- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.641
Evet başlasın artık hazırlıklarr bende haftaya saçımı boyatıcam hafta başından itibaren artıkın alışverişşş bşlasınn kaç aydır kuaför yüzü görmedimm
uykumda yok sabahta iş var of son iş günü neseki pazartesi bende bursaa gideceğim şafaak 16 olcek
aynen cnm bende bayağdır dip boyamı yaptırmıyordum bayağ uzadı dibiminşallah sorun olmaz bu kadar uzadı diye aynı rengi tutturur yoksa ben çıldırırım...:95:
benimde uykum yavaştan gelmeye başladı özom :18:
özom violem dişinden ameliyat olucaktı ya belki olmuştur ağrısı sızısı varsa ondan gelememiştir...
hadi kızlar uyualım bizde gevze artık gir topiğimize özlemiştik seni ii geceler canlar
şafak 9 haftaya yokuz[/QUOTE
ayyy bütünn güzell ifadelerrrr artıkk bizim içinnn kavuşma anını düşününce içim bi garip geliyo son 240 saatte geçsin bitsin inşallah
ay cnm bu çok güzellllllllllllllllkızlaaar bugün fikrim geldi kocişe hem hediye olucak hem de bizim için güzel bi eşya şarap bardağı aldım sadelerinden ve vitray boyayla boyucam üstünü renklendiricem kalpli malpli çok güsel olucak haftasonu yapıcam gösteririm size de
Eki Görüntüle 123698
böyle bişiler yapıcam işte kafama görenasıl sizce?
bnmkide hiç sevmiyo 337leri 30 yşında adamlar sıraya sokuyorm knuşuyolar dioevet canım ben iki hafta daha daynacağım yapacak birşey yok 337 lerin yüzünden ceza aşlmışlar ayrıca bir asker firar etmiş orda baya gerginmiş ortam
bnmde yarın ne atlet ne don sadece ONNNNNŞafaklar attıı
Şafağımız NE ATLET NE DON SADECE ON
neeeeeeeeealırım senin için arkadaşım gel perişkoyu,violeyi,kuşkayı,335i burda olmayan ıuykucu kızları çekiştiririz
Tutimmmmm 1. yılınız kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnselam kızlar
ben çok fna regl oldum yataktan kalkamıyorum çok sancım var size bakmak için geldim yataktan kalkamıyorum daha iyi hissedersem kendimi geleceğim öpüldünüz...:80:
bn geldm ama hemen gidicmokulumn son gnüydü bugn ama sınav haftası wr önümde çok tırsıyorm hmde p.tesi başlıyo hemen o yüzdn hftasnu yokum buralarda
aşkımda yarın çarşıya çıkıcak gittigindn beri 2.kez kamerada görcm
we snrasında gevezemin dediigi gbi ne atlet ne don sadece ON ! kalck
dün yatmadan dua ettim hpimiz için içimden geldi
sizde bana dua edin şu snawları sag salim atlatıym
son 11 çnakkale elvedaaaaaaaaaaaa
bn geldm ama hemen gidicmokulumn son gnüydü bugn ama sınav haftası wr önümde çok tırsıyorm hmde p.tesi başlıyo hemen o yüzdn hftasnu yokum buralarda
aşkımda yarın çarşıya çıkıcak gittigindn beri 2.kez kamerada görcm
we snrasında gevezemin dediigi gbi ne atlet ne don sadece ON ! kalck
dün yatmadan dua ettim hpimiz için içimden geldi
sizde bana dua edin şu snawları sag salim atlatıym
son 11 çnakkale elvedaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?