- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.421
holaaaaaaaaaaaaaaaaa hanımlar:80:
kiminiz,derste,kiminiz iştesiniz bende bugün evdeyim size bakayım dedim ahana çağlomda benim gibi temizlik yapmış....
ahşam olsada millet gelse sıkıldım muhabbet edesim var şafakları attıralım
püüüüüüüüü sana ben banyoları bilem temizledim
çağlom nugget al yanına bir makarna yap ohh miss
tamam cnm kolay gelsin sana işi bitirince gel muhabbet ederiz. akşamda tavuğunu ye gel olurmuu ???
bizde seni özledik kuş kafa :95:çok özledim hepinizi
ay en sevdigim 3 lü ya bayılırım şuan acıktımayy nugget dedin de, canim acayip kizarmis tavuk istedi
evet evet kesin kizarmis tavuk yaninda patates kizartmasi ve salata
hemen temizlige koyuluyorum simdi tutim napimm tembelim iste
ay bugun kıpır kıpır içim 13 gün kaldı ya
sabahta dersim iptal oldu saat 10da alışwrş merkezine attım kndimi
snra ordan çıktım başka yerlere gittim bütün gün giysilerin içindeydim
ama ne varki sdce bi parça alabildm
ama olsun çok güzellllmangodan triko elbise tarzı bişey aldm taytla giycm htta aşkımn geldigi gün onu giyebilirm
hala poşetindehani bakimmmm nirede??
gittm wllaooo çağlom teyzen geliyor demek gözünüz aydın...
335dc demek alışveriş merkezine gittin he ya benim deri görünümlü tayt almam lazım...
bu arada diğer görümcem facebookta arkadaşlık talebi yollamış çok mutlu oldum...
ooo çağlom teyzen geliyor demek gözünüz aydın...
335dc demek alışveriş merkezine gittin he ya benim deri görünümlü tayt almam lazım...
bu arada diğer görümcem facebookta arkadaşlık talebi yollamış çok mutlu oldum...
selam kızlarçok acıktım ben yaa bi de makarna salata falan iyice acıktığımı hissediyorum şu anda :125:
Selam canlarım geçmişi okuyamadım. Ama size bi bakiym dedimm. Yarına çok önemli sınavım var genee. Ahh bi bitse artık şu final haftası vallahi cılığım çıktıAskerim arıyor da kendime geliyorum biraz.. Resmen son günler diye canlarını çıkarıyorlarmış, sabahın köründe baskın var gibi uyandırıp çimento taşıtmışlar, neler yaptırıyorlarmış sırf 11 günleri kaldı diye... Çok sıkılmıştı yavrum artık az kaldı deme bana diyor. 3 günde 1 şafak atıyormuş gibi, çok yoruldum vücudum heryerden error veriyor yaşlanmış gibiyim diyor ben de benim erkeğim güçlüdür dedim durdum çok az kaldı kızlar, artık isyan edersek Allahın zoruna gider valla. Özledim hepinizi güzellerimmmmm. Haftasonu ağlatıcam bu topiiğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şu haftanın acısını çıkarıcammmmmmmmmmmm
şimdi ben geldim ya herkes gider...
selamperim yarınki sınavındada başarılar cnmm
335dc cnm bakacağım deri görünümlü tayt bir yerde buldum 59 tl dedi ama kumaşı çöp torbası gibiydi parlak yani içime sinmedi...
aşkım aradı evi annem açtı teli ama annemle konuştu o sırada komutan çağırmış 5 dk sonra arayacağım demiş aşkımın sesini duyamadım ühüüüüüüüüüüü
bende özledim aşkımın renkli gözlerini anlamlı bakan bakışlarını beni mutlu etmek için uğraştığı çırpınışlarını, her buluşmamızda jelibon yada sosyete şekeri getirmesini ,küstüğümde ona evime jelibonlar yollamasını...benimle alışveriş yaparken benden gizli beğendiğim şeyleri almasını elini cebime sok değip cebinden çıkan kağıtlarda 'seni çok seviyorum' notlarını okumayı...ansızın yaptığı süprizleri...
aşkımm,kalbim sarı papatyan seni çok özledi....:98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?