337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bidaha kaptırmayız seni kimseyee meğer ne kadar alışmışız birbirimize yahu

ewet ya ziyaretçi olarak takılıodum hep bazen okuduğuma cevap yazmak istiorum bakıorum üye değilim tam hayal kırıklığı oluo :)hep aklımdaydınız gerçekten nursel saolsun canım çok yardımcı oldu elçilik yaptı bir nevi

Gözlerimizden yaşlar aka aka,SONUNDA GELDİN BE KÖR OLASI Sakarya:)

sonunda sakaryaaaaammm...kıbrıs bide sevgilimi gönderse sakaryaya

Son düzenleme:
onada şükür daha geridende gelebiliridn ya duat kısımmm:)

aslında dikiş başına bi gün hawa değişimi werselerdiii yaa 37 gün olurduu :)) dua ediyoruum zateen heeemdee yanınaa gidicem bu haftaaaa :))) ona da şükür bi de cep tel i yanında sürekli arıoo ona da şükür :)) şüküüür yaaaa ...hepimiz için geçioo yaaa...

waywawwww yanına gidiosun he gözün aydın bakalımmm bebek

yalnız değilsiiiiiinn bizimlesin sennnn takıl bize sakarya ya götürelim seni sevgilin gelir peişimizden sen yalnız kalmaaa

di mi öle yapayıım :))) zaten anlamadımkii bu çocuu 17sinde çıkcak sözdee emmmee orda herkes şafağıı sizin bi gerinizden sayıomuş (

aaa esra sakaryalı mıı :))) kızlarr bende adanalıyım bilioom en çok bana gelmeyi istiosnuz :)))

spokeciim canım adanada ben biraz fazla kalıcam şafağı herkesle sayıyorum ama normalde 55 bizimde adanada beni 2 güncük misafir edersin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…