- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.701
Askeriimmmmmm gördün müüü biz kazandıkkkkk. Çok zor günler geçirdik ama bitti sevgilimmm, geliyorsun işte... Ayyy hem ağlıyorum hem gülüyorum mutluluktannn
Askeriimmmmmm gördün müüü biz kazandıkkkkk. Çok zor günler geçirdik ama bitti sevgilimmm, geliyorsun işte... Ayyy hem ağlıyorum hem gülüyorum mutluluktannn
Özooşşşşş sonunda azmettim ve buldum senin yeşil pabuçluyu yeşil kafalıyııı 2 saattir bunla uğraşıyorum sözümün eriyimdirrrrhahhahah bakk sevgilisi de varmış bununnnn ay tam sen yaaaa senle bütünleşti bunlarrrrrrrr hahah çok sevimliiiiiiiiiii
ah perim sorma hele ben hiç görmedim 3,5 aydır msnden bile göremedim şimdi biticek ama çok az kaldı canım bende arada ağlayıp arada sırıtık geziyorum duygu yoğunluğu içindeyim :97:
ayyyyyyyyyyy sağol ya canım benimhangisini koysam hepsi b iririnden güzel
hergün birini koy bebişim, seni bunlarsız düşünemiyorummmm
perim koyuyordum ama geçersiz dosya tipi diyor ya
küçültmek gerekiyo galiba canım :26:
özommm hiçbiri mi olmuyorrrrrrrrnası olmaz ama yaa ben bu siteye uygun yerden aldım bunlarııı hiçbiri mi olmadıı?
üzülme özom hemen ben bunun ebatınıkuculturum sen hangısını begendın soyle kuculteyım hangısı ıse
üzgünüm özom bunun ebatları eşit olmadığı için küçültünce bu siteye göre olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?