335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

şimdi ben geldim ya herkes gider...
335dc cnm bakacağım deri görünümlü tayt bir yerde buldum 59 tl dedi ama kumaşı çöp torbası gibiydi parlak yani içime sinmedi...
canm zatn 59 çok deilmi bi tayt için :26: yani illa derimi istiyosn blmiyorm ama zarada var sadece bel kısmı deriden yapılmış 40 milyondu sanırm
hayırlı olsun cnm ailen bişey dememş aşkında demez snuçta o da aynı okuldn mezun snin bu işi yapma ihtimalinide biliyo... ee gelmesinede az kaldı herşey onun gzünün önünde olucak bi sorun çıkcagını sanmıyorm

ooo perişkom ya ne gezel benir arkadaşım teklif almış anım aşkın birşey demez bence zaten bu sizin işiniz olacak ne kadar erken olaya başladın o kadar ii değil mi

Pericim hayırlı olsun canımm askerinde bişey demiyecektir eminim ama tabii asker psikolojisindeler şu an ama en fazla bi düşünelim der ve sonra ewetttt derrrr bizde seni izlerizz

kızlar hepinizee selammm son 11 günnnnn ben
m aşkımda isyanlarda son gnler onlarında çok üstlerinee gidiyolar artıkk o askeriyedennn kurtulsınn istiyorummmmmm ama geçicek inşallah b haftayı saymazsak 1 hafta diyebilirizzzzz

cnmm senin adına sevindim 11 gün ne kadar güzel yaa inşş hemen kavuşun benm 22 offff geçicek inşşş

Perimmm hayirli olsun canim arkadasim bu ne güzel bir haber.. Enisteyi en iyi sen bilirsin ve eger sen gercekten yapmak istiyorsan eminim oda onayliyacaktir..

Benim moralim bozuldu fena yaa, teyzeme vermediler vize gelemiyor=(
ciktim disariya sigara alicaktim artik yeter icmem lazim dedim, büfeye girdim pisman oldum ee birsey almadan ciksamda olmicak bende bir sise bira aldim adamlar beni ayyas sandilar sanirim

yaaa inanırmısınız hep buraya bu topiğe şafağımın 20 lere düştüğünü yazmak istemiştim
daha askere gitmesine aylar varken bile bu topiğe gelir asker yolu bekleyenlerin duygularını okur şafakları azalanlara imrenirdim

ama şimdi ben de yazıyorum çook şükür Allahımmm şafak 25 kayseri
ama nedense şu son günler diğer günlerden daha zor geçiyor
daha bir sabırsız oluyor her iki tarfata
hatta hiç geçmiyor gibi oluyor
Allah herkese sağ salim kavuşmayı nasip etsin askerlerine

cnmm senin adına sevindim 11 gün ne kadar güzel yaa inşş hemen kavuşun benm 22 offff geçicek inşşş

canım öyle deme sadece 10 gün fark var aramızda ve ben tam 120 gündür aşkımı göremiyorum
hem yine hep birlikte askerleri geç gelenler içinde burada şafak saymaya devam edicezzz veeee şafaklarınn hepsiniii yok edicezzzzzzzz öldürücezzz yicezzzzzz

cnm ewt şaka gibi ama bitiyoo hepimiz için son günler tam bir işknece ama geçicekkk inşallah daha önce hiç seni görmedim neden yazmıyodun bak hep birlikte geçridik yedik şafaklarııı

aminnnnnnnnnnnnnnnnn
hayirlisiyla insallah kavusalim sagsaglim sevdiklerimize..
Allahim baska ayriliklar vermesin insallah..
Ömür boyu mutlu,huzurlu,sicak bir yuva dilerim hepimizeeeeeeeeeee

cnm ewt şaka gibi ama bitiyoo hepimiz için son günler tam bir işknece ama geçicekkk inşallah daha önce hiç seni görmedim neden yazmıyodun bak hep birlikte geçridik yedik şafaklarııı

ilk başlarda hep yazıyprdum cnm aslında ilk günler yada başka topiğede yazmış olabilirim sonra uzun süre uğrayamadım siteye ..iş güç filan derken..
az önce aklıma geldi bi bakayım dedim kimin nekadar kalmış şafaklar ne durumda
valla yemişsiniz şafakları kızlar ne güzel..
oohh çok şükür tamamen bitsin ozaman bayram havası olucak bu topikte
izin kullanmayanların daha az tabi ama benimki iki defa izin kullandığı için ay sonunda çıkıyor maalesef

öle de cnm oraya gidip eşimi görüyorum ben ondan hiç bişey anlamıyorum yani tamam çok şükür ki gidip görme imkanım var yoksa ne olurdu ama hep sil baştan aynı acıyı her gidip gelmem de yaşıyorum ve artık o ayrılıkları yaşamak istemiyorum artık tamamen gelsin ben de hem kocama hem de 5 aydır doğru dürüst gid,pte kalamadığım evime kavuşuyum

lalaalaaaa :103::87:
şaka gbi ya son 13 gün çok mutluymm :123:
benim aşkımda çok bunalmş kızlar ohh yalnz deilim ya 337leri hiç sevmiyo aşkım çok bunalttılar beni yeter dio :26: snra knuuşyoduk dioki bide sıpa :82:
aşkım bn buraya alıştm gliba özlicekmym acaba dio ondn snra dedi seni grürsem dünya umrumda deil dedm üzülme gderiz ziyarete yok yok kalsın diyo

Son düzenleme:
çaglom 1546 sayfa tam olarak sdce sende öyle gzüküyo sanırım :26:
kıvılcım
madem sende bizdensn nedn yazmıyosn neden tanımadk seni
sende emayn gbi gçmi buldn bizi :26:
nese artık ugrarsın

layy layyy layyyyyy
son 13 gn askerimmmmmmm
veda et artık geliboluyaaaaaaaa
aşkın bekler seni burdaaaaa

kac gün izin kullandınız canım?

hımm ondan hatırlayamadım canımm olsun şu anda tüm 335. dönemler olarak aydan düşmüş bulunuyoruzzz bu bile 100 küsür günlerden sonra bi mucize

canım elbette evli olduğun için bize göre çok daha zordur insanın o eve giresi gelmez heryerde onu görürsün ben bile çok uzun süre aşkımla gittiğimiz yerlere gidemedim ama az öncede dediğim gibi aydan düştük allahın izniyle bugünlerde geçicek bu zamana kadar hep güçlü olduk son zamanlardada güçlü olup üzmeyelim askerlerimizi

merakk etme canım benim hepimizin askerleri aynı ayy varyaaa geldiklerinde askeriyenin önünden geçmezler ama şubat 1 de asker değiliz diye gidip imza atıcaklarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…