337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hayrdır eşinle ilgilimi bebiş? uyuzlukmu yaptı sana ondanmı uyuzsun?

yok be kuzum ben evdeyim buara uykuda sınır tanımıyorumama..
eşime takıldı aklım cepten msnden yazışıoduk baskın oldu biraz önce telleri topladı dedi ben yırttım falan yazdı biara yazıştık 5 dk falan sora ses seda çıkmadı acaba uyuyamıkaldı yoksa cebimi yakalattı anlayamadım meraktan ölcem yanii heheylerim tepemde yane anlayacağın..
inşallah uyuyakalmıştır..

yasemincim uyuyakalmıştır canım sabah erken kalkıolar aklına kötü bişi getirip üzülme uyuyodur şimdi kocişin

evet canım cağrı merkezi,tamam ben uyuyakalim o zaman hergün işime gelir...:) pamugummmmmmmmmmmmmmmmmm iyi ablası keyfi yerinde baaaaaaaaaaaaakkkkkkk

bişey olmamıştır inşallah canım yaa uyuyakalmıştır sıkma canını..sabah haber alırsn inşallah

anladım bebiş,sıkma canını belki ortalık durulsun dıe ses çıkartmıodur,sonra yazar bi ara. belkide dediğin gibi uyuyakalmıştır bişi olmaz rahat ol. ağlamada boşyere sıkma o gzüel canını.

anladım bebiş,sıkma canını belki ortalık durulsun dıe ses çıkartmıodur,sonra yazar bi ara. belkide dediğin gibi uyuyakalmıştır bişi olmaz rahat ol. ağlamada boşyere sıkma o gzüel canını.

9.30 tan beri ses seda yok..
beklicem artık öğrenmek için yapcak bişi yok şeker..

evet canım cağrı merkezi,tamam ben uyuyakalim o zaman hergün işime gelir...:) pamugummmmmmmmmmmmmmmmmm iyi ablası keyfi yerinde baaaaaaaaaaaaakkkkkkk

wayyyy pamuğa bak sen bnm keyfim bile o kadar yerinde değil çekirdek olsada çıt çıt çıt yesek

ay nasıl yiyo o çekirdeği yaa :) izlemeye bayılıyorum ben onları
esra yemediği yok zaten:)) herşeyin tadına bakıo mutlaka... çekirdeğin bildiğin tiryakisi paketinden tanıyo atlıyo kucama:) buda mısır patlağı yerken::))

attım cnm iletildide geldi..heralde alsalar cep teli kapatır komutanlar diye düşünüom ama nebiliyim..
ya o panikle tlfnu kimbilir nereye soktular:) benim bi tanıdığım vardı komutan yakalamasın dıe,telfonu parçalar halinde söküp florasana saklıolarmış:) kötü düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…