sklmasın canın,asker adam onalr arıyamıolar hergünnn üzülme arar yarınn.
hayrdır eşinle ilgilimi bebiş? uyuzlukmu yaptı sana ondanmı uyuzsun?
doğru sölüosun bende öle oluyorum,teselli ediom işte anla:)1 gün aramayınca dayanıyorum da geçen 2 gün aramadı kafayı yicektim
yok be kuzum ben evdeyim buara uykuda sınır tanımıyorumama..
eşime takıldı aklım cepten msnden yazışıoduk baskın oldu biraz önce telleri topladı dedi ben yırttım falan yazdı biara yazıştık 5 dk falan sora ses seda çıkmadı acaba uyuyamıkaldı yoksa cebimi yakalattı anlayamadım meraktan ölcem yanii heheylerim tepemde yane anlayacağın..
inşallah uyuyakalmıştır..
evet canım cağrı merkezi,tamam ben uyuyakalim o zaman hergün işime gelir...:) pamugummmmmmmmmmmmmmmmmm iyi ablası keyfi yerinde baaaaaaaaaaaaakkkkkkkkıvırabilirmiyim dersinçağrı merkeziydi dimi 3 günlük tecrübemde var o konuda uyanamadığın günler devreye girerim hayatım nolcak telefon kulağımamı yapışacak sanki sen keyfine bak bu arada tavşan napıo :86:
yok be kuzum ben evdeyim buara uykuda sınır tanımıyorumama..
eşime takıldı aklım cepten msnden yazışıoduk baskın oldu biraz önce telleri topladı dedi ben yırttım falan yazdı biara yazıştık 5 dk falan sora ses seda çıkmadı acaba uyuyamıkaldı yoksa cebimi yakalattı anlayamadım meraktan ölcem yanii heheylerim tepemde yane anlayacağın..
yasemincim uyuyakalmıştır canım sabah erken kalkıolar aklına kötü bişi getirip üzülme uyuyodur şimdi kocişin
anladım bebiş,sıkma canını belki ortalık durulsun dıe ses çıkartmıodur,sonra yazar bi ara. belkide dediğin gibi uyuyakalmıştır bişi olmaz rahat ol. ağlamada boşyere sıkma o gzüel canını.yok be kuzum ben evdeyim buara uykuda sınır tanımıyorumama..
evet canım cağrı merkezi,tamam ben uyuyakalim o zaman hergün işime gelir...:) pamugummmmmmmmmmmmmmmmmm iyi ablası keyfi yerinde baaaaaaaaaaaaakkkkkkk
bişey olmamıştır inşallah canım yaa uyuyakalmıştır sıkma canını..sabah haber alırsn inşallah
teşekkür ederis ablasııı,çekirdek çok severistee:)ayy bu çok tatlı yaa :))
bakalım cnm artık ben bu gece zor uyurum meraktan arayana kadar bari uyansada biçağrı bile yapsa yeter bana..
yau yumuştur,dediğim gibi yada msj atacagı uygun bi zmanı beklıodur meraklanmaaabakalım cnm artık ben bu gece zor uyurum meraktan arayana kadar bari uyansada biçağrı bile yapsa yeter bana..
anladım bebiş,sıkma canını belki ortalık durulsun dıe ses çıkartmıodur,sonra yazar bi ara. belkide dediğin gibi uyuyakalmıştır bişi olmaz rahat ol. ağlamada boşyere sıkma o gzüel canını.
teşekkür ederis ablasııı,çekirdek çok severistee:)
evet canım cağrı merkezi,tamam ben uyuyakalim o zaman hergün işime gelir...:) pamugummmmmmmmmmmmmmmmmm iyi ablası keyfi yerinde baaaaaaaaaaaaakkkkkkk
msj falan attın mı canım,açık mı acaba teli
esra yemediği yok zaten:)) herşeyin tadına bakıo mutlaka... çekirdeğin bildiğin tiryakisi paketinden tanıyo atlıyo kucama:) buda mısır patlağı yerken::))ay nasıl yiyo o çekirdeği yaa :) izlemeye bayılıyorum ben onları
ayıp ettin gel bana çekirdek köpeğin olur:))wayyyy pamuğa bak sen bnm keyfim bile o kadar yerinde değilçekirdek olsada çıt çıt çıt yesek
ya o panikle tlfnu kimbilir nereye soktular:) benim bi tanıdığım vardı komutan yakalamasın dıe,telfonu parçalar halinde söküp florasana saklıolarmış:) kötü düşünmeattım cnm iletildide geldi..heralde alsalar cep teli kapatır komutanlar diye düşünüom ama nebiliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?