- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.441
canm zatn 59 çok deilmi bi tayt için :26: yani illa derimi istiyosn blmiyorm ama zarada var sadece bel kısmı deriden yapılmış 40 milyondu sanırmşimdi ben geldim ya herkes gider...
335dc cnm bakacağım deri görünümlü tayt bir yerde buldum 59 tl dedi ama kumaşı çöp torbası gibiydi parlak yani içime sinmedi...
hayırlı olsun cnm ailen bişey dememş aşkında demez snuçta o da aynı okuldn mezun snin bu işi yapma ihtimalinide biliyo... ee gelmesinede az kaldı herşey onun gzünün önünde olucak bi sorun çıkcagını sanmıyormKızlarrrr, az önce bana dizi teklifi geldiii. Aranızda star tv'de gösterimde olan Behzat Ç'yi izleyen varmıı? Ben Müjdat Gezen oyuncusu olduğumdan arayıp yarın için yapımcı ve yönetmenle görüşme teklifinde bulundular ancak ben sınavlarım olduğu için gelemicemi söyledim. Askerime sormadım çünkü onunla görüşmem lazım önce. Babamı annemi aradım onlardan onay çıktı. Refesansım iyi olduğundan içleri rahat. Siz ne diyorsunuz kızlar, aşkım da Müjdat Gezen mezunu olduğundan karşı çıkmaz gibime geliyor ama sizlere de sormak istedim.
Kızlarrrr, az önce bana dizi teklifi geldiii. Aranızda star tv'de gösterimde olan Behzat Ç'yi izleyen varmıı? Ben Müjdat Gezen oyuncusu olduğumdan arayıp yarın için yapımcı ve yönetmenle görüşme teklifinde bulundular ancak ben sınavlarım olduğu için gelemicemi söyledim. Askerime sormadım çünkü onunla görüşmem lazım önce. Babamı annemi aradım onlardan onay çıktı. Refesansım iyi olduğundan içleri rahat. Siz ne diyorsunuz kızlar, aşkım da Müjdat Gezen mezunu olduğundan karşı çıkmaz gibime geliyor ama sizlere de sormak istedim.
Kızlarrrr, az önce bana dizi teklifi geldiii. Aranızda star tv'de gösterimde olan Behzat Ç'yi izleyen varmıı? Ben Müjdat Gezen oyuncusu olduğumdan arayıp yarın için yapımcı ve yönetmenle görüşme teklifinde bulundular ancak ben sınavlarım olduğu için gelemicemi söyledim. Askerime sormadım çünkü onunla görüşmem lazım önce. Babamı annemi aradım onlardan onay çıktı. Refesansım iyi olduğundan içleri rahat. Siz ne diyorsunuz kızlar, aşkım da Müjdat Gezen mezunu olduğundan karşı çıkmaz gibime geliyor ama sizlere de sormak istedim.
kızlar hepinizee selammm son 11 günnnnnben
m aşkımda isyanlarda son gnler onlarında çok üstlerinee gidiyolar artıkk o askeriyedennn kurtulsınn istiyorummmmmm ama geçicek inşallah b haftayı saymazsak 1 hafta diyebilirizzzzz
cnmm senin adına sevindim 11 gün ne kadar güzel yaainşş hemen kavuşun benm 22 offff geçicek inşşş
yaaa inanırmısınız hep buraya bu topiğe şafağımın 20 lere düştüğünü yazmak istemiştim
daha askere gitmesine aylar varken bile bu topiğe gelir asker yolu bekleyenlerin duygularını okur şafakları azalanlara imrenirdim
ama şimdi ben de yazıyorum çook şükür Allahımmm şafak 25 kayseri
ama nedense şu son günler diğer günlerden daha zor geçiyor
daha bir sabırsız oluyor her iki tarfata
hatta hiç geçmiyor gibi oluyor
Allah herkese sağ salim kavuşmayı nasip etsin askerlerine
yaaa inanırmısınız hep buraya bu topiğe şafağımın 20 lere düştüğünü yazmak istemiştim
daha askere gitmesine aylar varken bile bu topiğe gelir asker yolu bekleyenlerin duygularını okur şafakları azalanlara imrenirdim
ama şimdi ben de yazıyorum çook şükür Allahımmm şafak 25 kayseri
ama nedense şu son günler diğer günlerden daha zor geçiyor
daha bir sabırsız oluyor her iki tarfata
hatta hiç geçmiyor gibi oluyor
Allah herkese sağ salim kavuşmayı nasip etsin askerlerine
cnm ewt şaka gibi ama bitiyoo hepimiz için son günler tam bir işknece ama geçicekkk inşallah daha önce hiç seni görmedim neden yazmıyodun bak hep birlikte geçridik yedik şafaklarııı
canım öyle deme sadece 10 gün fark var aramızda ve ben tam 120 gündür aşkımı göremiyorum
hem yine hep birlikte askerleri geç gelenler içinde burada şafak saymaya devam edicezzz veeee şafaklarınn hepsiniii yok edicezzzzzzzz öldürücezzz yicezzzzzz
çaglom 1546 sayfa tam olarak sdce sende öyle gzüküyo sanırım :26:
kıvılcım
madem sende bizdensn nedn yazmıyosnneden tanımadk seni
sende emayn gbi gçmi buldn bizi :26:
nese artık ugrarsın
layy layyy layyyyyy
son 13 gn askerimmmmmmm
veda et artık geliboluyaaaaaaaa
aşkın bekler seni burdaaaaa
hiç izin kullanmadıkki canmkac gün izin kullandınız canım?
ilk başlarda hep yazıyprdum cnm aslında ilk günler yada başka topiğede yazmış olabilirim sonra uzun süre uğrayamadım siteye ..iş güç filan derken..
az önce aklıma geldi bi bakayım dedim kimin nekadar kalmış şafaklar ne durumda
valla yemişsiniz şafakları kızlar ne güzel..
oohh çok şükür tamamen bitsin ozaman bayram havası olucak bu topikte
izin kullanmayanların daha az tabi ama benimki iki defa izin kullandığı için ay sonunda çıkıyor maalesef
öle de cnm oraya gidip eşimi görüyorum ben ondan hiç bişey anlamıyorum yani tamam çok şükür ki gidip görme imkanım var yoksa ne olurdu ama hep sil baştan aynı acıyı her gidip gelmem de yaşıyorum ve artık o ayrılıkları yaşamak istemiyorum artık tamamen gelsin ben de hem kocama hem de 5 aydır doğru dürüst gid,pte kalamadığım evime kavuşuyum
lalaalaaaa :103::87:
şaka gbi ya son 13 gün çok mutluymm:123:
benim aşkımda çok bunalmş kızlar ohh yalnz deilimya 337leri hiç sevmiyo aşkım çok bunalttılar beni yeter dio :26: snra knuuşyoduk dioki bide sıpa :82:
aşkım bn buraya alıştm gliba özlicekmym acaba dioondn snra dedi seni grürsem dünya umrumda deil dedm üzülme gderiz ziyarete yok yok kalsın diyo
hiç izin kullanmadıkki canm
ama 18nde çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?