335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Askeriimmmmmm gördün müüü biz kazandıkkkkk. Çok zor günler geçirdik ama bitti sevgilimmm, geliyorsun işte... Ayyy hem ağlıyorum hem gülüyorum mutluluktannn

ah perim sorma hele ben hiç görmedim 3,5 aydır msnden bile göremedim şimdi biticek ama çok az kaldı canım bende arada ağlayıp arada sırıtık geziyorum duygu yoğunluğu içindeyim :97:

Özooşşşşş sonunda azmettim ve buldum senin yeşil pabuçluyu yeşil kafalıyııı 2 saattir bunla uğraşıyorum sözümün eriyimdirrrr hahhahah bakk sevgilisi de varmış bununnnn ay tam sen yaaaa senle bütünleşti bunlarrrrrrrr hahah çok sevimliiiiiiiiiii

Eklentiler

• $0053.gif
    92,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $0007.gif
    13 KB · Görüntüleme: 48
  • $0040.gif
    74,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $0009.gif
    13 KB · Görüntüleme: 49
  • $0008.gif
    45 KB · Görüntüleme: 51

ayyyyyyyyyyy sağol ya canım benim hangisini koysam hepsi biririnden güzel

ah perim sorma hele ben hiç görmedim 3,5 aydır msnden bile göremedim şimdi biticek ama çok az kaldı canım bende arada ağlayıp arada sırıtık geziyorum duygu yoğunluğu içindeyim :97:

kıyamam sanaaa yaaaaa evet ben de en azından 1 kez gördümm sen hiç görmedin canımm işte biz kazandık ama bak sadece 9 günümüz kaldıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…