335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

GeCe_KuSu,ozelegtim,Perisoko,hypatia

selam kızlaaaar:80::80: nasılsınız keyifler yerindemiiiiiii
şafak 14

Son düzenleyen: Moderatör:
selam canlarım
geçmişi okuayım dedim de maşallahınız var 5 sayfa okudum koca bir roman bitirmiş gibi oldum vazgçtim başa çıkamıcam çünkü.
hepinizi çok ççok özleim ben şafak sayamıyorum artık. kafa kalmadı ki:26:
artık bu kadar ayrı kalmıcam sizden.
çok fen ahallerdeyim bu ara.
kafam karışık .şafak azaldıkça evlilik korkusu sardı beni.
geldince 1 2 haftaya kadar istemeye gelcekler babam bişey demezse tabi.
bn çok korkmaya başladım:18::18::18:

hoşgeldin canım özlemiştik seni.. niye korkuyosun evlilikten kafanda soru işaretleri mi var tatlım?

hoşgeldin canım özlemiştik seni.. niye korkuyosun evlilikten kafanda soru işaretleri mi var tatlım?

kafam allak bullak violem valla zaman daraldıkça bana bişi olmaya başladı.
çok kafam karışık:18 deli gibi çeyiz alan ben şimdi çeyizci gördüm mü kaçıyorumm:18:korkularım var ailemden uzak kalma korkusu var,geçinememe ,her şeyin büyüsünün kaçması korksu var var allah varr:18::18:

kuzum korkuların bunlar mı tatlım bence güzel şeyler düşün ya bunlar her evlilikte korkulacak sorunlar sen kendine ve aşkına güven gerisi gelir tatlım

korkum babamın izin verömesi değil canım benim.evliliğin her şeyinden korkmaya başladım ben:18:ay çok kararsızım bu sefer de yan çiziyoru m bu yaz nişan olsa da seneye mi düğün olsa diye:18:

korkum babamın izin verömesi değil canım benim.evliliğin her şeyinden korkmaya başladım ben:18:ay çok kararsızım bu sefer de yan çiziyoru m bu yaz nişan olsa da seneye mi düğün olsa diye:18:

canım ama senin bu kaygılarının olmaması lazımdı emin olman lazımdı bir yerde yanlışlık var hatta hemen evlenmek için can atman lazım kuşkam:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…