335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

mrh kızlar benm şafak düşeceği yerde çoğalıyoo valla aşkıma yol izni yokmuş onun için ayın 30 da çıkıcakmış ne güzel bu gece 19 diycektim tekrar 21 diyorummm

Yaaa kıyamammmm Ne kadar sinir bozucu olduğunu tahmin edebiliyorum arkadaşım. Her işte bi hayır vardır üzülmemeye çalış, 2 güncük demiyorum çünkü saatler bile fazla geliyor artık, anlıyorum

Yaaa kıyamammmm Ne kadar sinir bozucu olduğunu tahmin edebiliyorum arkadaşım. Her işte bi hayır vardır üzülmemeye çalış, 2 güncük demiyorum çünkü saatler bile fazla geliyor artık, anlıyorum

off evet evet evet 2 gün kolay mıı yaa hadi geçir geçirebiliyosan bu komutanlara sinir oluyorum ne biçim bi yere düştüyse benmkide evci vermezler yol izni yok ohhhhh valla ayın 30 ne demek yaaa:84::84::84:

selam kızlar
ben çok fna regl oldum yataktan kalkamıyorum çok sancım var size bakmak için geldim yataktan kalkamıyorum daha iyi hissedersem kendimi geleceğim öpüldünüz...
:80:

tutim geçmiş olsun tatlım ya dikkat et kendine bu regl hepimizin canını yakıyor
mrh kızlar benm şafak düşeceği yerde çoğalıyoo valla aşkıma yol izni yokmuş onun için ayın 30 da çıkıcakmış ne güzel bu gece 19 diycektim tekrar 21 diyorummm

musurcum kıyamam tatlım ya neden öyle yapmışlar ki çok aşırı:26: ama korkma o da gececek alacaksın askerini:98:

tutim o regl ağrısından çoğumuz muzdaripiz bana doktor çocuk doğursan da geçmez bu regl ağrın dedi zor geçer dedi benimki genetikmiş iki profa gittim ikisi de aynı şeyi söyledi bi ağrı kesici falan al canım ayaklarının altına sıcak su koy bi de adaçayı iç ben hepsini yapıyorum her ay sen de dene belki iyi gelir tatlım geçmiş olsun

bilmiyorum yapacak bişey yokk 2 gün daha ekledik şafağa bu gidşle biz kavuşamıycazz karamsarlık çöktü içime iice yaa bu gece 10 lu rakamlara düşüyodukkk

perişkooomm sınavların mı vardı annem özledim seni
Özommmmmmmm final haftamdı bebeğimmm bitti şükürrr kavuştukkkkkkkkkkk
bilmiyorum yapacak bişey yokk 2 gün daha ekledik şafağa bu gidşle biz kavuşamıycazz karamsarlık çöktü içime iice yaa bu gece 10 lu rakamlara düşüyodukkk

Ayy öyle deme Musur yaa, altı üstü 2 güncük geçicek hemen canım

2 gün cük ama geçmeyince saatler bile geçmiyoo işte napalım çaresi yok dayancazz can sağlığı geç olsun güç olmasın allahtan uçakla gelcek kocam 1 saat sonra burda olur kendimi teselli ediyim bari

Tutim hastaymış yaaa, şimdi nasılsın Tutişkommmmmmmm ?? :26:

tutim geçmiş olsun tatlım ya dikkat et kendine bu regl hepimizin canını yakıyor

musurcum kıyamam tatlım ya neden öyle yapmışlar ki çok aşırı:26: ama korkma o da gececek alacaksın askerini:98:

hepinize tek tek teşekkür ederim canlarımmmm...aşkımın sesini duydum çok mutlu oldummm yarın normalde çarşıları yokmuştu komutanları ile konuşmuşlar bilet almak için komutanı izin vermiş yarın aşkım çarşıya çıkıyor hemen toparlanmam lazım web camda konuşucaz aşkımla inşallah...

bu arada violem sorma benim dr umda aynı şeyi dedi evlensende geçmez aynı kalır dedi sancıların dedi sancı bir şekilde yediklerinle alakalı dedi ayaklarını sıcak tut yeter dedi...sağlıklı bir bayan böyle sancılar çeker dedi normal bunlar dedi....:94:

dip not:canlar ben bu pazartesi ailemle tatile gidiyorum kaplıcalara kafam dağılır diye düşünüyorum hemde geldiğimde aşkımın gelmesine az kalmış olucak...

Hoşgeldin Tutimmm Aynı şeyleri yengem (jinekolog) bana da söylemişti. Bu ağrılar sağlıklı olduğunu gösteriyor demiştiiiiiii.. Tatil çok iyi gelecek canım sanaa ohh kaplıcalarda rahatlarsın bi güzellllll. Ay bak bunu sana benzettimm bennn aşkısını bekliyor camın önünde çok sevimliiiiii

perimmm bu avatar süpermişşşşş aşkımın gelmesine yakın koyacağım bunu avatarıma çaldım tatlım saol...kaplıcaları çok seviyorum hemde kaplıca suyu benim cildime çok iyi geliyor şişelere doldurup ewe getiricem arada yüzüme püskürtücem gerçekten çok iyi geliyor...sanırım sizin askerlerinize kavuştuğunuz hafta yanınızda olamıcam ama minibook umu alıcam yanıma internet varsa girerim nete orada...

Zaten avatarına koyarsın diye yolladım bebişkooommmm yaaa haftaya burda olmalısınnn şafak doğan güneş dediğimdeeeeeeeee vardır net al sen ufaklığııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…