- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.381
perimmmmmmmm :80:
tutimmmmmm :80::80:
özoşşşşş :80:
Selam Juliş düzeldi mi bilgisayarınn?
Tutimm iyi geceler canımmmmm benimmmmmmm
Özom bulamıyorum çıldırıcammmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:
Violemin bi ara buydu ona çok yakışıyordu hareketli avatar bakalım çıkıcakmı violem içinnn
selam canım nasılsın:80:
cnm az önce pat die kapanıodu dokununca ama şimdilik bişiy yok düzeldi galibaaa:97:Selam Juliş düzeldi mi bilgisayarınn?
Tutimm iyi geceler canımmmmm benimmmmmmm
Özom bulamıyorum çıldırıcammmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:
Violemin bi ara buydu ona çok yakışıyordu hareketli avatar bakalım çıkıcakmı violem içinnn
bnde artık utancımdn gdemiyorm zatn335dc cnm evet yarın muhakkak arar benim caramiom...
aynen bende ya sokakta çiçek satan çingene kızlar gibiyim diplerim çok uzadı kuaförüm bu ne diyecek çok zor toparlar saçımıhala gidesim yok kuaföre perşembede kaşlarımı aldırıcam
Özommmmmmmm işi gücü bıraktım deminden beri uğraşıyorummmmgözlerim şaşı oldu wallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeşil pabuçlumu bulamadım ama bak bunları buldum tam senlik çok sevimlilerrrr
hehe evet çok az kaldı şaka gibi özom kvauşucaz askerlerimizehoşgeldin violemmmmmmmmm çizelgene bak yaaa aşkın geliyor mu ne
Ne linki kuzum sağ tıklayıp kaydet de, avatar resmine ekle işte. Linke gerek yokkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?