attım cnm iletildide geldi..heralde alsalar cep teli kapatır komutanlar diye düşünüom ama nebiliyim..
esra yemediği yok zaten:)) herşeyin tadına bakıo mutlaka... çekirdeğin bildiğin tiryakisi paketinden tanıyo atlıyo kucama:) buda mısır patlağı yerken::))
ayıp ettin gel bana çekirdek köpeğin olur:))
rüyanda kesin tavşan görcen ama şunada gösterim,buda şekerleme yaparkenayy süper yaa bayıldım :)))
sen ne besliosun:) bende bide koca akvaryum var palıkalrımız da varyaaa şuna bakk nasıl yiyooo bnde tavşan istiom ama alamam ev ev değil hayvanat bahçesi olacak yakındabigün yeriz çekirdeğini yeşilimsi şafak 34 oldumu kapındayım az kaldı hazırla çekirdeklerimi
rüyanda kesin tavşan görcen ama şunada gösterim,buda şekerleme yaparken
onun ayaklarını yerim ben:)) kız buda son uyurken :))))))))))) bende uyucam birastanayaklara bayıldımhiç yatarken görmemiştim tavşanı :)
hadi canım çoooooooooooook şekerler bunlar beeeee:)) ay cicoşlar yaaaiki tane nur topu gibi ördek 26 mart doğum günü bebişlerimin bak ilk halleri ve şimdiki halleri
Eki Görüntüle 165873
Eki Görüntüle 165872
hadi canım çoooooooooooook şekerler bunlar beeeee:)) ay cicoşlar yaaa
onun ayaklarını yerim ben:)) kız buda son uyurken :))))))))))) bende uyucam birastan
aynen ya pamukta öle,tanıolar artık alışıolar sahiplerine...evde besliorum bunları hep peşimdeler nereye gitsem sabah vak vak uyandırıolar beni bide her sabah 2 tane yumurtaaa ayyy canlarım bnm güzel bebişlerim
kızlar ben kaçar,öptüm hepinizi......... jasmin üzme sende canını tamam mı?iyi geceler hepinizee
kızlar ben kaçar,öptüm hepinizi......... jasmin üzme sende canını tamam mı?iyi geceler hepinizee
var canım,pamuşun yuvası işte burda kalıo... oynasın dıede tünel yaptık pimaştan,kedi el yapımımızdır eşimle yaptık askere gitmeden:)) çok tatlıııııevde yeri falan mı var canım??
var canım,pamuşun yuvası işte burda kalıo... oynasın dıede tünel yaptık pimaştan,kedi el yapımımızdır eşimle yaptık askere gitmeden
bende yatayım artık..iyi geceler kızlar yarın görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?