aynen,adana istedi canım fenaacılı hemde:) çok pis boğazımdır ben ya
bende kaçıyoruuum kızlarrr arzu yeşilimsii esraaa merweee we dierleri :)) iiii uykularrrrrr sewgiliniz dolu olanından :))
yok görmedim,ama görebilirim yani :)))))))))) ben istesem yarıo,istemesem yaramıo kendim ayarlıorumooooof bide sumaklı soğan oluyoya yanında anaaam olsada yesek beni hiç görmedin sen dimi bn böle diom kimse inanmıo gerçekten yediğime yada yiyebileceğimeyediğim yaramıo
can boğazdan gelir:)))yaaa karnım aç zaten iyice acıktım ama yemiceeeeemm
wayyy çok başarılı bi foto:) sen istediğin kadar adana urfa yiyebilirisn izin verdim sana:)Eki Görüntüle 165866
böyle bi tip işte
bende kaçıyoruuum kızlarrr arzu yeşilimsii esraaa merweee we dierleri :)) iiii uykularrrrrr sewgiliniz dolu olanından :))
wayyy çok başarılı bi foto:) sen istediğin kadar adana urfa yiyebilirisn izin verdim sana:)
ay iş olmaz olurmu var tabii.. ama uykum yok sorun ordatmm o zaman hepsinden bir buçuk porsiyon alayım
sen yatmıomusun bu kadar kalmazdın iş yok herhalde yarın
ay iş olmaz olurmu var tabii.. ama uykum yok sorun ordap
takılıoz bakalım,yarın uyandırırsın artık sabah olamdı yerime giderisn:) ne güzel olurlurrr:)iyi iyi takıl biraz daha
üffff canım sıkılıyo yaaa :26: aşkm da aramadı zaten bugün
sklmasın canın,asker adam onalr arıyamıolar hergünnn üzülme arar yarınn.üffff canım sıkılıyo yaaa :26: aşkm da aramadı zaten bugün
bnmkide aramadıharbiden aramadı bugün pislik herif
jasminn a.slm sanada uyuz:)
hayrdır eşinle ilgilimi bebiş? uyuzlukmu yaptı sana ondanmı uyuzsun?slm cnm bu gece hakkatten uyuz modumdayım sadece okuyordum,yazmya pek yeltenemedim
takılıoz bakalım,yarın uyandırırsın artık sabah olamdı yerime giderisn:) ne güzel olurlurrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?