335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selamlar ben geldiiimmmm
off yaa canım acaip patlamış mısır istiyo ama kendi sabrımı çlçüyom bakalım ne kadar sabredebilcemyarın öğretmen arkadaşlarımla bizde toplancaz
d günü partsi var sizde gelinn
ay bi alışveriş listesi çıkardım kol kadar

Hoşgeldin kuşşş. Ay bu ne herkes mısır yiyor bugünnnn. Yesene canım ufacıksın zaten ne gerek var ölçüğ biçmene bende yarın alışverişe gidicemmmmm aşkım içinnnn artıkkkkkkkk o gittiğinden beri ilk kez çıkıcammm gene onun içinnn solaryuma da başlıyorum kapkara olup gelcemmm

hoşgeldin canım sınavlarında çok çok başarılar inşallah atlatırsın hepiciğini ne güzel aşkını da görüceksin senin için moral olur hem
saol cnm seninde 9 oldu şafak ayyyyyyyy
teşekkrlr cnm evet knuşcaz inş 2. olcak bu sınavlardada hakkımda hayırlsı azimle s...
hahaha süpeerrrrrrrrrrrrrr !! o zaman 2 gün sonra ne kola ne fanta sadece yedigün
ne atlet ne don sadece 10 aşkıma söyledm hey allhm aşkm bnları bn demiyorm diyo bnuda ögrendigm iyi oldu elbt 7yede düşücz
bilmiyorum yapacak bişey yokk 2 gün daha ekledik şafağa bu gidşle biz kavuşamıycazz karamsarlık çöktü içime iice yaa bu gece 10 lu rakamlara düşüyodukkk
ay cnm o snradan eklenen günler çok koyuyo bnada 1 gn eklenmişti ama bak geçiyo işteee hem tek kalmıcaksn biz onlar geldigindede brda olucz
işteeeeee bizim kuşkimiz buu kendine geldn umarm yetti sana bu kadar

karnım çok ağrıyor

kuşkam ve 335dc hoşgeldiniz ...

Ufff ne bu her ay çektiğimizzz yaaa, saçımı başımı yoluyorum her ay o sancıdannnnnnn benimki de çok yakınn.. Huf tutim kıyamam yaaa, ilaç alıyor musun? Bana yasak malesef midemden ama tahammül edemiyorum o ağrıyaaa içiyorum sürekli adetkenn..

karnım çok ağrıyor
kuşkam ve 335dc hoşgeldiniz ...
hşbuldk cnm
majezik iç iyi geliyor.. bn hep onu kullanıyorm ama böbreklere zararlı diye duydum geçen gün ya bi bilginiz varmı kızlar :26: bide bişey dha sorcm leke we ıslaklık yapmayn roll ol biliyomusnz tavsiye edebilicegnz bişey wrmı ??

en son aşkımla adaya gitmiştk askere gitmedn hasta olmuştm aşkm almıştı majezigi kıyamıyorm içmeye duruyo kutusu

tutiimmmm sen neden geç kaldın benim dün bitti adetim. senle geçen ay aynı gün olmuştuk.
majezik iç bitanem keser ağrını.
öpüyorum sizi msnde önemli bi görüşmem var

majezik deil de bana doktorum cycladol die bi hap verdi ilk gün bi alıyorum bi daha misss :112:hiç ağrım olmuyo
leke ve ıslaklık yapmayan roll on da amway'de var hem de sıfır ter kokusu üstelik organik cilde zararı yok canım tavsiye ederim diğerlerinden biraz fiyatlı ama sağlıklı

cnm bende hiç ilaç kullanmayı sevmem öyle alışmışım sadece jinekoloğum bir ilaç verdi ağrısına dayanamayınca bugün ilk kez aldım onu faydası oldu ağrıyı aldı...ama sevmiyorum ilaç kullanmayı...

majezik benim mideme dokunuyor cnm ya..denemek için roll on lady speed stıck aldım en son sımdılık memnunum

cnm şmdi baktım yorumlarınada fiyatınada .. evet normalden dha phalı ama olsun organikse annem için fiyatının önemi yok zaten hiç duymamıştm ama bakıcm bulurm heralde carrefourda fln dmi :26:

amway mı carrefourda amway in ne işi var yaw oda avon,oriflame gibi elden satılmıyormu yaw ???
annem amway ın temizlik ürünlerini alıyordu bir ara ordan biliyorum

Son düzenleme:
amway mı carrefourda amway in ne işi var yaw oda avo,oriflame gibi elden satılmıyormu yaw ???
annem amway ın temizlik ürünlerini alıyordu bir ara ordan biliyorum
bi sn şuan beynimde fişekler çaktı annemde ona bnzer bişeyler alıyodu temizlk malzemesi off nerde bulcm bn onu ypan kişiyi ya nese gttigdiyordn bakarm o zamn :26:

Canım bende hiç sevmiyorum ama benim ağrılarım kendimi öldürmek istercesine oluyor öyle diyim. Kimse dayanamaz yani. Düşüp bayılıyorum felan Majesik kesinlikle içmeyin benim mide ülserimin başlıca sebeplerinden...

aynen perim bende çk kullanırdım majezik mideme ağır gelmşti bir kere acile gitmiştim meğer majezik yapmış bir dahada ıhhhh almadım o ilacı..

hulem 335dc koptum bu halimle sana diom ne carrefouru ne amway ı

bi sn şuan beynimde fişekler çaktı annemde ona bnzer bişeyler alıyodu temizlk malzemesi off nerde bulcm bn onu ypan kişiyi ya nese gttigdiyordn bakarm o zamn :26:

canım tutimin de dediği gibi elden satılıyor biz evde bütün temizlik ürünlerimizi amwaydan kullanıyoruz bi de roll-on u amway kullanıyoruz çok memnunuz hepsinden aklımda soru işareti kalmadan kullanıyorum organik olduğu için

benimde görümcemin herşeyi organik herşeyi organik alıyor yiyecekleri bile...ama en doğrusunu yapıyor bence bende genelde organik şeyler yemeyi severim çileği çok severim mesela ama şişirip şişirip satıyorlar çilekleri ah nerde o eski çilek kokan çilekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…