- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.721
selamlar ben geldiiimmmm
off yaa canım acaip patlamış mısır istiyo ama kendi sabrımı çlçüyom bakalım ne kadar sabredebilcemyarın öğretmen arkadaşlarımla bizde toplancaz
d günü partsi var sizde gelinn
ay bi alışveriş listesi çıkardım kol kadar
saol cnm seninde 9 oldu şafak ayyyyyyyyhoşgeldin canım sınavlarında çok çok başarılar inşallah atlatırsın hepiciğinine güzel aşkını da görüceksin senin için moral olur hem
teşekkrlr cnmDesene bu hafta bendim haftaya sen. Allah kolaylık versin canımhepsini yaparsın en güzel şekildee. Ayy ne güzell kameradan konuşmak şu son günlerde çok romantik olur Dua için saolll bende sınavların süper geçer inşallah diye sana dua edicem.
ne atlet ne don sadece 10hahaha süpeerrrrrrrrrrrrrr !!o zaman 2 gün sonra ne kola ne fanta sadece yedigün
ay cnm o snradan eklenen günler çok koyuyo bnada 1 gn eklenmişti ama bak geçiyo işteeebilmiyorum yapacak bişey yokk 2 gün daha ekledik şafağa bu gidşle biz kavuşamıycazz karamsarlık çöktü içime iice yaa bu gece 10 lu rakamlara düşüyodukkk
işteeeeee bizim kuşkimiz buuselamlar ben geldiiimmmm
off yaa canım acaip patlamış mısır istiyo ama kendi sabrımı çlçüyom bakalım ne kadar sabredebilcemyarın öğretmen arkadaşlarımla bizde toplancaz
d günü partsi var sizde gelinn
ay bi alışveriş listesi çıkardım kol kadar
karnım çok ağrıyor
kuşkam ve 335dc hoşgeldiniz ...
hşbuldk cnmkarnım çok ağrıyor
kuşkam ve 335dc hoşgeldiniz ...
hşbuldk cnm
majezik iç iyi geliyor.. bn hep onu kullanıyorm ama böbreklere zararlı diye duydum geçen gün ya bi bilginiz varmı kızlar :26: bide bişey dha sorcm leke we ıslaklık yapmayn roll ol biliyomusnz tavsiye edebilicegnz bişey wrmı ??
en son aşkımla adaya gitmiştk askere gitmedn hasta olmuştm aşkm almıştı majezigi kıyamıyorm içmeye duruyo kutusu
Ufff ne bu her ay çektiğimizzz yaaa, saçımı başımı yoluyorum her ay o sancıdannnnnnnbenimki de çok yakınn.. Huf tutim kıyamam yaaa, ilaç alıyor musun? Bana yasak malesef midemden ama tahammül edemiyorum o ağrıyaaa içiyorum sürekli adetkenn..
hşbuldk cnm
majezik iç iyi geliyor.. bn hep onu kullanıyorm ama böbreklere zararlı diye duydum geçen gün ya bi bilginiz varmı kızlar :26: bide bişey dha sorcm leke we ıslaklık yapmayn roll ol biliyomusnz tavsiye edebilicegnz bişey wrmı ??
en son aşkımla adaya gitmiştk askere gitmedn hasta olmuştm aşkm almıştı majezigi kıyamıyorm içmeye duruyo kutusu
cnm şmdi baktım yorumlarınada fiyatınada .. evet normalden dha phalı ama olsun organikse annem için fiyatının önemi yok zatenmajezik deil de bana doktorum cycladol die bi hap verdi ilk gün bi alıyorum bi daha misss :112:hiç ağrım olmuyo
leke ve ıslaklık yapmayan roll on da amway'de var hem de sıfır ter kokusu üstelik organik cilde zararı yok canım tavsiye ederim diğerlerinden biraz fiyatlı ama sağlıklı
amway mı carrefourda amway in ne işi var yaw oda avo,oriflame gibi elden satılmıyormu yaw ???
annem amway ın temizlik ürünlerini alıyordu bir ara ordan biliyorum
cnm bende hiç ilaç kullanmayı sevmem öyle alışmışım sadece jinekoloğum bir ilaç verdi ağrısına dayanamayınca bugün ilk kez aldım onu faydası oldu ağrıyı aldı...ama sevmiyorum ilaç kullanmayı...
majezik benim mideme dokunuyor cnm ya..denemek için roll on lady speed stıck aldım en son sımdılık memnunum
bi sn şuan beynimde fişekler çaktı annemde ona bnzer bişeyler alıyodu temizlk malzemesi off nerde bulcm bn onu ypan kişiyi ya nese gttigdiyordn bakarm o zamn :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?