spokeciim canım adanada ben biraz fazla kalıcam şafağı herkesle sayıyorum ama normalde 55 bizimde adanada beni 2 güncük misafir edersin artık
aaa esra sakaryalı mıı :))) kızlarr bende adanalıyım bilioom en çok bana gelmeyi istiosnuz :)))
evet canım sakaryalayım :) sana geldiğimizde parti var partiiii
ıslama köftesi meşhur yiyelim hep beraber canım :)) hava kötü ama yaa soğuk bayaa
e artık sizden 1 gece önce iyi bi depük yerrrrüüüzaynen aynen benimde 55 ne demek efenniim seni adana kebaplarıynan bici biciynen besleriiz :)))
e artık sizden 1 gece önce iyi bi depük yerrrrüüüz
aynen aynen benimde 55 ne demek efenniim seni adana kebaplarıynan bici biciynen besleriiz :)))
tüüüh böle artist gibi geldik hava soğuksa kazak alsaydık donacaz gördünmü başımıza geleniyiyelim ben yerim ne olsa yerim [/QUOTE
aynen ne osla yerim ayırt etmem:)
hahahahytt ne güzel,beni depüklemekten depük manyaa yap tamamı:)) iwet depükleriim ben seni en çook daaa ben yanii :))
aynen aynen benimde 55 ne demek efenniim seni adana kebaplarıynan bici biciynen besleriiz :)))
iyi geceler hatunlar...arzuuuuuu topic sana emanet bundan sonraöptüm hepiniziii
hahahahytt ne güzel,beni depüklemekten depük manyaa yap tamamı
bici bici şu buzlu olan şey dimi bi kere mersinde yemiştim güzeel sıcakta ii olurhade ya adanaya gidek
aynen ne osla yerim ayırt etmem:)
sana süpriz depük yaparım ben canım benım,o kadar gün geçirdik beraber yanlız bırakmam o gece................tmm sende beni yap diyemicem çünkü kocanı bırakmassın eminim :)))
bende kaçıyoruuum kızlarrr arzu yeşilimsii esraaa merweee we dierleri :)) iiii uykularrrrrr sewgiliniz dolu olanından :))
aynen,adana istedi canım fenaacılı hemde:) çok pis boğazımdır ben yayiyelim yelizcim can boğazdan gelir dimi ama
canım kendine ii bak,öpüyorum seni iyi uykular.......... grşrzbende kaçıyoruuum kızlarrr arzu yeşilimsii esraaa merweee we dierleri :)) iiii uykularrrrrr sewgiliniz dolu olanından :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?