335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Evet başlasın artık hazırlıklarr bende haftaya saçımı boyatıcam hafta başından itibaren artıkın alışverişşş bşlasınn kaç aydır kuaför yüzü görmedimm

aynen cnm bende bayağdır dip boyamı yaptırmıyordum bayağ uzadı dibiminşallah sorun olmaz bu kadar uzadı diye aynı rengi tutturur yoksa ben çıldırırım...:95:

uykumda yok sabahta iş var of son iş günü neseki pazartesi bende bursaa gideceğim şafaak 16 olcek

benimde uykum yavaştan gelmeye başladı özom :18:

hadi kızlar uyualım bizde gevze artık gir topiğimize özlemiştik seni ii geceler canlar

evet özom ve gevezem iyi geceler canlarım yarın nasılsa tatil günü bol bol konuşuruz bende biraz geç kalkarım bu sabah sizinle daha fazla vakit geçiririm iyi geceler askerlerinizi görün rüyalarınızda mujuuuu

Günaydinn günaydinn
yine erkenden ayaktayim, öglen kütüphaneye gidip ders calisacagim..
2gün önce alisveris yaptigim kirtasiyede is ilani asmislardi dikkatimi cekti, dün aksam oturup düsününce neden olmasin dedim ve askimdan izin aldim, gidip basvuracagim.. Calismak istiyorum böyle evde bos bos oturmak mahfediyor beni alisk degilim hic.. Hem maddi anlamdada aileme yük olmam en azindan kendi harcligimi cikartirim..
Bana sans dileyin canlarim, kütüphaneden sonra kuaföre gidip saclarimi kestirecem ve sonrada is icin sormaya gidecem..
Aksam insallah iyi haberlerle gelirim size, kendinize iyi bakin öpüldünüzzz:80:

Son düzenleme:
kizlaar gittim is görüsmesine ve anlasamadik=(
ben sadece carsamba ve persembe günleri bosum onlarada sali ve cuma calisacak birisi lazimmis=(
ama baska biryer daha kesfettim oraylada görüsmek istiyorum insallah bulacam calisacak bir yer=)
telefonum bozuldu bugün simdi sirf o yüzden babamlara gidiyorum aldigim yere götürüp vericem nalet seyi=(
gece buralarda olurum yine öptüm hepinizii

selam kızlar
ben çok fna regl oldum yataktan kalkamıyorum çok sancım var size bakmak için geldim yataktan kalkamıyorum daha iyi hissedersem kendimi geleceğim öpüldünüz...
:80:

ay cnm bu çok güzellllllllllllllll
evet canım ben iki hafta daha daynacağım yapacak birşey yok 337 lerin yüzünden ceza aşlmışlar ayrıca bir asker firar etmiş orda baya gerginmiş ortam
bnmkide hiç sevmiyo 337leri 30 yşında adamlar sıraya sokuyorm knuşuyolar dio
Şafaklar attıı
Şafağımız NE ATLET NE DON SADECE ON
bnmde yarın ne atlet ne don sadece ONNNNN
alırım senin için arkadaşım gel perişkoyu,violeyi,kuşkayı,335i burda olmayan ıuykucu kızları çekiştiririz
neeeeeeeee
selam kızlar
ben çok fna regl oldum yataktan kalkamıyorum çok sancım var size bakmak için geldim yataktan kalkamıyorum daha iyi hissedersem kendimi geleceğim öpüldünüz...
:80:
Tutimmmmm 1. yılınız kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn
aşkın glene kaadar geçmesi en zor gün bu ama snra hep mutlu ol

bn geldm ama hemen gidicm okulumn son gnüydü bugn ama sınav haftası wr önümde çok tırsıyorm hmde p.tesi başlıyo hemen o yüzdn hftasnu yokum buralarda
aşkımda yarın çarşıya çıkıcak gittigindn beri 2.kez kamerada görcm
we snrasında gevezemin dediigi gbi ne atlet ne don sadece ON ! kalck
dün yatmadan dua ettim hpimiz için içimden geldi
sizde bana dua edin şu snawları sag salim atlatıym

son 11 çnakkale elvedaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin canım sınavlarında çok çok başarılar inşallah atlatırsın hepiciğini ne güzel aşkını da görüceksin senin için moral olur hem

Canlarımmmmmm selammmmmmmmmm!!!! Üniversitenin son sınavına girdim ve işin büyük kısmı bugün bitmiş olduuu!! Üniversite bitti, artık sadece pedagoji sınavlarım var onlarda kolay Çok özledim sizlerii, artık sizinim rahat rahatt ohhhhhhhh Çok mutluyum ben yaa sınavlarım güzel geçtii, şafaklar nerdeyse bitti, o kadar mutluyumkiii Çok felaket bi hafta geçirdim, burnumu kaşımaya zamanım yoktu ama atlattım şükür en iyi şekilde. Evime bi geldim misler gibi olmuş, temizletmiştim bugün malum hafta boyu hiçbişeye elimi süremedimm.. Sonra doldurdum küvetii köpüklerin içine attım kendimii şimdide fındıklı cappucinomla sizlerleyim işteee!!! Nasılsınız bakalımmmmmmmmmm

Desene bu hafta bendim haftaya sen. Allah kolaylık versin canım hepsini yaparsın en güzel şekildee. Ayy ne güzell kameradan konuşmak şu son günlerde çok romantik olur Dua için saolll bende sınavların süper geçer inşallah diye sana dua edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…