- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.361
anım işi vardır mutlaka yoğundur ya:26:
selam şekerlerrnabersiniz
çal çal çalmışsn bileanaaaaa perimm ve 335dc sizin iletinizi gördüm çok beğendimmmmmmmmmm çalabilermiyim nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
hoşgelmişceeeeeeeejulişşş geldiiiiii
ya bnm aşkımda içiyooooooÇalışamıyorummmmSaol Julişimm saol özom sağol tutimmm Çağlom aşkım içmiyor, kesinlikle bırakmam şart. Zaten ben de istiyorum dediğin gibi her yönden zarar canımmmm... Çok iyi yapmışsın, sakın başlamaaa
Tutim aradı mı eniştemmm, kıyamam sana son günler çok yoğun oluyorlar canım gerçektenn, normalde iş olmazmış son günler ama bizimkilerin durumu farklı sanırım.. Ben de hep yazarak çalışırım Tutim en verimlisi.perimmmmmdersssssssssssss çalışmalısın...yap kahveni al yanına kağıtları oku cnm yazarak çalışırdım ben okul zamanımda hey gidi hey
çal çal çalmışsn bile
hoşgelmiş
ya bnm aşkımda içiyoooooohatta bi ara bırakmaya çalıştı ypamadı nasılsa askere gidicm die yine başladı hatta ve hattaaaaaaa şmdi tutturdu aşkm nolursn izin ver geldigmde dişçiye gitmem lazm yarm saat snra yanındaym sen nası özeniyosn ilk gün için nolur iizin ver bnde dişçiye gidiym dio
acıbiber sürcem sigarasınabenim aşkımda bende içmiyoruz sigara...
sizde bırakın en kısa zamanda kaka o ehhh
topik topik kendine gel uyku yokkkkkkkkkkk derslerinize çalışın bakiim
özoooşşş avatarını hiç beğenmedimmmmmmmbaşka biriyle konuşuyormuşum gibii. Değiştir yaa ben eski özomu istiyorummm ilk vardı ya yeşil pabuçlu bi şeker onu koyyyyyy
hangsi ki acaba tekrar bulamam ki tatlım senin için değiştiririm ama aynısı olmayabilir sende değiştiriyorsun avatarını ama
Niye ne varki benimkinde çok sevdim onu benn. Napıcakmışım hem başkaaa?? Dur ben sana bulucam o yeşil pabuşludan hemde parıldayanınııı bekleee, dersi bıraktımm kendimi buna adadımmmmmm hahahahha bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?