335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Artıkk eğlenmek zamanıııı bayılıyorum bu şarkıyaaaaaaaa, Klipte süperrrrrrrrrrr loka loka lokaaaaa [video=youtube;XAhTt60W7qo]http://www.youtube.com/watch?v=XAhTt60W7qo[/video]

içimde acayip bi coşku var kocişin de sesi çok güzel geliyodu musmutluyum
şafağımda azıcık kaldı muhteşem hissediyorum kendimi 9 gün sonra yanımda bitanemolucak onunla uyucam onla uyanıcam dünya benim etrafımda dönücek uçuşucam havalarda oyyyy hemen gelsin o gün

Atarsa 9 Haftaya yokuzzzzzzzzzzzzz !!!!!!!! Ayyyyy kalbimde kelebekler uçuyorrrr deliricem sanırımmm mutluluktannn Allahım sen aklıma mukayet olllllllllllllllllllllllllllllll

cnmm senin adına çok sevindim öle güzel anlatmışsın kii onla uyuyup onla uyancam diye kendimi bile bi an öle hissettim ne güzel allah bozmasın ve bi daha bizleri askerlerimizden ayırmasın

hahaahha Özom ne demekkk ordaaa burda değil askeriyede yokuzzzzz !!!! Askerimin geldiği günün akşamı bile burda olucam sana söööööööözzzzzzzzzzz!!!!

cnmm senin adına çok sevindim öle güzel anlatmışsın kii onla uyuyup onla uyancam diye kendimi bile bi an öle hissettim ne güzel allah bozmasın ve bi daha bizleri askerlerimizden ayırmasın

canım viole için bende çok seviniyorum biz evci çıkardık ama o hiç göremedi senle benimde az kaldı aslında evci çıkaracağımız zamanda nmehtaplarımız hemencik geçiyordu bu son evcimiz olacak onlar bize gelecek:81:

özoşçum yaa ben napıyım benm zamanıma herkes askerine kavuşuyoo kaldım buralarda yapayanlız umarım uğrarsınız arada
mağdurum ben mağdurum çok mağdurum mağdurum

Askeriimmmmmm gördün müüü biz kazandıkkkkk. Çok zor günler geçirdik ama bitti sevgilimmm, geliyorsun işte... Ayyy hem ağlıyorum hem gülüyorum mutluluktannn

özoşçum yaa ben napıyım benm zamanıma herkes askerine kavuşuyoo kaldım buralarda yapayanlız umarım uğrarsınız arada
mağdurum ben mağdurum çok mağdurum mağdurum

tatlım ben ve tutim de burdayız baya benle aranda 3 gün var sadece tatlım o 3 günde heecandan çatlarsın hazırlık falan yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…