335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

anaaaaa perimm ve 335dc sizin iletinizi gördüm çok beğendimmmmmmmmmm çalabilermiyim nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
çal çal çalmışsn bile
ceeeeeeee julişşş geldiiiiii
hoşgelmiş
ya bnm aşkımda içiyoooooo hatta bi ara bırakmaya çalıştı ypamadı nasılsa askere gidicm die yine başladı hatta ve hattaaaaaaa şmdi tutturdu aşkm nolursn izin ver geldigmde dişçiye gitmem lazm yarm saat snra yanındaym sen nası özeniyosn ilk gün için nolur iizin ver bnde dişçiye gidiym dio

perimmmmm dersssssssssssss çalışmalısın...yap kahveni al yanına kağıtları oku cnm yazarak çalışırdım ben okul zamanımda hey gidi hey
Tutim aradı mı eniştemmm, kıyamam sana son günler çok yoğun oluyorlar canım gerçektenn, normalde iş olmazmış son günler ama bizimkilerin durumu farklı sanırım.. Ben de hep yazarak çalışırım Tutim en verimlisi.

Bıraksın yaa gelince bi süre zaman tanı destek ol bıraktır o nalet şeyi sevgilinee.. Hayatımızdan çalıyor resmenn.. Ben aşkımla upuzun sağlıklı bi ömür yaşamak istiyorummmm

ÖZOMMM alıntı yaptım ama çıkmadı şiirlerin beni benden alıyor geneeee tamam örtmenimm çalışıcam sözzz

Violem selammmm :80:

335dc çaldım cnm mersii
perim yok tatlım aramadı ne yazık ki yoğundu sanırım belkide yorgundu erken uyudu...canı saolsun koca bebeğimin...

tuti vardır ya bi sebebi cnm ama uyumuyodr bi yere gitti demişler işte :26: blki geç dner arayamaz ama yarın arar .. bnm aşkımda artık çok yogun 337lerle ugraşıyo hep çok bunalmış ya bazen öyle bi anlatıyoki gülmeden duramıyorm

canlar ben şimdi çıkıyorum biraz ders çalışmaya çalışcam
hiç istemiyorum ama aşkım gelince rhat etmek için çalışmalıyım :84:
gece gelicem inş. yanınızaaaaa
bu arada aynalara küstüm saçım iki renk kaşlarım 5 parmak oldu :84::84:

Son düzenleme:
335dc cnm evet yarın muhakkak arar benim caramiom...
aynen bende ya sokakta çiçek satan çingene kızlar gibiyim diplerim çok uzadı kuaförüm bu ne diyecek çok zor toparlar saçımı hala gidesim yok kuaföre perşembede kaşlarımı aldırıcam

özoooşşş avatarını hiç beğenmedimmmmmmm başka biriyle konuşuyormuşum gibii. Değiştir yaa ben eski özomu istiyorummm ilk vardı ya yeşil pabuçlu bi şeker onu koyyyyyy

hangsi ki acaba tekrar bulamam ki tatlım senin için değiştiririm ama aynısı olmayabilir sende değiştiriyorsun avatarını ama

hangsi ki acaba tekrar bulamam ki tatlım senin için değiştiririm ama aynısı olmayabilir sende değiştiriyorsun avatarını ama

Niye ne varki benimkinde çok sevdim onu benn. Napıcakmışım hem başkaaa?? Dur ben sana bulucam o yeşil pabuşludan hemde parıldayanınııı bekleee, dersi bıraktımm kendimi buna adadımmmmmm hahahahha bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…