyle aşkları ömür boyu bulamayan insanlar var o kadar şanslıyız ki Allah nazarlardan korusunnn

bnları istiyormmmmm

Çok sevimliler. Bayıldımmm

ayyy anne yüreği yaaaa. Benim annemde öylee geldiğinde heryere post-itlerle yazılar yapıştırıyo. Ocağın üzerine tüpü açık bırakma kızım, dolaba ilaçlarını içmeyi unutma kızım. Odaya ders çalış ama çok yorulma kızım, giysi dolabına üstünü sıkı giyin kızım... Bide bazı yerlere seni çok seviyorum yazıyor nasıl mutlu oluyorum görünceeee Hepsinin altına da annen yazıyor
off su asalete bakinnnn, nasil özledim yaaaa

Çağlom nası bıraktın ya süper yapmışsınnn. Bana da aşkım o geldikten sonra 2 hafta içmeme izin verdi stres yapmiyim diye sonra bırakıyorum söz verdim... kendime de aşkıma da. Bi tane yakiym ama şimdi çaylaa

iyim julim sen nasılsın ???
perim başarılar cnm,kolay gelsin...
özom hoşgeldin cnm...

aşkımı aradım karakolu komutanlığa gitti dedi neden acaba ya merak ettim şimdi bugünde hiç konuşamadık :26:

aslinda sigarayi birakmamdada annemin cok büyük payi var,
odamda sigara paketini bulmus ben berline tasindiktan sonra cok üzülüyordu,
yoksa askim gelene kadar ondan gizli icerdim ama iste olmadi..
Suan cok eksikligini hissediyorum perim, icim gidiyor ama dayanmak zorundayim..
Eger eniste icmiyorsa sende birak tabi, hem sagliginiza hemde kesenize zarar canim..

iyim julim sen nasılsın ???
perim başarılar cnm,kolay gelsin...
özom hoşgeldin cnm...

aşkımı aradım karakolu komutanlığa gitti dedi neden acaba ya merak ettim şimdi bugünde hiç konuşamadık :26:

tutim kosturuyor iste eniste napsin, o gelince arar mutlaka merak etme bence..
Benimkide aramadi ben aradim simdi, saat 8de nöbetten gelmis ve bu saate kadar komutanin 2dakika bilgisayar basindan kalkmasini bekliyorki oda nöbet listesini yazicidan cikarsin, cikarmadan paydos yapamiyor.. ne sinir bozucu seyler yaa, tüm gün kostur kostur sonra uyumaya bile firsatin olmasin, yarinda yine nöbetci astsubay sabah 6dan ta diger gün 9a kadar ayakta durmasi gerekiyor..

Çalışamıyorummmm Saol Julişimm saol özom sağol tutimmm Çağlom aşkım içmiyor, kesinlikle bırakmam şart. Zaten ben de istiyorum dediğin gibi her yönden zarar canımmmm... Çok iyi yapmışsın, sakın başlamaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…